הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רעב מוגבר מאוד בזמן האחרון

Melamed

משתמש קבוע
1,879
7
נק' מוניטין:
1,909
1,879
7
אז ככה אני בחיטוב מה 2.2 שברובו זה דל פחמימה ושאני אומר דל זה באזור 10-15 גרם פחמימה..
יצאתי לנייטרלי לאיזה שבוע וחצי מהתאריך ה- 28.5 מה שאומר שאני כבר 3 ימים בנייטרלי (2100 קלוריות ועד 140 גרם פחמימה) אבל יש לי בעיה..
בחיטוב אני מבין שרעבים ואין מה לעשות עם זה למרות שבשבועות האחרונים הרגשתי ממש התקפי רעב מפחידים כאילו הגוף שלי דרש שאני אוכל והרבה, וזה ממש הציק לי שכבר לא יכלתי ואמרתי כדאי לצאת לנייטרלי אבל הקטע שגם בנייטרלי אני מקבל התקפי רעב כאלה ואני לא יודע מה לעשות, אני מכניס קצת דברים מחוץ לתפריט של הנייטרלי ומשתדל שיהיו יותר שומן וחלבון אבל אני לא רוצה להתפרע ולחרוג מה 2100-2200 קלוריות של הנייטרלי.
יש רעיון מה לעשות? או למה אני מרגיש ככה?

זה באמת התקפים כאלה של רעב במיוחד לקראת הערב (ואני אוכל ירקות וסיבים)

• פותח/ת השרשור
התפריט עצמו מורכב משלד של מאכלים עם פה ושם כמה שינויים..
הרוב זה ככה: דגים,חזה עוף,בשר כלשהו,קוטג',טחינה,שמן זית(הרבה),גבינות שמנות,ביצים וזהו בעקרון.
כמה זמן עשית חיטוב רגיל?

התפריט עצמו מורכב משלד של מאכלים עם פה ושם כמה שינויים..
הרוב זה ככה: דגים,חזה עוף,בשר כלשהו,קוטג',טחינה,שמן זית(הרבה),גבינות שמנות,ביצים וזהו בעקרון.
כמה זמן עשית חיטוב רגיל?

חיטוב רגיל עשיתי בערך חודשיים, אבל רוב הזמן על גרעון קלורי מקסימלי, אז הירידה הייתה חדה,
עד עכשיו ירדתי מ76 ל67 ק"ג
אני ואתה אוכלים בערך זהה, אני מקפיד כל יום על גבנצ 28% למרות שכבר בא לי להקיא מזה...
אבל יותר שומן בתפריט זה מעולה...

• פותח/ת השרשור
לא יודע מה להגיד לך אני כבר יומיים חזרתי לתפריט של החיטוב אחרי 4 ימים של נייטרלי והרעב הזה לא עוזב אותי אבל אין מה לעשות אני ממשיך לשתות הרבה מים.
אני נראלי סוגר שבוע אחרון וזהו אני גם ככה לקראת הסוף, ואז נייטרלי לאט לאט ומאסה ארוכה ואיכותית.
אין הרבה מה לעשות עם הרעב הזה ובבית יש לי פה יותר מדי מוקשים אם תראה את הארונות אתה תקבל חום אני בכלל לא מתקרב לאזור שם

אם אתה בריא תנסה אפדרין לי זה סתם את הרעב יופי,ותפסיק לבכות סה"כ כמה שבועות או חודשים בודדים של רעב (כלל העמסות פחממות) לא כזה נורא.

• פותח/ת השרשור
אם אתה בריא תנסה אפדרין לי זה סתם את הרעב יופי,ותפסיק לבכות סה"כ כמה שבועות או חודשים בודדים של רעב (כלל העמסות פחממות) לא כזה נורא.

בוכה? אני הבן אדם האחרון שיבכה על רעב.
3 וחצי חודשים חייתי ברעב שאני בטוח שהרבה לא היו שורדים במיוחד לא בתקופה כל כך לחוצה של בגרויות ועומס של אימונים אז תפסיק לזיין לי את השכל. בנוגגע להעמסות זה פעם בשבועיים ככה שזה לא כזה "כיף" כמו שאתה מגדיר.
אני מסביר שזה לא היה רעב רגיל בתקופה האחרונה זה ממש התקפים מפחידים כאלה שמכריחים לאכול.
אני בריא ולא מתכוון לקחת אפדרין כי אני לוקח יהומיבין

אני יודע שזה נשמע מפגר אבל אכלתי קרח וזה עזר כנראה זה ממלא את הקיבה או משו כזה

אה ותנסה אורז בר זה מפוצץ רצח (שווה "לבזבז" תפחמימותעליו)

• פותח/ת השרשור
איזה כבר פחמימה יש לי לבזבז על אורז?
אני אוכל 10-15 גרם ביום כמה אורז זה כבר? 20 גרגירים?

בוכה? אני הבן אדם האחרון שיבכה על רעב.
3 וחצי חודשים חייתי ברעב שאני בטוח שהרבה לא היו שורדים במיוחד לא בתקופה כל כך לחוצה של בגרויות ועומס של אימונים אז תפסיק לזיין לי את השכל. בנוגגע להעמסות זה פעם בשבועיים ככה שזה לא כזה "כיף" כמו שאתה מגדיר.
אני מסביר שזה לא היה רעב רגיל בתקופה האחרונה זה ממש התקפים מפחידים כאלה שמכריחים לאכול.
אני בריא ולא מתכוון לקחת אפדרין כי אני לוקח יהומיבין

ילד צר לי להגיד לך כל הפוסט הזה הוא גחמה אחת גדולה,בגרויות יש לך ? מסכן, ולי יש בערך 10 מבחנים באוניברסיטה,עבודה, וגם אני על דל פחממות,כל מה שאתה מתאר עוברים כולם בחיטוב חלאס לבכות.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית