4 קילו לא יתן לך ירידה של 6%. הוא יתן לך אולי ירידה של 4% (אם זה ילך חלק וטוב).
אתה יכול להסביר איך מירידה במשקל אתה מחשב אחוז שומן? ואם הוא ירד קילו שריר רזה? אז הוא עלה באחוז שומן.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
4 קילו לא יתן לך ירידה של 6%. הוא יתן לך אולי ירידה של 4% (אם זה ילך חלק וטוב).
אתה יכול להסביר איך מירידה במשקל אתה מחשב אחוז שומן? ואם הוא ירד קילו שריר רזה? אז הוא עלה באחוז שומן.
מה יהיה ההסבר לכך שבחיטוב הקודם ירדתי מ72 קילו על 20-19~ אחוז שומן ל68 קילו על 13-14~ אחוז שומןזו סתם הערכה גסה, אבל בדרך כלל אחרי ירידת נוזלים וכו' ושלבים מתקדמים יותר של חיטוב זה הופך למשהו כמו קילו לאחוז שומן (תלוי גם באחוז המשקל שאתה רוצה להוריד מהגוף). לרדת 4 קילו מ-66 עם 16% יביא לסביבות ה-12 אם הכל הולך לפי התוכנית ואתה לא מתחיל לאבד יותר שריר בגלל תזונה/התאוששות/תוכנית לקויה.
ליניארית של ביל סטאררריפלקט, מה התכנית אימונים שלך?
אויש רק אני שמתי לב לפרומו המוסתר כאן????!יפה מאוד, הייתי מעריך אותך בסביבות ה-15%
דרך אגב, עוד שבוע אני גם מעלה עדכון אחרי 3 חודשים של חיטוב.
יש כמה הסברים:מה יהיה ההסבר לכך שבחיטוב הקודם ירדתי מ72 קילו על 20-19~ אחוז שומן ל68 קילו על 13-14~ אחוז שומן
כלומר ירידה של 6 אחוז שומן כלומר 4.2 קילו וירידה נטו של 4 קילו , בהתחשב בכך שבחיטוב יורדים גם בנוזלים
מעריך שזה היה שילוב של 1 ו3...יש כמה הסברים:
1. עלית במסת השריר
2. זה לא היה % השומן ההתחלתי ו/או הסופי שלך
3. זה לא המשקל שלך (בהנחה שנמדדת במכשירים שונים/אחד מהם נדפק/ נמדדת בשעות שונות ביממה [ המדידה המדוייקת ביותר זה לאחר השירותים של הבוקר ללא אכילה או שתייה)