הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר תפוגה של דימטייז

• פותח/ת השרשור VoClaS
  • פורסם בתאריך

VoClaS

משתמש קבוע
1,450
14
נק' מוניטין:
1,761
1,450
14
קיבלתי מבן דוד שלי אבקה כמעט שלמה, של דימטייז, עכשיו הבעיה היא שהתאריך תפוגה משופשף ממש וקשה לראות אבל לפי הראייה שלי ראיתי 12/13
אבל יכול להיות גם שלא כי זה ממש משופשף.
יש אפשרות לדעת מה התאריך תפוגה בדרך אחרת?
מה יכול להיות התופעות לוואי של צריכה של חלבון פג תוקף? כי אם זה יעשה כאבי בטן או משהו אז אני יפסיק ויזרוק לפח ואם זה לא יעשה כלום משמע שזה לא פג תוקף?
כי אם זה יכול לסכן תכליות או משהו בגוף אני מעדיף גם לא לנסות ולסכן את הבריאות שלי בגלל זה..
מה לעשות בקיצר? חח

מתי הוא קנה את האבקה?
בד"כ אבקה כזאת מחזיקה שנתיים בערך, ואני לא מאמין שמישהו ימכור לו אבקה שעוד חצי שנה לא תהיה בתוקף.

• פותח/ת השרשור
מתי הוא קנה את האבקה?
בד"כ אבקה כזאת מחזיקה שנתיים בערך, ואני לא מאמין שמישהו ימכור לו אבקה שעוד חצי שנה לא תהיה בתוקף.
אני חושב שמוכרים מעדיפים למכור כאלה מאשר לזרוק..אבל ממה שאני יודע הוא קנה ממקום דיי סבבה ככה שיכול להיות שבאמת לא יביאו ככה.
והוא קנה לפני שנה ולא השתמש בכלל

אם אתה מצליח לאתר LOT או BATCH על האריזה תפנה לחברה והם יגידו לך מתי היא יוצרה.

אני חושב שמוכרים מעדיפים למכור כאלה מאשר לזרוק..אבל ממה שאני יודע הוא קנה ממקום דיי סבבה ככה שיכול להיות שבאמת לא יביאו ככה.
והוא קנה לפני שנה ולא השתמש בכלל
כל עוד הוא קנה בחנות לגיטימית נראה לי שלא אמורה להיות בעיה...
אגב אם האבקה פגת תוקף בטח יהיה לה ריח/טעם רע לא?

אתה יכול לשלוח את המספר אצווה של האריזה ליבואן והוא יגיד לך את התאריך תפוגה של המוצר.

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית