הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ זקוק לתוכנית אימונים לעלייה במסה ? (16, תמונות בפנים )

• פותח/ת השרשור L0TUS
  • פורסם בתאריך

L0TUS

משתמש מתחיל
36
0
נק' מוניטין:
0
36
0
נתונים:
גובה: 1.70
משקל: 63 ק"ג

תמונות:

פרונט:

יד קידמית:

פרטים:
בכושר טוב, רץ פעמיים בשבוע, מתאמן בכדורסל [ נגמרה העונה ], חידשתי את המנוי בחדר כושר זקוק לתוכנית לעלייה במסה.
המטרה שלי כמובן היא לעלות במשקל ולפתח את הגוף בעיקר את החזה.

• פותח/ת השרשור
http://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-%D7%A9%D7%90%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%AA%D7%A9%D7%95%D7%91%D7%95%D7%AA/

http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

אם יהיו שאלות ספציפיות אחרי הקריאה כולם פה רק ישמחו לעזור. תעלה תמונות עוד חודשיים חרבה פה יודעים לפרגן, שיהיה בהצלחה!

קודם כול תודה על התגובה המהירה ! דבר שני קראתי את המאמרים ראיתי שמוצגים 2 תוכניות האחת SS והשניה PPST על פי הנתונים שהצגתי כאן על איזה מהם הייתה ממליץ לי?

"למתחילים חסרי ידע קודם לחלוטין תהיה בד"כ בעיה לבצע את התוכנית מ-SS כלשונה. הבעיה העיקרית היא הפאוורקלין. היות והתרגיל מתבסס על הדדליפט ודורש שליטה טובה בו (וזה לפני שנגענו בסוגיות האחרות שקשורות ללמידת התרגיל), הדבר קשה עד בלתי אפשרי להתחיל בביצוע שני התרגילים בו זמנית. ההמלצה במקרים כאלו היא לבצע את התוכנית מ-PPST ולהתחיל ללמוד את הפאוורקלין מהרגע שיש שליטה סבירה בדדליפט.מי שכבר יודע איך לבצע דדליפט ברמה טובה, יכול להתחיל לשלב את הפאוורקלין מתחילת התוכנית. מאחר שבד"כ לוקח זמן להגיע למשקלים מאתגרים בתרגיל, ההמלצה תהיה לשלב בתוכנית גם את המתח עד שמגיעים לשליטה נאותה בפאוורקלין (ומשם אפשר לעשות רק את הפאוורקלין או להמשיך בביצוע שניהם יחד, לשיקולכם כתלות ביכולת)."

PPST זה למישהו שעף פעם לא ביצע פאוורקלין ודדליפט. סביר להניח ששזה בדיוק המקרא שלך. חוץ מי הבדל זה התוכניות דומות.

תודה רבה אחי.
רשום שם:
מתח 3*כשל.
מה משמעות "כשל"?

כשאתה לא מצליח לבצע חזרה נוספת. לפי הנתונים והתמונות אני חושב שהכשל אצלך זה מעל 12 חזרות. במקרא הזה תוסיף משקל.
אם יש חגורה מיוחדת (עם שרשרת) במכון אז מעולה אם אין כך פשוט חגורת גב רגילה ווו שאפשר לתלות אליו פלטות. בכל מקרא הכשל שלך צריך להיות בהרך בחזרה 8-10.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה אני קצת חושש מלהתחיל בתרגילים האלה...בכול זאת אני לא כזה מפותח ביחס למתאמנים במכון כושר, אבל לא נורא לכול דבר יש התחלה 😃

אה ועוד דבר חשוב, איזה סקוואט עלי לעשות ?

תודה רבה אני קצת חושש מלהתחיל בתרגילים האלה...בכול זאת אני לא כזה מפותח ביחס למתאמנים במכון כושר, אבל לא נורא לכול דבר יש התחלה 😃

אה ועוד דבר חשוב, איזה סקוואט עלי לעשות ?

תקרא מאמר...את כל המאמר.

ותרגילים האלא זה התרגילים להתחיל איתם וכל משיגיד לך אחרת(אותם מאמנים שיביואו ויגידו לך שזה מסוכן) שלח אותם ל....וינגייט. למה? יש הכל במאמר. דרך עגב ממליץ בחום לעבור על שאר המאמרים בפורטל כמו כן גם בנעוצים שיש בפורום הזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית