הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחרי אימון ראשון בתוכנית SS

• פותח/ת השרשור L0TUS
  • פורסם בתאריך

L0TUS

משתמש מתחיל
36
0
נק' מוניטין:
0
36
0
שלום לכולם....בהמשך לאשכול הזה: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=31310

היום עשיתי את האימון הראשון.
בהתחלה עשיתי את המתח. ( 8 חזרות 3 סטים ) לאחר מכן את הבנץ' ( 5 קילו בכול צד אמרו לי להתחיל לאט ) ואז שהגעתי לסקוואט אז ביקשתי מהמאמן [ אלעק מאמן ] לבוא לבדוק לראות אם הטכניקה שלי בסדר, הוא התחיל לזיין לי תשכל שלא כדי לעשות סקוואט בגיל כזה ושהוא לא ממליץ אמרתי לו בכול זאת תסתכל [ עשה פרצוף ;maeq ] עשיתי, הוא אמר שהכול בסדר [ לא סומך על העין שלו נעלה סרטון בפעמיים הבאות ].

מחר אני מתכוון לעשות את אימון B.
עכשיו אני רוצה לשאול אם יש תחליף לדדליפט? [ אין קושי ממשי פשוט רוב הזמן המוטות תפוסים ], כנ"ל ללחיצת כתפיים ( הפרס ) אני יכול להחליף במשקולות יד ? או שאפשר לעשות במכונה ללחיצת כתפיים?
תודה רבה !

שחכתי להוסיף שהאימון היה ממש קל, לא הרגשתי בכלל לחץ או כאבים בשום שריר, נקווה שיעלה המשקל יתחיל המאמץ 😃

נערך לאחרונה:
אין תחליף לדדליפט ולפרס בSS ממש . פשוט תחכה פשוט שהמוטות יתפנו כמו כולם אין מה לעשות זה המצב או שתיכנס עם מישהו סט סט .
ולגבי האימון חכה חכה עוד חודשיים שלוש אני בספק אם לא תחשוב שכל אימון זה 😵

• פותח/ת השרשור
אם אין ברירה אז אין ברירה...עם הדדליפט אני יכול עוד להסתדר...אין שום תחליף לפרס?
תודה על המענה גבר, אם אין מאמנים טובים, לפחות יש את LBS חח.

ניראה לי לא אמורה להיות בעיה שתחליף את הפרס בלחיצת כתפיים במשקלות יד לא הבדל כזה משמעותי

אם רק הפרס זה הבעיה שלך ואין לך ברירה בכלל אז תעשה במשקולות יד אין מה לעשות זה המצב הנתון . ומבחינתי זה גם התרגיל הכי פחות קריטי
יותר חשוב שתתרכז בסקוואט דדליפט ובנ'ץ לדעתי

1. לא יודע אם עשיתה את זה בכוונה או לא אבל עשיתה תרגילים בסדר הפוך - לא טוב. תעשה כמו שרשום לך בפורטל.
2. אימון קל בהתחלה וזה טוב. בגגל זה אתה יכול לעשות אותו יותר ויותר קשה כל פעם על ידי הוספת משקלים.
3. אם תחליף דדליפט או פרס זה כבר לא יהיה SS, לא מחליפים כלום. ודרך עגב אם כל המוטות הגדולים תפוסים אפשר לעשות דדליפט ופרס גם עם מוטות קטנים של 7-10 קג. פשוט תצטרך להוסיף עלהם יותר פלטות.
4. תעלה סרטונים של התרגילים על מנת לקבל ביקורות על טכניקה, בשלב הזה ללמוד טכניקה נכונה זה מאוד חשוב בשבילך על מנת להבטיח התקדמות ובטיחות.
5. 5 קילו כל צד? אימון הבא תעשה לפחות 10 כל צד ואפילו 15. סקוואט אל תעשה עם מוט ריק כי כל הקושי בתרגיל דווקא כשיש משקל על המוט. לגבי מתח אני מקווה שהגעתה לכשל בחזרה השמינית.
6. אל תקשיב למאמן בכל משקשור לבחירת תרגילים.

שורה תחתונה אל תפחד להוסיף משקלים(זה קצת מפחיד אבל זה העיקרון החשוב ביותר בתוכנית הזאת) כמובן שמור ולמד את הטכניקה ואני מקווה שקראתה גם את המאמר השני שהבאתי לך על התזונה. שיהיה בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
1. לא יודע אם עשיתה את זה בכוונה או לא אבל עשיתה תרגילים בסדר הפוך - לא טוב. תעשה כמו שרשום לך בפורטל.
2. אימון קל בהתחלה וזה טוב. בגגל זה אתה יכול לעשות אותו יותר ויותר קשה כל פעם על ידי הוספת משקלים.
3. אם תחליף דדליפט או פרס זה כבר לא יהיה SS, לא מחליפים כלום. ודרך עגב אם כל המוטות הגדולים תפוסים אפשר לעשות דדליפט ופרס גם עם מוטות קטנים של 7-10 קג. פשוט תצטרך להוסיף עלהם יותר פלטות.
4. תעלה סרטונים של התרגילים על מנת לקבל ביקורות על טכניקה, בשלב הזה ללמוד טכניקה נכונה זה מאוד חשוב בשבילך על מנת להבטיח התקדמות ובטיחות.
5. 5 קילו כל צד? אימון הבא תעשה לפחות 10 כל צד ואפילו 15. סקוואט אל תעשה עם מוט ריק כי כל הקושי בתרגיל דווקא כשיש משקל על המוט. לגבי מתח אני מקווה שהגעתה לכשל בחזרה השמינית.
6. אל תקשיב למאמן בכל משקשור לבחירת תרגילים.

שורה תחתונה אל תפחד להוסיף משקלים(זה קצת מפחיד אבל זה העיקרון החשוב ביותר בתוכנית הזאת) כמובן שמור ולמד את הטכניקה ואני מקווה שקראתה גם את המאמר השני שהבאתי לך על התזונה. שיהיה בהצלחה!

ואו תודה על התגובה אחי ! עזרתה לי מאוד חידשתה לי הרבה דברים.
נעלה סרטון בהקדם.

"לאחר מכן את הבנץ' ( 5 קילו בכול צד אמרו לי להתחיל לאט )" מה עשית על האימון הראשון 5 קילו כול צד? לא היה לך קשה על ההתחלה?

• פותח/ת השרשור
"לאחר מכן את הבנץ' ( 5 קילו בכול צד אמרו לי להתחיל לאט )" מה עשית על האימון הראשון 5 קילו כול צד? לא היה לך קשה על ההתחלה?

זה כלום אחי....אימון הבא לפחות 15KG כמו Zeuthand Events אומר...

מאיפה מגיעים כל השטותניקים? פרס זה פרס, לא מחליפים אותו עם משקולות יד, מכונות או שיפוע חיובי. בטח שלא בגלל חוסר סבלנות לחכות שהמוט יתפנה. כנ"ל לגבי דדליפט. ולפותח האשכול, לפני שאתה מתחיל תכנית כלשהי תקרא עליה ותלמד מה היא אמורה לעשות, ככה שלא תמצא את עצמך עושה את התרגילים בסדר ההפוך כפי שעשית. כל השאלות שיש לך כאן נענו בהרחבה במאמר שהצוות עבד עליו שעות רבות. במקום להתעלם מהמאמץ הזה, תקרא ותלמד ותענה לעצמך לבד לפני שאתה בא לפורום ומצפה להאכלה בכפית.

מאיפה מגיעים כל השטותניקים? פרס זה פרס, לא מחליפים אותו עם משקולות יד, מכונות או שיפוע חיובי. בטח שלא בגלל חוסר סבלנות לחכות שהמוט יתפנה. כנ"ל לגבי דדליפט. ולפותח האשכול, לפני שאתה מתחיל תכנית כלשהי תקרא עליה ותלמד מה היא אמורה לעשות, ככה שלא תמצא את עצמך עושה את התרגילים בסדר ההפוך כפי שעשית. כל השאלות שיש לך כאן נענו בהרחבה במאמר שהצוות עבד עליו שעות רבות. במקום להתעלם מהמאמץ הזה, תקרא ותלמד ותענה לעצמך לבד לפני שאתה בא לפורום ומצפה להאכלה בכפית.
למה מה כול כך משנה לחיצת כתפיים במוט או בדאמבלים?

ממש לא!
וגם איך בדיוק זה פותר לו את הבעיה הרי גם ללחיצה בשיפוע צריך מוט...😣
אתה מוכן להסביר לי למה למשל ב5x5 זה לגיטימי להחליף את הפרס בincline, ובSS לא?
יש ספורטאים שדרך קבע עושים incline במקום פרס, כל תרגיל והיתרונות שלו.

אני מסכים שהחלפה כזאת אולי לא הכי אידאלית, אבל בהנחה שאין אפשרות לעשות פרס- יש לך הצעה יותר טובה?

ובלי קשר, להוריד מוניטין למשתמש שנתן לך מוניטין? ועוד על דבר כזה? זה מסריח חבר..

נערך לאחרונה:
אתה מוכן להסביר לי למה למשל ב5x5 זה לגיטימי להחליף את הפרס בincline, ובSS לא?
יש ספורטאים שדרך קבע עושים incline במקום פרס, כל תרגיל והיתרונות שלו.

אני מסכים שהחלפה כזאת אולי לא הכי אידאלית, אבל בהנחה שאין אפשרות לעשות פרס- יש לך הצעה יותר טובה?

ובלי קשר, להוריד מוניטין למשתמש שנתן לך מוניטין? ועוד על דבר כזה? זה מסריח חבר..

עזוב אפילו אם זה לגיטימי או לא. תשים לב שבחור לא יכול לעשות פרס בגלל שיש עומס על המוטות במכון כושר שלו אז איך תרגיל אחר עם מוט יפתור לו את הבעיה...זה לא הגיוני מה שהמלתצה לו פשוט.
ובלי קשר לדעתי זה שתי תרגילים שונים כאשר באחד יש יותר עומס על הכתף ובשני יותר עומס על החזה. ואין צורך להוסיף עוד תרגיל לחזה בSS.
לגבי מוניטין. לא שמתי לב שנתתה לי, ותודה על זה. אבל נתתי הערכה שלילית כי המלצתה משהו שהוא לא קשור, כי לא הבנתה בכלל מה הסיבה שהוא לא יכול לבצע פרס זאת אומרת לא קראתה את האשכול בכלל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית