הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ The Ultimate Diet ויהומבין

• פותח/ת השרשור YONI
  • פורסם בתאריך

YONI

משתמש פעיל
399
0
נק' מוניטין:
-244
399
0
אני חושב להתחיל את הדיאטה הזו בשביל להתקרב לאיזור ה 10 אחוז שומן, כרגע לקראת סוף חיטוב לאחר שימוש באפדרין בתחילתו, סייקל של קלן למשך שבועיים, ולפני יומיים התחלתי לעבוד עם יהומבין, השאלה שלי איך ואם אפשר בכלל ומומלץ לשלב את הדיאטה הזו יחד עם היהומבין ?
אני עושה אירובי 5 פעמים בשבוע של שעה שלמה וזה לאחר אימון משקולות מתיש שאני עוד עושה ABC ולפני שיוצאים עליי פה אני רוצה להבהיר שמנסיון שלי השמירה על המאסה הכי טובה בתכנית הזו , וזו פעם ראשונה בחיים שאני מתאמן כוח 5 פעמים בשבוע ועוד בחיטוב אבל אני פשוט מוריך מהנפח ומסתדר ושומר על עצימות כמעט כמו במאסה..

תודה לעוזרים

300 דקות אירובי בשבוע + 5 אימוני משקולות ABC לא הולך עם UD2, אני מבטיח לך את אחד מהשניים או יחד:
1. אימון יתר
2. פציעה

ב UD2 עושים את האימונים של UD2, בדיוק כמו שרשום בספר. אירובי לא מומלץ שם, כי הגירעון הקלורי גדול גם ככה. אם אתה רוצה לעשות UD2 משלך, אתה יכול, רק אל תחזור לפה אחרי זה ותגיד "צדקת".
איך לקחת יוהימבין רשום בנעוצים, זה תלוי אינסולין ולכן נדרש לקחת אותו בבוקר או כמה שעות לאחר ארוחה.
ב UD2 ניתן לשלב פרוטוקולים לשומן עיקש אם אתה ממש רוצה, אבל ממש לא 300 דקות אירובי בשבוע (אלא אם אתה מזריק משהו ואז תהנה).

• פותח/ת השרשור
תודה על העזרה קודם כל,
אני כרגע באחוז שומן שה UD2 רלוונטית ובגלל זה אני שואל ומתייעץ, ובטוח לא אשנה ויעשה תכנית משלי.
1. אני כבר חודשיים שלושה מתאמן ככה מקצץ באוכל בהדרגה וזה עובד עליי מצוין, אין אימון יתר , אני שומר על משקלי עבודה אולי מינוס 10 אחוז מהמאסה, ולא נפצע..
התכוונתי לשאול איך הגוף יגיב בהורדה פתאומית של האירובי במידה ואני עובר ל UD2 ואחרי 300 דקות אירובי בשבוע אני לא עושה כלום כמעט, ואני עם נטייה להשמנה וריבוי תאי שומן בגוף וזה הבאסה.

2.איך לקחת יהומבין אני יודע כבר שנים ,עכשיו התחלתי עם הדיאטה שלי כרגע ,וחידשת לי שאפשר לשלב פרוטוקולים לשוומן עיקש גם ב UD2 ואני אבדוק את זה, כרגע אני עושה פרוטוקול 2 בלבד כאירובי מבלי אינטרוולים עקב ה ABC
אתה חושב שעדיף לי פשוט להמשיך לקצץ באוכל (כרגע אני על 1700 קלוריות) , להוריד אימון שניים כוח בשבוע ולהחליף אותם באינטרוולים או קרוספיט כחלק מהפרוטוקולים לשומן העיקש?
או פשוט לקחת את ה UD2 כתכנית ולעבור אליה נטו?
הסיבה שאני מתלבט זה העובדה שהתחלתי עם היוהמבין כבר
עד עכשיו ירדתי מעולה עם מה שאני עושה וזה עובד אבל אני נכנס לחלק הקשה של החיטוב זה בטוח.

1. הגוף שלך ירגיש בסדר גמור כי אתה תאכל 1200 קלוריות, בניגוד ל 1700 קלוריות שאכלת לפני. ההפרש = האירובי היומי שלך.
2. אם אתה ממשיך לרדת במשקל, אני לא רואה טעם להתחיל UD2 או לשנות משהו (חוץ מזה ש 300 דקות אירובי בשבוע + ABC חמש פעמים בשבוע עדיין נשמע לי מוגזם, אבל זה כבר עניין שלך).

• פותח/ת השרשור
1. הגוף שלך ירגיש בסדר גמור כי אתה תאכל 1200 קלוריות, בניגוד ל 1700 קלוריות שאכלת לפני. ההפרש = האירובי היומי שלך.
2. אם אתה ממשיך לרדת במשקל, אני לא רואה טעם להתחיל UD2 או לשנות משהו (חוץ מזה ש 300 דקות אירובי בשבוע + ABC חמש פעמים בשבוע עדיין נשמע לי מוגזם, אבל זה כבר עניין שלך).

תשמע כל אחד ומה שעובד בשבילו, בחיטוב הקודם התאמנתי 3 פעמים בשבוע בתכנית כוח 5*5 עם קצת ידיים פה ושם , ואיבדתי המון מאסה..
הפעם אני רץ מהמאסה עד עכשיו ב ABC ואמרתי שאני אמשוך כמה שאני אצליח ובינתיים זה עובד בשבילי אני יורד כמעט נטו בשומן ונוזלים ומ 86 קילו הגעתי ל 75 עם עלייה הדרגתית באירובי וקיצוץ קלוריות ושמרתי יפה על השריר. בשבילי לפחות לגרות את השריר בחיטוב בצורה הזו עובד יותר טוב מאשר שניים שלושה תרגילים גדולים פעמיים שלוש בשבוע .
אני אמשוך עוד חודש כמו שאני כרגע עם יהומבין ולפי קצב הירידה אם אני ארצה להמשיך לרדת עוד, רק אז אני יעבור ל UD2
ב UD2 אין מה לחפש עם יהומבין , ולקחת יהומבין בלי אירובי כמעט ב UD2 גם נראה לי פיספוס אז תודה נקווה שיהיה בסדר.
בכללי מה שאני מתכנן ועושה זה לרדת כמה שאני יוכל באחוז שומן, להתאושש חודש חודש וחצי מהחיטוב, ולהתחיל סייקל של טסט אנטט מנקודת פתיחה טובה שזה כבר לא לנושא הזה כאן.

300 דקות אירובי בשבוע + 5 אימוני משקולות ABC לא הולך עם UD2, אני מבטיח לך את אחד מהשניים או יחד:
1. אימון יתר
2. פציעה

ב UD2 עושים את האימונים של UD2, בדיוק כמו שרשום בספר. אירובי לא מומלץ שם, כי הגירעון הקלורי גדול גם ככה. אם אתה רוצה לעשות UD2 משלך, אתה יכול, רק אל תחזור לפה אחרי זה ותגיד "צדקת".
איך לקחת יוהימבין רשום בנעוצים, זה תלוי אינסולין ולכן נדרש לקחת אותו בבוקר או כמה שעות לאחר ארוחה.
ב UD2 ניתן לשלב פרוטוקולים לשומן עיקש אם אתה ממש רוצה, אבל ממש לא 300 דקות אירובי בשבוע (אלא אם אתה מזריק משהו ואז תהנה).
באמת יש טעם לשלב פרוטוקולים לשומן עיקש בUD2 ? ז"א ימי הגירעון(הגדול) "תוקפים" גם את השומן העיקש לא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית