הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה קרוב לסיום חיטוב

• פותח/ת השרשור yoska
  • פורסם בתאריך

yoska

משתמש מתחיל
160
8
נק' מוניטין:
-28
160
8
ירדה לי דיי הרבה מסה אני אחרי בערך 5 חודשים מסה נקייה ועוד 2-3 חודשים חיטוב אשמח להערכת א"ש? בעיקרון אני דיי מרוצה מהגוף התמונה לא הכי מחמיאה במיוחד בחזה אבל לא נורא... אני מתכנן לעשות מעוד חודשיים ככה 8 חודשים מסה טובים ואז קיץ הבא לחטב ל8 ככה וזהו בעיקרון זאת המטרה שלי כרגע אני 178 שוקל 76 בן 17 עזבו תפוזה
המוטמטמת חח

o6oo6.jpg

אגב המכנסיים מהתקופה לפני שהתאמנתי שהייתי שמן חחח מידה 38 עכשיו אני 30... הייתי לפני שנתיים בערך 90 קילו
172-173 בלי שריר

עוד תמונה טובה שיצאה לי לפני כמה ימים אחרי איזה 2 סטים של שכיבות סמיכה סליחה שזהנ לא כל הגוף האייפון לא תפס
רואים פה את החהז קצת יותר טוב
noWfk.png

נערך לאחרונה:
יפה מאוד!

אתה יכול לפרט איך אתה מתאמן? איזה סוג חיטוב ( דל פחמימה\ רגיל ? ).

משקלי עבודה?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה אני לא הייתי אומר גוף מטרה חחח יש לי עוד המון עבודה
בעיקרון אני מתכנן לרדת אולי עוד טיפה א"ש לכיוון ה8-9
אני עושה את זה לאט לאט אני אוכל בערך ניטרלי אולי טיפה יותר אבל עכשיו חזרתי לרוץ ככה שזה מתקזז ולמרות זה אני ממשיך לרדת אז אני מרוצה...
גם אין לי מנוי קבוע למכון לקיץ עכשיו אני צריך לנסוע למכון אחר שזה 50 דקות נסיעה כל כיוון אז אני אלף טיפה פחות עד סוף הקיץ... פעמיים שלוש בשבוע

בעיקרון מתכנן לרדת עוד טיפה ולהישאר על זה עד סוף הקיץ, בתכוונה להתחזק בינתיים ואז מסה ארוכה איזה 8-9 חודשים אני יעשה אותה כמו שצריך ילמד מהמסה הזאת ומקווה שיהיה טוב
תודה לכולם!!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית