אהלן חברים ,
חשבתי לשתף אתכם בתהליך החיטוב שלי עברתי לפני שנה וחצי שנתיים פציעה מאוד
חזקה שלצערי תקעה אותי בבית תקופה מאוד ארוכה ועליתי מאוד באחוזי שומן לאחר שהלכתי
לרופא הוא אמר לי שאני יכול לחזור להתאמן והרגל שלי בסדר גמור (עברתי מתיחה מאוד רצינית של הרצועות שכמעט הסתיימה בברזלים ברגליים)
התחלתי להתאמן בתאריך 22/4/12 שהמשקל שלי 88 קילו
בתאריך 22/5/12 ירדתי ל 84 קילו (אני יודע שזה קצת אבל הצבא די מגביל אותי, בחיטוב הראשון שלי הייתי יורד בין 5 ל 6 קילו בחודש בכיף)
כרגע אני על 83
הנה תפריט התזונה שלי:
בוקר 6:00 :
3 ביצים קשות אוכל ביצה אחת עם החלמון כל השאר לפח + שני פרוסות צנומות של לחם חיטה מלאה 7 דגנים עם קוטג 1 אחוז שומן + מנשנש גמבה אדומה כדי לקבל יותר תחושה של שובע בגלל הנוזלים
ביניים 9:00 :
תפוח ירוק + יוגורט 0% שומן
צהריים 12:00 (כי בצבא אוכלים מוקדם ) :
אני מביא לעצמי את האוכל מהבית בדרך כלל נתח של חזה עוף \ נתח דג טונה + אורז \ פסטה \ פטיטים \ תפו"א
ביניים 15:30 (מתי שאני יוצא הבייתה) :
תפוח ירוק
חצי שעה לפני אימון לוקח כדור קפאין 200 מ"ג (אירובי) ואם זה אימון כוח אז סקופ של ג'אק
אימון בסביבות 18:15
לאחר אימון 19:30 :
טונה במים + 3 ביצים קשות + סלט כרוב + תפו"א אפוי עם מיונז 0% שומן
לפני שינה :
יוגורט 0% שומן
כמובן במהלך היום שותה הרבה הרבה מים
התפריט שלי מאוד דל פחמימות אני משלב עוד כל מיני ירקות שאני לא רושם פה כי כל הזמן זה משתנה יש מצבים
שאני מאוד עסוק בצבא שגם אין זמן לאכל ושלא נדבר על שבתות שכל האוכל שם מלא בשמן שכל מה שאני אוכל זה קוטג
כי אוכל שמהול בשמן פשוט דוחה אותי
אם יש הצעות לשיפור אשמח לשמוע
שיהיה שבוע טוב !
חשבתי לשתף אתכם בתהליך החיטוב שלי עברתי לפני שנה וחצי שנתיים פציעה מאוד
חזקה שלצערי תקעה אותי בבית תקופה מאוד ארוכה ועליתי מאוד באחוזי שומן לאחר שהלכתי
לרופא הוא אמר לי שאני יכול לחזור להתאמן והרגל שלי בסדר גמור (עברתי מתיחה מאוד רצינית של הרצועות שכמעט הסתיימה בברזלים ברגליים)
התחלתי להתאמן בתאריך 22/4/12 שהמשקל שלי 88 קילו
בתאריך 22/5/12 ירדתי ל 84 קילו (אני יודע שזה קצת אבל הצבא די מגביל אותי, בחיטוב הראשון שלי הייתי יורד בין 5 ל 6 קילו בחודש בכיף)
כרגע אני על 83
הנה תפריט התזונה שלי:
בוקר 6:00 :
3 ביצים קשות אוכל ביצה אחת עם החלמון כל השאר לפח + שני פרוסות צנומות של לחם חיטה מלאה 7 דגנים עם קוטג 1 אחוז שומן + מנשנש גמבה אדומה כדי לקבל יותר תחושה של שובע בגלל הנוזלים
ביניים 9:00 :
תפוח ירוק + יוגורט 0% שומן
צהריים 12:00 (כי בצבא אוכלים מוקדם ) :
אני מביא לעצמי את האוכל מהבית בדרך כלל נתח של חזה עוף \ נתח דג טונה + אורז \ פסטה \ פטיטים \ תפו"א
ביניים 15:30 (מתי שאני יוצא הבייתה) :
תפוח ירוק
חצי שעה לפני אימון לוקח כדור קפאין 200 מ"ג (אירובי) ואם זה אימון כוח אז סקופ של ג'אק
אימון בסביבות 18:15
לאחר אימון 19:30 :
טונה במים + 3 ביצים קשות + סלט כרוב + תפו"א אפוי עם מיונז 0% שומן
לפני שינה :
יוגורט 0% שומן
כמובן במהלך היום שותה הרבה הרבה מים
התפריט שלי מאוד דל פחמימות אני משלב עוד כל מיני ירקות שאני לא רושם פה כי כל הזמן זה משתנה יש מצבים
שאני מאוד עסוק בצבא שגם אין זמן לאכל ושלא נדבר על שבתות שכל האוכל שם מלא בשמן שכל מה שאני אוכל זה קוטג
כי אוכל שמהול בשמן פשוט דוחה אותי
אם יש הצעות לשיפור אשמח לשמוע
שיהיה שבוע טוב !