הגברים והנשים החזקים ביותר בישראל

הפתעה נוספת היא שבניגוד לציפייה המוקדמת הן אינן נפוחות שרירים, חסרות צוואר וכבדות הליכה. להיפך, הן נשיות וגזרתן דקה.

ה-ל-ל-ו-י-ה

הלוואי וכל אישה תקרא את הכתבה מתחילתה ועד סופה

מעולה שיש סופסוף Facility לאימון סטרונגמן.
נלך מחר ליום הפתוח שלהם.

כל הכבוד על היוזמה שלהם רק לא הבנתי איך הם בדיוק האנשים החזקים בישראל כשיש לנו משקולנים בקדטים שמרימים יותר?

יש קרוספיט בעוד כמה ערים במרכז, אבל הם המועדון הכי וותיק לדעתי והמקום מצא חן בעיני הכי הרבה.
אני לא מתאמן שם, הם רצו שאקח קודם קורס "בסיס" (כמה אימונים אישיים, דווקא לא יקר יחסית לאימון אישי אך נראה לי מיותר) כי בלי זה אני לא אוכל להתאמן

הם לא, יש קטע כזה לקרוספיט לחשוב שהם הכי טובים בכל דבר שקיים.

הם ילמדו אותך הרמות אולימפיות ל1ל

יש קרוספיט בעוד כמה ערים במרכז, אבל הם המועדון הכי וותיק לדעתי והמקום מצא חן בעיני הכי הרבה.
אני לא מתאמן שם, הם רצו שאקח קודם קורס "בסיס" (כמה אימונים אישיים, דווקא לא יקר יחסית לאימון אישי אך נראה לי מיותר) כי בלי זה אני לא אוכל להתאמן
WTF?
מילא היו עושים מבחן טכניקה למי שטוען שהוא יודע את התרגילים.. מסיבות בטיחות כביכול.
קורס בסיס - שיקפצו.

• פותח/ת השרשור
WTF?
מילא היו עושים מבחן טכניקה למי שטוען שהוא יודע את התרגילים.. מסיבות בטיחות כביכול.
קורס בסיס - שיקפצו.

אהה.. זה בדיוק הקטע. כתוב גם בכתבה שהם יתנו לאנשים להשתתף "אחרי שהם יתנסו ויצברו ניסיון שיאפשר להעמיס עליהם", במועדון הקרוספיט הרצליה כמובן.

אהה.. זה בדיוק הקטע. כתוב גם בכתבה שהם יתנו לאנשים להשתתף "אחרי שהם יתנסו ויצברו ניסיון שיאפשר להעמיס עליהם", במועדון הקרוספיט הרצליה כמובן.
לא אכפת לי שזה יהיה במועדון הקרוספיט של הרצליה - זה לגיטימי לשלם להם על זה שמספקים מקום עם ציוד לסטרונגמן להתאמן בו. אבל להכריח אנשים שכבר יודעים טכניקה של תרגילים לקחת שיעורים אצלם זה חוצפה.
anyway, היום ניסע לשם ונראה מה רמת ה-gayness במקום.

• פותח/ת השרשור
אבל למה כולם כאלה דיסלקטים ולא יכולים להוציא משפט נורמלי באנגלית??

זה פיקציה. אם את יודעת להתאמן כמו שצריך, ובמקרה שלך, את יכולה ללמד אותם, את לא צריכה שום שיעור מקדים.
הבעיה איתם שיש אופן ג'ים רק שעה. ורק גייז עושים אימון במשך שעה ככה שזה לא מועיל.
מה עוד שרוב האימונים שלהם הם אימוני סיבולת עם עצימות נמוכה וזה מעצבן.
בקיצור, המתקן טוב, אבל לא מתאים לכל אחד. ו300 שקל לחודש זה מוגזם.

זה פיקציה. אם את יודעת להתאמן כמו שצריך, ובמקרה שלך, את יכולה ללמד אותם, את לא צריכה שום שיעור מקדים.
הבעיה איתם שיש אופן ג'ים רק שעה. ורק גייז עושים אימון במשך שעה ככה שזה לא מועיל.
מה עוד שרוב האימונים שלהם הם אימוני סיבולת עם עצימות נמוכה וזה מעצבן.
בקיצור, המתקן טוב, אבל לא מתאים לכל אחד. ו300 שקל לחודש זה מוגזם.
השאלה כמה אימונים אתה מקבל ב-300 שקל. אל תשכח שאלו בכאילו אימונים אישיים בקבוצה, זה שווה ערך לסטודיו C ואני לא חושב שמשלמים שם פחות.
ד"א, למייק מתפוז יש גם מכון קרוספיט בת"א, נקרא THE BOX, אפשר להציץ כאן:
http://www.theboxtlv.com/

כמה אימונים שאתה רוצה.
אבל אימוני קבוצה זה למתחילים ולכאלה שצריכים מוטיבציה. כי האימוני קבוצה שם לא מתאימים להעדפות של כל אחד.
ויש כבר מלא מכוני קרוספיט. פתחו בנתניה ויש גם בגני יהודה (אם אני זוכר נכון את השם).
אבל הכסף לא שווה את זה. בחדר כושר שלי יש באמפר פלייטס וכלוב ומספיק מוטות וזה עולה 180.
אני לא אשלם על מזחלות, חבל טיפוס, אטלס סטוון וקטלבלס 300 שקל. במיוחד כשאני לא יכול לעשות מה שאני רוצה שם לבד.
אם זה היה פתוח כמו חדר כושר זה היה שווה. ואני חושב שגם אצל מייק זה אותו דבר.

קרוספיט לא מעניין. מעניין אטלס סטונס, צמיגים ומזחלות - אבל אם זה 300 שקל לחודש בלי אופציות אחרות, זה יותר מדי - אנחנו לא נחליף את המכון כושר באימונים האלה.

בכל מקרה, לא מצאנו את המקום עם הוראות ההגעה (השגויות) שניתנו בפייסבוק. טוב, לפחות המרינה של הרצליה קרובה לשם, אז נרגענו קצת אחרי עוגמת הנפש של 40 דקות סיבובים באוטו.

באסה שאין חדר כושר דומה ליד הבית שלי, הייתי עובר בלי לחשוב פעמיים.
ב"דומה" אני מתכוון מבחינת ציוד. רק צריך מחיר טוב יותר ושעות פתיחה פחות דביליות. LOL

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית