הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ultimate diet 2.0

• פותח/ת השרשור LIFE
  • פורסם בתאריך

LIFE

משתמש מתחיל
65
0
נק' מוניטין:
-22
65
0
אהלן,

אני יושב פה וקורא את המאמר באתר בפעם השביעית כבר
ואת המאמר על החיטוב והורדה בשומן כבר פעם תשיעית בערך

ואני לא מצליח להבין כמה גרם/קלוריות בידיוק אני אמור לאכול מכל דבר
עכשיו יכול להיות שזה בגלל בעיות שיש לי עם מתמטיקה וכ'ו

אבל בחייאאאאת אללה שמישהו יעזור לי עם זה

גובה:184
משקל:91

אחוז שומן אין לי מושג

אני רק מבקש שמישהו יגיד לי לפי הדיאטה הזו...כמה גרם אני צריך לאכול מחלבון שומן ופחמימה לשלב הראשוני

תודה מראש לעונים

שלב א: למד קרוא וכתוב באנגלית ועברית.
שלב ב: קרא את הספר באנגלית.
שלב ג: קרא את המאמר בעברית על מנת לסכם את הדברים בפשטות.
בהצלחה 🤡

• פותח/ת השרשור
שלב א': אני מאוד מאמין שאני יכול ללמד אותך קרוא וכתוב בשני הנושאים הנ"ל ידידי
שלב ב': אין לי כסף לבזבז על הספר לכן לא קניתי אותו והסתפקתי במאמר
שלב ג': קראתי ופשוט לא הבנתי חלק

והדבר הכי חשוב בכל זה, שהתגובה המזלזלת שלך לדברים שלי, מוכיחה כמה אתה בוגר וכמה אתה באמת מבין

תודה בכל זאת...

ממליץ לך להוריד תספר האלקטרוני UD2 יש גרסא למחשב אני יישלח לך במייל אם לא תמצא בספר שם הוא מפרט ממש טוב הכל ומסביר כל מה שאתה צריך לדעת בהצלחה ! 😃

אתה צריך לחשב את הRMR שלך וממנו להוריד חצי(מקסימום עד 1200), במידה והRMR שלך 2700, זאת אומרת אתה צריך לאכול 1350 קלוריות, עד50 גרם פחמימה,בקשר לשומן זה יוצא בערך ה20-30 גרם, והשאר זה חלבון.

אתה צריך לחשב את הRMR שלך וממנו להוריד חצי(מקסימום עד 1200), במידה והRMR שלך 2700, זאת אומרת אתה צריך לאכול 1350 קלוריות, עד50 גרם פחמימה,בקשר לשומן זה יוצא בערך ה20-30 גרם, והשאר זה חלבון.

כן אבל בדרך כלל בכאלה כמויות קטנות של שומן אני מאמין שתקבל את זה כבר מהאוכל אז אין מה לדאוג

אני ממש אשמח אם תשלח לי אחי...
[email protected]

ותודה רבה רבה על העזרה גבר..

שלחתי אחי תהנה! דרך אגב שלחתי לך עוד ספר על דיאטה קטוגנית לדעתי בשביל התחלה ה-UD2 היא ממש קשה וקפדנית
אבל זה בחירה שלך כבר ! בהצלחה אחי !

כמות הפחמימה לא צריכה לעבור את ה 20% מהסך הקלורי ניתן להוריד אותה עד 50 גרם אין שום סיבה
לרדת מזה (לפי הספר)

• פותח/ת השרשור

פה הייתה הבעיה שלי...לא מצאתי דרך לחשב את הRMR שלי
מחשבונים וכ'ו ראיתי רק לBMR ונוסחאות למציאת הRMR גם לא מצאתי כל כך

והשאלה הנוספת היא
1 גרם פחמימה = כמה קלוריות?

כי כתוב 20% מהקלוריות שנשארו שיהיו פחמימה, ואני צריך לדעת כמה גרם יוצא לי מה20% האלו...

תודה רבה למי שעזר 😃

שלחתי אחי תהנה! דרך אגב שלחתי לך עוד ספר על דיאטה קטוגנית לדעתי בשביל התחלה ה-UD2 היא ממש קשה וקפדנית
אבל זה בחירה שלך כבר ! בהצלחה אחי !

תותח אתה! תודה רבה אחי...

שלב א': אני מאוד מאמין שאני יכול ללמד אותך קרוא וכתוב בשני הנושאים הנ"ל ידידי
שלב ב': אין לי כסף לבזבז על הספר לכן לא קניתי אותו והסתפקתי במאמר
שלב ג': קראתי ופשוט לא הבנתי חלק

והדבר הכי חשוב בכל זה, שהתגובה המזלזלת שלך לדברים שלי, מוכיחה כמה אתה בוגר וכמה אתה באמת מבין

תודה בכל זאת...

אבל למה להיות כבד אתה רואה שצחקתי איתך יבשל, פשוט תקרא את הספר ואחרי זה את המאמר אתה תבין יותר.
ואני לא ממש בטוח שתוכל ללמד אותי משהו אבל בסדר...

אם אתה הולך לעשות UD2 אתה חייב לקרוא את הספר
זה יהיה לא רציני לא לקרוא אותו, הוא קצר וקליל (ואם אתה לא רוצה לקנות תעשה חיפוש בגוגל)

לדעתי מספיק לקרוא את המאמר באתר, אין טעם לקרוא על ההסברים על כל התהליך, כמובן במידה וזה לא מעניין אותך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית