הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר רוצה לשתף אתכם בתהליך החיטוב שלי

• פותח/ת השרשור shy327
  • פורסם בתאריך

shy327

משתמש מתחיל
81
3
נק' מוניטין:
-8
81
3
אהלן חברים ,
חשבתי לשתף אתכם בתהליך החיטוב שלי עברתי לפני שנה וחצי שנתיים פציעה מאוד
חזקה שלצערי תקעה אותי בבית תקופה מאוד ארוכה ועליתי מאוד באחוזי שומן לאחר שהלכתי
לרופא הוא אמר לי שאני יכול לחזור להתאמן והרגל שלי בסדר גמור (עברתי מתיחה מאוד רצינית של הרצועות שכמעט הסתיימה בברזלים ברגליים)

התחלתי להתאמן בתאריך 22/4/12 שהמשקל שלי 88 קילו
בתאריך 22/5/12 ירדתי ל 84 קילו (אני יודע שזה קצת אבל הצבא די מגביל אותי, בחיטוב הראשון שלי הייתי יורד בין 5 ל 6 קילו בחודש בכיף)
כרגע אני על 83

הנה תפריט התזונה שלי:

בוקר 6:00 :
3 ביצים קשות אוכל ביצה אחת עם החלמון כל השאר לפח + שני פרוסות צנומות של לחם חיטה מלאה 7 דגנים עם קוטג 1 אחוז שומן + מנשנש גמבה אדומה כדי לקבל יותר תחושה של שובע בגלל הנוזלים

ביניים 9:00 :
תפוח ירוק + יוגורט 0% שומן

צהריים 12:00 (כי בצבא אוכלים מוקדם ) :
אני מביא לעצמי את האוכל מהבית בדרך כלל נתח של חזה עוף \ נתח דג טונה + אורז \ פסטה \ פטיטים \ תפו"א

ביניים 15:30 (מתי שאני יוצא הבייתה) :
תפוח ירוק

חצי שעה לפני אימון לוקח כדור קפאין 200 מ"ג (אירובי) ואם זה אימון כוח אז סקופ של ג'אק
אימון בסביבות 18:15

לאחר אימון 19:30 :
טונה במים + 3 ביצים קשות + סלט כרוב + תפו"א אפוי עם מיונז 0% שומן

לפני שינה :
יוגורט 0% שומן

כמובן במהלך היום שותה הרבה הרבה מים
התפריט שלי מאוד דל פחמימות אני משלב עוד כל מיני ירקות שאני לא רושם פה כי כל הזמן זה משתנה יש מצבים
שאני מאוד עסוק בצבא שגם אין זמן לאכל ושלא נדבר על שבתות שכל האוכל שם מלא בשמן שכל מה שאני אוכל זה קוטג
כי אוכל שמהול בשמן פשוט דוחה אותי

אם יש הצעות לשיפור אשמח לשמוע
שיהיה שבוע טוב !

• פותח/ת השרשור
אתה מביא את כל האוכל הזה מהבית או שנותנים לכם בצבא לאכול דברים כמו יוגורט 0 אחוז שומן??

בעיקרון כרגע אני כל יום בבית אבל אם אתה מקומבן עם הטבחים אפשר למצוא אחלה דברים במטבח

• פותח/ת השרשור
אתה יכול בבקשה לתת דוגמא לאוכל שהם מגישים? או שהכל חרא מלא בשומן ובחומרים משמרים???

תשמע זה דיי תלוי אם אתה נמצא בצריפין לדוגמה יש שם אוכל של קייטרינג עידית שהוא פשוט מעולה הם השתפרו בצורה שלא נתפסת ואוכל מאוד טעים וטרי
ובכל בסיס אחר זה תלוי בטבחים יש בסיסים שזה שואה לאכל נגיד מחנה נתן , בית נבאאלה ,ענתות
ויש בסיסים שיש אוכל ממש טוב אבל בכל בסיס בצבא ישתמשו בחומרים הכי זולים בדרך כלל הכי זבל נגיד אצלי בבסיס למרות שהאוכל מאוד שמן הוא מעולה יש מבחר גדול של סלטים ושתי סוגי בשר אבל הכל מהול בשמן סויה שזה פשוט נוראי , אם אתה רוצה לטעום אוכל צבאי ממש ממש טוב סע לצאלים כל שניצל זה פרה

אני לא איזה מבין גדול אבל אני לא מבין איפה תהליך החיטוב פה ? יש פה דיי הרבה פחמימה למרות שלא כתבת כמויות מדוייקות, סבבה שאתה אוכל הכל 0% אבל הפירות שלך יש בהם פחמימה, הלחם יש פחמימה, תוספות כמו תפוח אדמה ואורז יש פחמימה המעדנים יש פחמימה.

לגבי גמבה = פחות הייתי ממליץ לך על משפחת הירוקים הם "חינם", המלצה שלי עשיתי חיטוב חודשיים שרדתי על קישואים מאודים אחי זה אחלה וזה טעים ואפשר לאכול חופשי, מלפפונים ירוקים, מלפפונים חמוצים במלח, עלי בייבי, כרוב וכאלו.

לגבי החלבון, אני לא יודע מה משקל הגוף שלך ולאן אתה רוצה להגיע ולכן לא יודע להגיד לך אם הוא נמוך מדי או גבוהה מדי

בכל מקרה שיהיה בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית