סרטון בנץ' 100x3- שיא חדש בחיטוב (מיום חמישי)

• פותח/ת השרשור Guyb
  • פורסם בתאריך
WTF
מדריך הומו חכם!
אם היית נתקע הוא היה יורד טיפה לסקוואט ובאנג היה מתקבל חיכוך של שבי שלך ולתחת שלו.
חחח סתם אחי בנץ' חזק תמשיך כך.

WTF
מדריך הומו חכם!
אם היית נתקע הוא היה יורד טיפה לסקוואט ובאנג היה מתקבל חיכוך של שבי שלך ולתחת שלו.
חחח סתם אחי בנץ' חזק תמשיך כך.
NoDudeYoureTheHomo.jpg

פותח הנושא - חזק!

• פותח/ת השרשור
NoDudeYoureTheHomo.jpg

פותח הנושא - חזק!
לא אתה... אני הרבה זמן מסתכל בפורום לא מגיב על הרבה אבל התגובה שלך הרגה אותי ואני מוכרח לענות ומסתכן בבאן
יש לך משקלים יפים אבל אתה מתלהב מהגוף שלך יותר מדי אתה נוגע בעצמך כמו בחורה חח מעלה סרטונים מטופשים שאתה עושה שרירם מה הקטע?

מה זה התמונה של הסמל האישי שלך חחחח זה פשוט קורע כמה שאתה פתטי

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא אתה... אני הרבה זמן מסתכל בפורום לא מגיב על הרבה אבל התגובה שלך הרגה אותי ואני מוכרח לענות ומסתכן בבאן
יש לך משקלים יפים אבל אתה מתלהב מהגוף שלך יותר מדי אתה נוגע בעצמך כמו בחורה חח מעלה סרטונים מטופשים שאתה עושה שרירם מה הקטע?

מה זה התמונה של הסמל האישי שלך חחחח זה פשוט קורע כמה שאתה פתטי

תודה יא אח

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תודה יא אח

חחחחחחחחחחח מלך
יש גם אנשים כאלה אין מה לעשות אבל יפה שהוא השקיע וחיפש ביוטיוב סירטונים שלך אם הוא עוקב אחריך ככה אתה צריך לקחת את זה כפירגון
לגבי הסמל האישי אני קצת מסכים איתו חחחחח 😛 אבל איך שנח לך עשית שינוי ענק וזכותך !

תודה יא אח
אין בעד מה 😃
חחחחחחחחחחח מלך
יש גם אנשים כאלה אין מה לעשות אבל יפה שהוא השקיע וחיפש ביוטיוב סירטונים שלך אם הוא עוקב אחריך ככה אתה צריך לקחת את זה כפירגון
לגבי הסמל האישי אני קצת מסכים איתו חחחחח 😛 אבל איך שנח לך עשית שינוי ענק וזכותך !
מי עוקב אחריו ראיתי את הסרטון בדיקת טכניקה וזה פתאום קפץ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית