הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלות בנוגע לארוחות ומתח

avrahm90

משתמש משקיע
2,082
573
נק' מוניטין:
8,998
2,082
573
שלום!

1. האם אימון לאחר ארוחה צהריים מלאה יכול להתבצע לאחר 50 דקות- שעה מסוף הארוחה? האם זה גורם לכך שהאוכל של הארוחה יצא מהר בלי להתעכל?
(אני בד"כ מתאמן כשעה לאחר ארוחת צהריים, וכבר בחימום של הסקאווט יש לי שירותים. זה קורה כל אימון כבר לפחות חודשיים)

2. האם לאחר האימון, הכרחי שהארוחה תעשה במיידי או שגם לאחר 3 שעות מהאימון זה תקין שאז תעשה הארוחה? (לערכים אני מגיע בסוף היום השאלה האם התזמון של הארוחה לאחר האימון הוא קריטי)

3. אני תקוע במתח עם תוספת משקל 16.25 קילו מעל כשבועיים. האם יש עצות לשיפור? (בשאר התרגילים המשקלים עולים ב"ה)
המתח נמצא באימון לאחר סקאווט-פרס-מתח. האם לשנות סדר או מספר סטים/חזרות?

4. אשמח לדגשים כללים לגבי האימונים, ההתאוששות, ביצוע התרגילים וכד' שכדאי להשים עליהם לב במשקלים גבוהים.
לדוגמא: להוסיף שינה, להוסיף/להוריד ירקות, סידן, חלבון, פחמימה לפני ארחה, דגש לסקאווט...

תודה רבה!

נערך לאחרונה:
שלום!

1. האם אימון לאחר ארוחה צהריים מלאה יכול להתבצע לאחר 50 דקות- שעה מסוף הארוחה? האם זה גורם לכך שהאוכל של הארוחה יצא מהר בלי להתעכל?
(אני בד"כ מתאמן כשעה לאחר ארוחת צהריים, וכבר בחימום של הסקאווט יש לי שירותים. זה קורה כל אימון כבר לפחות חודשיים)

2. האם לאחר האימון, הכרחי שהארוחה תעשה במיידי או שגם לאחר 3 שעות מהאימון זה תקין שאז תעשה הארוחה? (לערכים אני מגיע בסוף היום השאלה האם התזמון של הארוחה לאחר האימון הוא קריטי)

3. אני תקוע במתח עם תוספת משקל 16.25 קילו מעל כשבועיים. האם יש עצות לשיפור? (בשאר התרגילים המשקלים עולים ב"ה)
המתח נמצא באימון לאחר סקאווט-פרס-מתח. האם לשנות סדר או מספר סטים/חזרות?

4. אשמח לדגשים כללים לגבי האימונים, ההתאוששות, ביצוע התרגילים וכד' שכדאי להשים עליהם לב במשקלים גבוהים.
לדוגמא: להוסיף שינה, להוסיף/להוריד ירקות, סידן, חלבון, פחמימה לפני ארחה, דגש לסקאווט...

תודה רבה!

1. מומלץ להתאמן שעתיים שלוש אחרי ארוחה גדולה. מה שרוצה לצאת לך באימון הוא לאו דווקא הארוחה האחרונה שאכלת.

2. לא הכרחי. תדאג להשלים את התפריט ואת הערכים שלך במהלך היום וזהו, לא חשוב מתי ואיך.

3. איך אתה מנסה לעבוד? כמה חזרות אתה מנסה להשיג, כמה סטים? יכול להיות שאתה עולה במשקל גוף ולכן אתה לא מצליח להוסיף חזרות או משקל למרות שאתה מתחזק בהתאם למשקל הגוף העולה.

4. שאלה כללית מדי. תפרט מה התכנית שלך, מה אתה מנסה להשיג.

• פותח/ת השרשור
לגבי שאלה 3 , אני מתאמן ב ss . זאת אומרת, 3 סטים של 5 , הגיוני מה שאתה אומר. למרות שאני רואה שאנשים פה מרימים 30-40 קילו...
לגבי שאלה 4, רציתי לדעת אם יש דברים שהגוף זקוק להם בצורה מרובה יותר כאשר המשקלים עולים. ( מלבד הצורך בחלבון שיש לעלות אותו).

תודה רבה*

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית