הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סטרואידים וmma

אבי ונופר משולם

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
אהלן חברה יש לי שאלה
אני בתחום של הMMA ואני מתאמן במכון כושר כבר שנתיים (כולל הפסקות) ועכשיו אני פורש מהמכון ועובר לקרוספיט השאלה שלי היא אם אני רוצה להתחיל עם חומרים כמו סטרואידים איזה חומרים כדי לי לשלב עם הMMA? אני מדבר על איזה סוגים של חומרים! קראתי קצת על כל חומר וראיתי פחות או יותר מה הוא נותן אבל לא ממש הבנתי מה כדי לי לשלב
ודרך אגב המטרה שלי היא לעלות במסה לא לעשות חיטוב אז תמליצו על חומרים של מסה שמתאימים לMMA

אם זה מעניין מישהו הנתונים שלי הם
גובה:202 ס"מ
משקל:118-117
אחוז שומן מוערך:18-20

• פותח/ת השרשור
דעתי בלבד:
צעיר מידי לחומרים
גובה 2 מטר על כמעט 120 ק"ג---לאן אתה רוצה להגיע? אתה כבר גדול

אני רוצה להגיע ל120 קילו על 10-13 אחוז שומן שזה בערך 140 קילו על 20-22
השאלה שלי היא איזה חומרים כדי לקחת בסייקל מסה של קרוספיט וMMA

אין קשר לקרוספיט MMA בוודי בילדינג וכו אין חומרים ספציפיים החומרים הם אותם חומרים. אתה מעוניין במסה. טסט זאת התחלה טובה. תקרא את הנעוצים

חומרים שלא יפגעו לך בביצועים זה דקה,בולד במינונים 200 מג בשבוע. דיבול 20 מג ביום ואנאבר - טורינבול 40-50 מג. כל השאר מחוץ לתפריט אם אתה רוצה להיות יעיל.אם זה רק ליופי,אז ברגיל.

חומרים שלא יפגעו לך בביצועים זה דקה,בולד במינונים 200 מג בשבוע. דיבול 20 מג ביום ואנאבר - טורינבול 40-50 מג. כל השאר מחוץ לתפריט אם אתה רוצה להיות יעיל.אם זה רק ליופי,אז ברגיל.
מה?
העליה של האסטרוגן וספיחת הנוזלים של הדקה והדיבול יחסלו לו כל אפשרות לזריזות
בולדנון וטסט[עדיף לקצר] בד"כ יתנו לך את מה שאתה מחפש בספורט וטרן בשלבים ממש מתקדמים

לדעתי gh . סיבות: יכולת בניה וריפוי , ירידה באחוז שומן או אנרגיה פנויה כלומר יותר קלוריות מופנות לאימון, סייקל ארוך באופן משמעותי, יכולת גילוי נמוכה והכי חשוב זה גילך הצעיר חבל לשבש את המערכת .

מה?
העליה של האסטרוגן וספיחת הנוזלים של הדקה והדיבול יחסלו לו כל אפשרות לזריזות
בולדנון וטסט[עדיף לקצר] בד"כ יתנו לך את מה שאתה מחפש בספורט וטרן בשלבים ממש מתקדמים

עוד תיאורטיקן? קודם כל תציג את עצמך,מי אתה,את מי הכנת,מה קשר שלך לנושא...אם הדעה שלך מבוססת על מה שקראת בפורטל,תחזור לישון על האף.
אם תגע בטרן,אתה תחנק בלי עזרה של היריב אחרי 3 דקות,אבל תילך לישון אחרי דקה וחצי,כי לא תצליח לאחזיק ידיים למעלה בגלל הפאמפ.

שמעתם mma פתאום שכחתם שהוא בן 19?

צודק.לא שמתי לב

• פותח/ת השרשור
השאלה שלי היא איזה חומר יש לעלות במסה ותוך כדי משהו שיעזור לי בMMA ובקרוספיט קחו לדוגמא את ALISTAIR OVEREEM עשו לו בדיקת סטרואידים והוא נכשל בבדיקה זה תמונות להמחשה על התהליך שהוא עבר assets.sbnation.com/assets/840968/Reem_roids.jpg עד 2008 והינה תראו אותו עכשיו imageshack.us/photo/my-images/24/38616332.jpg
הבן אדם ענק פשוט מיפלץ יחסית ללוחם MMA מעניין אותי איזה חומרים הוא לקח כדי להיבנות ככה
שימו לב שהוא לא עלה טיפת שומן! הוא לא לקח סייקל מסה עלה שומן ואז עשה חיטוב! הכל אצלו זה מסה נקייה! הוא היה 9% ונשאר 9%

עוד תיאורטיקן? קודם כל תציג את עצמך,מי אתה,את מי הכנת,מה קשר שלך לנושא...אם הדעה שלך מבוססת על מה שקראת בפורטל,תחזור לישון על האף.
אם תגע בטרן,אתה תחנק בלי עזרה של היריב אחרי 3 דקות,אבל תילך לישון אחרי דקה וחצי,כי לא תצליח לאחזיק ידיים למעלה בגלל הפאמפ.

צודק.לא שמתי לב

קודם כל לא הכנתי אף אחד ולא עשיתי שום דבר בפיתוח גוף-לא התחום שלי
דבר שני אין לי הבנה מטורפת בחומרים אבל לדעת שדקה יעלה אותו בים נוזלים [לגבי הדיבול טעות שלי כשאני חושב על זה הוא יכול להתאים-אבל זמן שימוש קצר יחסית]
אולי דקה קצר יכול להיות טוב אבל הוא לא מספיק אנדרוגני לספורט כזה
לא תצליח להחזיק ידיים בגלל הפאמפ?נו באמת אנטון
למה שיחנק עם טרן? תסביר אולי נחכים כי בינתיים חומר שלא יהרוג אותך עם הנוזלים ועדיין יעלה את הכוח שלך והאגרסיביות זה טרן [למרות שבתור חומר ראשון לא הייתי נוגע בו]

בכל אופן פותח הפוסט כמו שנאמר אתה רק בן 19 אז הדיון הזה לא רלוונטי אלייך

• פותח/ת השרשור
אתם בטוחים שכדי לי לחכות? כי אני מתגייס עוד מעט ובצבא אני יאבד המון מסת שריר אז אמרתי לפחות אני יעלה כמה שיותר מסה כי תחשבו על זה עכשיו אני 118 קילו נגיד אני יאבד 10 קילו אז אני ישקול 108 ואם אני יקח סטרואידים אני ישקול 130 אם אני יאבד 10 קילו אז אני ישקול 120

קודם כל לא הכנתי אף אחד ולא עשיתי שום דבר בפיתוח גוף-לא התחום שלי
דבר שני אין לי הבנה מטורפת בחומרים אבל לדעת שדקה יעלה אותו בים נוזלים [לגבי הדיבול טעות שלי כשאני חושב על זה הוא יכול להתאים-אבל זמן שימוש קצר יחסית]
אולי דקה קצר יכול להיות טוב אבל הוא לא מספיק אנדרוגני לספורט כזה
לא תצליח להחזיק ידיים בגלל הפאמפ?נו באמת אנטון
למה שיחנק עם טרן? תסביר אולי נחכים כי בינתיים חומר שלא יהרוג אותך עם הנוזלים ועדיין יעלה את הכוח שלך והאגרסיביות זה טרן [למרות שבתור חומר ראשון לא הייתי נוגע בו]

בכל אופן פותח הפוסט כמו שנאמר אתה רק בן 19 אז הדיון הזה לא רלוונטי אלייך
אני במקרה עושה חומרים,במקרה גם בודיבילדינג ובמקרה במקרה MMA.
טרן מוחק יכולת אירובית בגלל עליה בכדוריות האדומות בדם ופאמפ מטורף בכל הגוף-אחרי ספרינט של 400 מטר שום פעילות של כופפים-פושטים בלתי אפשרית,פשוט הופך לבול עץ .מים צוברים לא מדקה או דיבול-אלה מעודף נטרן,עודף אסטרוגן ועודף פחמימות בתפריט.אני אישית התחטבתי על דיבול והייתי עם פסים בתחת כבר 5 שבועות ליפני התחרות.
אנדרוגנים מלבד 150 פרופ בשבוע -בתחליט האיסור.
מינונים של אנבוליים שציינתי- מתייחסים ל120 קילו ולא ללוחם הממוצע של 65-70 קילו רק שתבין כמה זה מזערי.
אנחנו גם בקשר "מקצועי " עם לוחמים מחו"ל וגם "עוזרים " למקומיים לעמוד ברף של גלדיאטורים זרים שבאית לנסות עימם את מזלם,אז מידע היא מקור הראשון
אז תעשה טובה,גם אם תמשיך לחלק עצות בנושאים שאין לך מושג ירוק בהם,אל תקטול את מי שכן עשה את הדרך הזאת לפניך עם קצת קבלות.
אתם בטוחים שכדי לי לחכות? כי אני מתגייס עוד מעט ובצבא אני יאבד המון מסת שריר אז אמרתי לפחות אני יעלה כמה שיותר מסה כי תחשבו על זה עכשיו אני 118 קילו נגיד אני יאבד 10 קילו אז אני ישקול 108 ואם אני יקח סטרואידים אני ישקול 130 אם אני יאבד 10 קילו אז אני ישקול 120
תמתין עם זה
כשתשחרר מהצבא תחשוב על שימור בחומרים
זה מפגר לחשוב על זה ככה
+100500

כשתפסיק עם החומרים אחרי כמה חודשים תחזור להיות בדיוק אותו דבר + רמות טסט נמוכות

• פותח/ת השרשור
רגע והרמות של הטסטורון חוזרות לעצמם אחרי שמפסיקים? ועוד שאלה אם חוזרים להיות כמו שההינו מיקודם בלי חומרים אז מה הטעם בלקחת כיאילו אז אני חזק וגדול רק לתקופה מסויימת שום דבר מזה לא נשמר? אין מצב!
ממה שאני מבין עולים במסה ואחרי שמפסיקים נשארים אם אותה מסה ויורדים קצת לדוגמא
בן אדם התחיל עם משקל 100 קילו התחיל חומרים אחרי סייקל עלה ל120 ובתקופת החלמה ירד ל115-112 זאת אומרת שהוא נשאר עם 12-15 קילו יותר (תקנו אותי אם אני טועה)
ומה אתם אומרים רק אחרי הצבא? (כולם פה, פה אחד חח)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית