הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עייפות בזמן אימון

• פותח/ת השרשור MSound
  • פורסם בתאריך

MSound

משתמש מתחיל
150
11
נק' מוניטין:
38
150
11
בתקופה האחרונה (5 חודשיים) נכנסתי ביותר רצינות ובתדירות גבוהה יותר להתאמן אבל בזמן באחרון אני מרגיש עייפות קצת באימונים למרות ששעות השינה שלי סדירות השאלה שלי אם בגילי 16 וחצי אפשרי לי לקחת אבקות לדוגמא הסופר פאמפ מקס ודמותייה פשוט אמרתי שאם כבר אני יקנה אותה עם האבקת חלבון ביחד ואם זה לא מפריע אחד לשני

אפשר לקחת אבקות זה לא מתנגש עם שום דבר. עם זאת הייתי מציע לך לבדוק ממה נובעת העייפות: חוסר בשינה\תזונה לא מספקת...

• פותח/ת השרשור
תודה רבה אחי ד"א בגיל 16 לקחת את זה יוצר בעיות או שאפשר לקחת בלי לפחד מבעיות בעתיד הרחוק\קרוב

תודה רבה אחי ד"א בגיל 16 לקחת את זה יוצר בעיות או שאפשר לקחת בלי לפחד מבעיות בעתיד הרחוק\קרוב
זה לא יעשה לך יותר נזק מכל גבינה אחרת.
אבקת חלבון זה מי גבינה בסופו של דבר

• פותח/ת השרשור
תודה אחי אבל הכוונה שליי הייתה לאבקה הממריצה כמו הסופר פאמפ ודמותייה כי הרבה אמרו לי רק מעל גיל 18

זה רק כדי שהתחת של החברה יהיה מכוסה . אני בן 16.3 וחבר שלי בן 17 ולקחנו כמעט כל אבקה אפשרית [ג'ק 1MR white flood ונראה לי עוד משהו אבל אני לא זוכר] ולא קרה לי כלום או לו בעיקבות הלקיחה של הדברים הנ"ל , אבל אני חושב שתנסה קודם כדורי קפאין זה אמור להספיק בתור התחלה וזה ממש משתלם אתה יכול לנסות לזה גם פחמימה עם ערך גליקמי גבוה כמו תמרים ול-טירוזין.

עייפות מתי בדיוק?

לפני האימון? אתה בכלל מצליח להגיע לאימון עצמו או שאתה מושך עד שאתה נשאר בבית?
לרוב העייפות עוברת אם כבר הצלחת להגיע והתחלת להתאמן.

אולי מדובר בעייפות "מנטאלית".
איזה אימון אתה עושה?
אולי אתה לא עובד עצים מספיק.

גם לי קורה לפעמים , לכן במהלך האימון אני דואג לשתות מים כמו שצריך. ולפני האימון עצמו אני לוקח לי משהו מתוק, זה עוזר לי. ברוב המקרים זה מסתכם בפרי כמו בננה, אבל היו מקרים שלקחתי צ'יט לפני אימון שזה ממריץ. אפילו קוביית שוקולד. לי בכל אופן זה עזר.

אני בן 16.3...לא קרה לי כלום...
אני לא יודע אם החומרים האלה מסוכנים או לא, אבל הטיעונים מהסוג הזה ממש לא רציניים. ראשית, אתה בן 16 כך ש"לא קרה לי כלום" לא אומר הרבה, ושנית גם אם לך לא קרה ולא יקרה כלום עד שתגיע ל 120 זה לא אומר הרבה לגבי מה יקרה למישהו אחר. רוב החומרים המסוכנים מסוכנים רק באופן סטטיסטי, כלומר מעלים את הסיכוי שמשהו רע יקרה, אבל לא בהכרח אותו משהו באמת יקרה. מה היית חושב על מישהו שהיה אומר "אחי, אני בן 16.3 מעשן שתי קופסאות ליום מגיל 12 ולא קרה לי כלום, וגם לחבר שלי שמשחק רולטת כביש לא קרה כלום"?

- אתה בחיטוב או במסה?
- ממה התפריט שלך מורכב?
- מתי בפעם האחרונה ביצעת בדיקות דם מקיפות?
- האם אתה ישן מספיק?
- מה סדר היום שלך?
- כמה אימונים בשבוע אתה מבצע?
- איזה סוג אימון אתה מבצע? FBW? AB? פיצולים-מטורפים-לק1בי1ת-ABCD?

בס"ד

תשתדל להתאמן בשעות הצהריים המאוחרות/ערב על מנת שמאגרי האנרגייה שלך יהיו מלאים ותהיה עירני יותר, דאג שעד האימון צרכת מספיק פחמימות מורכבות, תישן טוב...
יכול להיות שאתה באובר טריינינג. תקפיד על צריכה מספקת של מים ונוזלים ואל תעבור את השעה ורבע באימון.

בס"ד

תשתדל להתאמן בשעות הצהריים המאוחרות/ערב על מנת שמאגרי האנרגייה שלך יהיו מלאים ותהיה עירני יותר, דאג שעד האימון צרכת מספיק פחמימות מורכבות, תישן טוב...
יכול להיות שאתה באובר טריינינג. תקפיד על צריכה מספקת של מים ונוזלים ואל תעבור את השעה ורבע באימון.
ומה יקרה אם כן ? השריר יתחיל לתפרק נכון ? אוףףףף אז מה אני יעשה אם יש לי סקוואט ובנ'ץ כבדים באותו אימון איך אני לא יעבור את השעה ורבע וכל מה שעשיתי בטח ילך סתם !😣😣😣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית