נק' מוניטין:
28,250
- 10,536
- 63
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הפתעה נוספת היא שבניגוד לציפייה המוקדמת הן אינן נפוחות שרירים, חסרות צוואר וכבדות הליכה. להיפך, הן נשיות וגזרתן דקה.
WTF?יש קרוספיט בעוד כמה ערים במרכז, אבל הם המועדון הכי וותיק לדעתי והמקום מצא חן בעיני הכי הרבה.
אני לא מתאמן שם, הם רצו שאקח קודם קורס "בסיס" (כמה אימונים אישיים, דווקא לא יקר יחסית לאימון אישי אך נראה לי מיותר) כי בלי זה אני לא אוכל להתאמן
WTF?
מילא היו עושים מבחן טכניקה למי שטוען שהוא יודע את התרגילים.. מסיבות בטיחות כביכול.
קורס בסיס - שיקפצו.
לא אכפת לי שזה יהיה במועדון הקרוספיט של הרצליה - זה לגיטימי לשלם להם על זה שמספקים מקום עם ציוד לסטרונגמן להתאמן בו. אבל להכריח אנשים שכבר יודעים טכניקה של תרגילים לקחת שיעורים אצלם זה חוצפה.אהה.. זה בדיוק הקטע. כתוב גם בכתבה שהם יתנו לאנשים להשתתף "אחרי שהם יתנסו ויצברו ניסיון שיאפשר להעמיס עליהם", במועדון הקרוספיט הרצליה כמובן.
השאלה כמה אימונים אתה מקבל ב-300 שקל. אל תשכח שאלו בכאילו אימונים אישיים בקבוצה, זה שווה ערך לסטודיו C ואני לא חושב שמשלמים שם פחות.זה פיקציה. אם את יודעת להתאמן כמו שצריך, ובמקרה שלך, את יכולה ללמד אותם, את לא צריכה שום שיעור מקדים.
הבעיה איתם שיש אופן ג'ים רק שעה. ורק גייז עושים אימון במשך שעה ככה שזה לא מועיל.
מה עוד שרוב האימונים שלהם הם אימוני סיבולת עם עצימות נמוכה וזה מעצבן.
בקיצור, המתקן טוב, אבל לא מתאים לכל אחד. ו300 שקל לחודש זה מוגזם.