הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבי ברכיים... מה לעשות?

ilan_grs

משתמש מתחיל
59
0
נק' מוניטין:
0
59
0
רקע: התאמנתי בערך מאז שאני זוכר את עצמי עד גיל 18 בערך.
מגיל 6-13 בקארטה ומגיל 14-18 בהאבקות חופשית.

הייתי רץ הרבה ואפעם לא היו לי בעיות. עזבתי את האימונים ועליתי 26 קילו מ68 ל-94 גובה 1.65.
חזרתי להתאמן אחרי שנתיים (20) והשלתי כבר 13 ק"ג. אני עושה פעמיים בשבוע ספינינג ופעמים בשבוע ריצה של 3500 מטר. בזמן האחרון יש לי כאבי ברכיים. מה שמוזר הוא שכשאני לוחץ במקום הכואב (מתחת לעצם עצמה) הכאב כמעט עובר... למשהו יש איזו עצה? לפני שאני אלך לרופא ואתחיל ליטול כדורים (אני לא אוהב את הרעיון). הריצה היא על הליכון.. יכול להיות בגלל זה? אפעם לא הייתי רץ על הליכון לפני כן...

העצה הכי טובה היא ללכת להיבדק. לקבוע תור לאורטופד בקופה שלך זה עניין של טלפון. הוא יכול לתת לך עצה ואבחנה טובה יותר מכל אחד פה, וזאת הן בשל הידע שלו והן בשל העובדה הפשוטה שהוא יכול לראות ולהרגיש בדיוק איפה כואב לך.
אף אחד פה (אני רוצה להאמין) לא יקח סיכון ויתן לך דיאגנוזה או יגיד לך מה לעשות. בדיוק כמו שאתה מחפש מאמן שמבין עניין כדי לקבוע תוכנית אימון, ככה אתה צריך איש מקצוע כדי לקבוע מה כואב לך ולמה.

ובנימה אישית: אל תשחק משחקים עם הברך, זה לא שווה את הכאבים, התסכול, הניתוחים והשיקום הארוך שגם אחריהם המצב לא חוזר אף פעם להיות כמו שהיה.

יום טוב
😉

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית