נק' מוניטין:
1
- 158
- 1
שלום לכולם, אני חדש כאן. כבר כמה ימים שאני בפורומים ובפורטל קורא חומרים למיניהם. (אתר פצצה גיליתי עולם חדש)
מסיבות אישיות שהתעוררו בחיי החלטתי שאני רוצה להתחיל להתאמן ורוצה לעשות זאת מסודר הפעם (התאמנתי בעבר לא מסודר).
אני בן 29, גובה 176 משקל 96.
להערכתי אני באחוזי שומן גבוהים בסקאלה משהו כמו 25%+.
נרשמתי למכון ואני מתכוון ללכת 3-4 פעמים בשבוע בבקרים.
המטרה שלי לטווח הקצר: לרדת באחוזי שומן מהר ככל האפשר בלי לפגוע בגוף.
מטרה לטווח ארוך: גוף מוצק חטוב ובקיצור פצצה.
קראתי את מאמר החיטוב בפורטל, קראתי תוכניות אחרות לחיטוב למיניהן ותוכניות אימונים למתחילים ועדיין אין לי מושג מאיפה להתחיל.
כמעט ושנה לא התאמנתי במכון עכשיו התחלתי אימונים בסיסיים.
השרירים שלי ממש לא בשיא.
השאלות שלי הן ככה:
1. האם עלי להמשיך באימונים בסיסיים ללא משקולות בערך חודש (כי הגוף שלי חלש מאוד כרגע) ? או שכדאי ישר להתחיל בפעילות אנאירובית עם התנגדות ?
2. באיזה משקלים עלי להתחיל ? הבנתי שיש משקל RM1 שמודדים בחזרה יחידה ולא הבנתי איך מודדים אותו ? מתחילים מנמוך ועולים כל פעם ?
3. הכי חשוב: האם FBW יתאים למצבי יותר מאשר AB ? או שאם אני מתאמן 3-4 פעמים אולי עדיף AB ל-4 ימים.
אשמח לקבל הצעות כלליות גם, במיוחד ממשהו שבא מהמקום שאני בא.
וגם אם אני לא בכיוון אפילו אז הכוונה בסיסית.
אני לא שולל אנשי מקצוע.!
אה כן והכי חשוב אני באמת לוקח את כל עניין התזונה ברצינות ורציתי לקבל המלצות לתזונאי ספורט באיזור נתניה (אפשר לשלוח בפרטי למנוע פרסום).
זה אחד הפורומים הכי מושקעים ואיכותיים שנתקלתי בהם.
ישר כוח. תודה לעוזרים.
מסיבות אישיות שהתעוררו בחיי החלטתי שאני רוצה להתחיל להתאמן ורוצה לעשות זאת מסודר הפעם (התאמנתי בעבר לא מסודר).
אני בן 29, גובה 176 משקל 96.
להערכתי אני באחוזי שומן גבוהים בסקאלה משהו כמו 25%+.
נרשמתי למכון ואני מתכוון ללכת 3-4 פעמים בשבוע בבקרים.
המטרה שלי לטווח הקצר: לרדת באחוזי שומן מהר ככל האפשר בלי לפגוע בגוף.
מטרה לטווח ארוך: גוף מוצק חטוב ובקיצור פצצה.
קראתי את מאמר החיטוב בפורטל, קראתי תוכניות אחרות לחיטוב למיניהן ותוכניות אימונים למתחילים ועדיין אין לי מושג מאיפה להתחיל.
כמעט ושנה לא התאמנתי במכון עכשיו התחלתי אימונים בסיסיים.
השרירים שלי ממש לא בשיא.
השאלות שלי הן ככה:
1. האם עלי להמשיך באימונים בסיסיים ללא משקולות בערך חודש (כי הגוף שלי חלש מאוד כרגע) ? או שכדאי ישר להתחיל בפעילות אנאירובית עם התנגדות ?
2. באיזה משקלים עלי להתחיל ? הבנתי שיש משקל RM1 שמודדים בחזרה יחידה ולא הבנתי איך מודדים אותו ? מתחילים מנמוך ועולים כל פעם ?
3. הכי חשוב: האם FBW יתאים למצבי יותר מאשר AB ? או שאם אני מתאמן 3-4 פעמים אולי עדיף AB ל-4 ימים.
אשמח לקבל הצעות כלליות גם, במיוחד ממשהו שבא מהמקום שאני בא.
וגם אם אני לא בכיוון אפילו אז הכוונה בסיסית.
אני לא שולל אנשי מקצוע.!
אה כן והכי חשוב אני באמת לוקח את כל עניין התזונה ברצינות ורציתי לקבל המלצות לתזונאי ספורט באיזור נתניה (אפשר לשלוח בפרטי למנוע פרסום).
זה אחד הפורומים הכי מושקעים ואיכותיים שנתקלתי בהם.
ישר כוח. תודה לעוזרים.