הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ מוצר לפני האימון

Liad Haber

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
אני בדיוק מסיים מיכל של JACK3D ובעבר גם השתמשתי בNO XPLODE 2.0 ,שני המוצרים היו מעולים אבל אני רוצה לגוון עכשיו ומחפש עזרה בבחירת המוצר הבא-יש לי כמה אפשרויות שראיתי עליהם ביקורות טובות באינטרנט :
CELLUCOR C4 EXTREME
MUSCLE PHARM ASSUALT
1MR

אשמח אם תרשמו פה את ההתנסות שלכם עם המוצרים שכתבתי והדעות הכלליות עליהם,אם יש הצעות אחרות אני פתוח להצעות.

תודה;susss

• פותח/ת השרשור
קראתי עליו הרבה וכמעט כולם אמרו לי שהטעם שלו כמעט בלתי נסבל ואת האמת אצלי זה קצת בעיה כי קשה לי מאוד לשתות דברים עם טעם נוראי-יש לך עוד הצעות/ביקורות על המוצרים שרשמתי??

• פותח/ת השרשור
שמעתם אולי על BLACK POWDER ??? אני מחפש מוצר NO בגלל שאני אוהב מאוד את תחושת הפאמפ ואת יציאת הוורידים...

• פותח/ת השרשור
אני מחפש גם את כל שאר היתרונות של מוצר PRE WORKOUT...יש לכם פשוט תשובה לתת לי לשאלה ששאלתי במקור??

ממה שנתת ה1MR הכי חזק אבל תנסה להשיג את הגירסא שיש בה את הDMAA היא יותר טובה אבל הוציאו אותה מהחוק בגלל טיפשות ! אבל יש כאלה שמוכרים בפורום תברר

• פותח/ת השרשור
כולכם מסכימים עם זה ש1MR הכי חזק????

ראיתי הרבה אנשים בפורום שCRAZE יותר חזק מה1MR החדש אחרי שהוציאו ממנו את הDMAA...מה אתם אומרים???

זה בסך הכל זרימת דם מוגברת לשרירים. אפשר לקבל פאמפ מסטים של 12-15 חזרות.
עד כמה כבר התוספים האלה יכולים לשפר את הפאמפ?
אפשר לחשוב שהשריר יהיה כל כך בפאאאממפפפ שהוא יתפוצץ.

אדם שהתזונה שלו נורמאלית, ואוכל כמו בן אדם יקבל פאמפ גם בלי התוספים האלה.

זה בסך הכל זרימת דם מוגברת לשרירים. אפשר לקבל פאמפ מסטים של 12-15 חזרות.
עד כמה כבר התוספים האלה יכולים לשפר את הפאמפ?
אפשר לחשוב שהשריר יהיה כל כך בפאאאממפפפ שהוא יתפוצץ.

אדם שהתזונה שלו נורמאלית, ואוכל כמו בן אדם יקבל פאמפ גם בלי התוספים האלה.

לפי משהבנתי עקב לקיחת ארגינין הגוף מייצר גז NO וזה נותן הרגשה של פאמפ. כמובן שסטים של 12-15 חזרות יעשו תעבודה טוב יותר אבל מה עושים כשלא עובדים עם טווחי חזרות כאלו ורוצים לבוא עם שרירים נפוחים...

מה זאת אומרת "הכי חזק" בכלל?
קח עשרים מנות X זה יותר חזק מY. מי יותר טוב סופרמן או באטמן?
זאת שאלה של מרכיבים ומה הכי משפיע על כל אחד ספציפית. וגם מה שכל אחד מחפש מהמוצר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית