הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי הדיאטה Ultimate diet 2.0 של ליל מקדולנד

• פותח/ת השרשור droviv
  • פורסם בתאריך

droviv

משתמש מתחיל
67
1
נק' מוניטין:
-32
67
1
אז ככה...
את המידע על הדיאטה לקחתי מהאתר Kilogram מהמאמר: The Ultimate diet 2.0-הדיאטה האולטימטיבית

( זה לא נותן לי לפרסם קישור, סליחה חח)

בעיקרון התחלתי את הדיאטה לפני כ- 4 שבועות, או יותר נכון ממש עכשיו אני לפני ההעמסה הרביעית,
אז קראתי שהדיאטה אמורה להביא להביא לרידה באחוז שומן בצורה משמעותית ובעיקר במראה, הבעיה היא שאני לא רואה שינוי במראה... במשך 4 השבועות הללו ירדתי בסביבות ה 2 קילו אבל המראה שלי כמעט וניראה אותו דבר.. אפילו אפשר להגיד שבסייקל הראשון הקוביות שלי יותר בלטו אפילו,
חשוב לי להוסיף פה שבשתי סייקלים הראשונים היה חסר לי בסביבות ה 150 גר' פחמימה בהעמסה אבל הבנתי שחוסר בפחמימות לא צריך לפגוע באיבוד שומן אלא באיבוד שריר.. ואכן ראיתי שכוחי נחלש קצת. האם זה נכון?

נ.ב
רצוי להוסיף שבילדותי (גיל 7.5-13.5) הייתי ילד שמן מאוד, בסביבות המטר ארבעים גובה ושוקל בסביבות ה 60-70, עודף משקל לא רגיל בקיצור,
בגיל 14 נכנסתי לעיניין של החדר כושר עד עכשיו וכיום אני בן 16 שוקל 74 קילו, 1.70 גובהה עם בסביבות ה 10% שומן (אינלי מושג במדויק כמה אחוז שומן אני כי אני עשיתי את הדיאטה וראיתי ירדה אך אינני בטוח אם זה בשומן)

למישהו יש מושג מה נסגר פה עם הדבר הזה?
יש איזושהי דיאטה אחרת שמסוגלת להוריד אותי לאחוז שומן חד סיפרתי? (לא משנה מה הדרגת קושי כמה קשה מנטלית היא וכ'ו וכ'ו)
האם אפשר לרדת לאחוז שומן חד ספרתי עם גירעון קלורי שבא רק מאירובי?

תודה רבה לכול העוזרים וגם לאלה שלא! 😃
הינה התפריט שלי כולל כול הימים דלי הפחמימות, ההעמסות, והנטרלים:

קבצים מצורפים

• UD 2.txt
    KB 5.7 · צפיות: 203
נערך לאחרונה:
אני לא מבין מה השאלה שלך תאמת, דיאטה מעולה הטובה מסוגה אולי שמונעת כמה שיותר איבוד שריר והגעה לאחוז חד ספרתי.
מה הקטע לרדת מתחת ל10%? חבל על הזמן שלך ייקח לך בערך חודש לרדת את האחוז-שתיים שאתה מחפש, לא חבל על הזמן? תגדל גבר, תגדל.

• פותח/ת השרשור
השאלה שלי זה למה אני לא משתנה...
ושמע חח בעיקרון לא חבל לי על הזמן, רק בן 16 יש עוד הרבה זמן... הקטע העיקרי שאני רוצה לרדת זה בגלל השריטה שהייתה לי בילדות אחי שמע זה לא קל, זה ניהיה מתישהו אובססיה...
ובלי קשר, אם היית שמן כ"כ הרבה זמן לא היית רוצה פעם אחת להראות כמו שתמיד רצית? והכי מציק שאתה כ"כ קרוב למטרה הסופית

אני עומד להתחיל את הדיאטה הזאת עוד שבוע ככה.
הוא כתב שם שאנשים עם נטייה להשמנה או שהיו שמנים כדאי שיוסיפו אירובי.
אולי כדאי שתוסיף לתפריט איזה 100-200 קלוריות ותוסיף אירובי(תוסיף שומנים)
אתה לוקח תוספים כלשהם?
וכמה שאלות לא קשורות
יש לך פעמים שאתה מרגיש שאתה חייב פחמימות? ואם כן באיזה תדירות?
עד כמה הדיאטה שינתה את המצבי רוח שלך ואיך?

תנסה להוסיף יהומבין בייחד עם הפרוטוקולים לשומן עיקש, זה אמור לעזור ברגע שאתה נמצא על 10% יהיה יותר קשה לרדת בלי אירובי מתאים בתדירות מתאימה עם התוספים הנכונים.

• פותח/ת השרשור
בעיקרון גילתי את הבעיה שלי,
הבעיה צריכה ליהיות במשקל מטבח שאין לי שזה גורם לחוסר דיוק, בנוסף, פספסתי איזה סעיף שרשום שצריך חצי מהמאזן הנטרלי והכי מינימום 1200 קלוריות... ועשיתי זאת, אך רשום שם שמי שהחצי שלו פחות מ 1200 צריך לאכול 1200 ולהוסיף אירובי שיגרום לגירעון של חצי שזה, אם תחברו את בעיית הדיוק ואת בעית האירובי סביר להניח שהתוצאה הייתה שאין לי גירעון קלורי גבוה כנדרש 😃
ולגבי hbhc2007 בעיקרון כן ישלי מקרים שאני מרגיש צורך מיידי בפחמימות אבל זה פעם בסייקל וגם לא, אני לוקח רטלין וכניראה זה סותם לי את הרעב ועוזר לי להשתלט על היצרים שלי וככה אני דובק בדיאטה ללא בעיות.
ו dolevm2 תודה על העצה, הוספתי את האירובי לתפריט המחודש של הדיאטה... נקווה לטוב!
תודה רבה לכם!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית