הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כח ללא העלאת מסה

yosi231

משתמש פעיל
710
2
נק' מוניטין:
159
710
2
הולמספלייס
יש לי שאלה לגבי כח, איך זה אפשרי שאנשים עולים בכוח\משל למשל בחיטוב או בכללי? מה קורה לשריר שפתאום הוא מרים יותר משקל בלי שינוי במאסה?
או נגיד אם משהו רוצה לא לגדול במאסה אלא לעשות את השרירים שלו יותר קשים זה אפשרי? או שזה רק תלוי במאסה,גינטיקה, וא.ש?
הייתי רוצה לדעת איך זה פוע כל העניין הזה של הכח. תודה לעונים 😃

וסתם משהו שלא רציתי לפתוח אשכול בשבילו כמה א.ש אני?:
http://www.siz.co.il/my/mqmzz4khjymz.jpg

ומה אתם אומרים יש קצת מאסה ? חח
נתונים:
177
15
75

לא יודע איך זה קורה אבל זה אפשרי אם זאת השאלה שלך... כל הוויטליפטרים מרימים פי 2-3 ממשקל גוף שלהם... תראה אפילו פה בפורום יש ילדים שוקלים 60 קילו ועושים 100 קילו קלין, ו 150 קילו דדליפט...

פשוט כי זה עניין של אימון
זה כמו שתשאל איך אצן במשקל 65 קילו רץ יותר מהר מאצן אחר ששוקל 65 קילו (כששאר הנתונים זהים). הרי יש להם אותה מסת שריר ואותו משקל לסחוב אז למה אחד יותר טוב מהשני? כי הוא התאמן יותר \ מוכשר יותר
תתאמן אתה חודשיים על סקוואט, תראה לאיזה משקל תגיע, קח מישהו שמן ששוקל 120 קילו ותבדוק כמה הסקוואט שלו בהשוואה אליך. אתה תראה שהוא לא יהיה קרוב אליך, כי הוא לא התאמן על זה.
כשמתאמנים במשהו, משתפרים בו. זה פשוט ככה. תכולת הגוף שלך היא רק תופעת לוואי מהאימונים, הגוף שלך מנסה לשמור על הומיאוסטאזיס ובין היתר זה אומר שהוא צריך לבנות מסת שריר, אבל לא תמיד. זה מושפע מהרבה גורמים.

• פותח/ת השרשור
יש לי שאלה לגבי כח, איך זה אפשרי שאנשים עולים בכוח\משל למשל בחיטוב או בכללי? מה קורה לשריר שפתאום הוא מרים יותר משקל בלי שינוי במאסה?
או נגיד אם משהו רוצה לא לגדול במאסה אלא לעשות את השרירים שלו יותר קשים זה אפשרי? או שזה רק תלוי במאסה,גינטיקה, וא.ש?
הייתי רוצה לדעת איך זה פוע כל העניין הזה של הכח. תודה לעונים 😃

וסתם משהו שלא רציתי לפתוח אשכול בשבילו כמה א.ש אני?:
http://www.siz.co.il/my/mqmzz4khjymz.jpg

ומה אתם אומרים יש קצת מאסה ? חח
נתונים:
177
15
75

רציני אני 14-15 א.ש?!!?!? ז''א שמסת גוף רזה שלי היא 64? גם אתם חושבים שאני 14-15? ובקשר למה שאמר BEAST AND CHEAT זה לא נשמע לי הגיוני אם הטכניקה אותו דבר ואתה פשוט פתאום מעלה משקל ומתחזק חייב לקרות משהו לגוף שלך אני חושב אולי צפיפות השריר או כמות הסיבים שאתה יכול לגייס גודלת או משהו כזה סתם מעניין אותי איך זה קורה פתאום... ולגבי ההערכה משהו עוד יכול לענות ? זה ממש חשוב לי אני חייב די מהר בשביל לדעת על איזה גרעון קלוריו אני יכול להיות...
ואני יודע שזה אפשרי זאת לא השאלה חח עובדה שבחיטוב למראת שלא עולים במסה אתה יכול להתחזק אם אתה מתאמן מתחיל...

נערך לאחרונה:
רציני אני 14-15 א.ש?!!?!? ז''א שמסת גוף רזה שלי היא 64? גם אתם חושבים שאני 14-15? ובקשר למה שאמר BEAST AND CHEAT זה לא נשמע לי הגיוני אם הטכניקה אותו דבר ואתה פשוט פתאום מעלה משקל ומתחזק חייב לקרות משהו לגוף שלך אני חושב אולי צפיפות השריר או כמות הסיבים שאתה יכול לגייס גודלת או משהו כזה סתם מעניין אותי איך זה קורה פתאום... ולגבי ההערכה משהו עוד יכול לענות ? זה ממש חשוב לי אני חייב די מהר בשביל לדעת על איזה גרעון קלוריו אני יכול להיות...
ואני יודע שזה אפשרי זאת לא השאלה חח עובדה שבחיטוב למראת שלא עולים במסה אתה יכול להתחזק אם אתה מתאמן מתחיל...
כן אפשר להכנס לכל הנושא (הלא חשוב לך) של גיוס יחידות מוטוריות ומערכת עצבית. פישטתי לך את זה ע"י כך שאמרתי לך שזה עניין של אימון.

הגוף שלך מסתגל למשקל הקודם אחרי שאתה עובד איתו מספיק זמן, אז אתה יכול להרים כבד יותר, אם תגיע בלי אנרגיה לאימון יקרה ההפך, לא בגלל שירדת במסת השריר, אלא בגלל שלגוף אין אנרגיה להפעיל את השריר במקסימום.
קח לדוגמא בחיטוב קודם שלי עליתי מ27 קילו פרס ל32.5 זה מינורי אבל זה תרגיל שנורא קשה להעלות בו
בסקוואט עליתי מ50 ל65 בערך אבל גם בחיטוב הזה יותר קל לי לעשות משקל שלא הייתי טוב בו , לכמה חזרות, כי פרצתי גבול מסויים.
ואתה 15 אחוז שומן, זה לא מדוייק המסה רזה כי יש המון נוזלים שתופסים נפח בעניין הזה.

• פותח/ת השרשור
הגוף שלך מסתגל למשקל הקודם אחרי שאתה עובד איתו מספיק זמן, אז אתה יכול להרים כבד יותר, אם תגיע בלי אנרגיה לאימון יקרה ההפך, לא בגלל שירדת במסת השריר, אלא בגלל שלגוף אין אנרגיה להפעיל את השריר במקסימום.
קח לדוגמא בחיטוב קודם שלי עליתי מ27 קילו פרס ל32.5 זה מינורי אבל זה תרגיל שנורא קשה להעלות בו
בסקוואט עליתי מ50 ל65 בערך אבל גם בחיטוב הזה יותר קל לי לעשות משקל שלא הייתי טוב בו , לכמה חזרות, כי פרצתי גבול מסויים.
ואתה 15 אחוז שומן, זה לא מדוייק המסה רזה כי יש המון נוזלים שתופסים נפח בעניין הזה.

טוב תראה ביינתים אני אנשיך את החיטוב עד החופש הגדול עוד חודש כי אז אני אשן טוב ואוכל ממש טוב אז איך להוריד כמה שיותר נוזלים? ולדרת לא.ש כמה שיותר נמוך בחודש הזה? ביינתים אני על גרעון של כ800 ו כ70-100 גרם פחמימה זה סבבה?

• פותח/ת השרשור
לא חח השאלה עכשיו היא מה היא הדרך מכי מהירה להוריד נוזלים? וגם לרדת מ15% לפחות לאיזה 12-13 עד החופש שהוא ב20.6

כמו שהבחור מעליי אמר, זה קורה בעקבות התייעלות של מערכת העצבים, מה שגם שהיא מתרחשת מהר מאוד וניתן להתקדם יחסית מהר מאיומן לאימון, טווח אימון של 2 סטים כפול 3-5 חזרות יתן את התוצאה שביקשת(כוח עם עלייה מינימלית במאסה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית