הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מסקנות מהסייקל האחרון

• פותח/ת השרשור rednose
  • פורסם בתאריך

rednose

משתמש קבוע
1,021
390
נק' מוניטין:
726
1,021
390
היי,
סתם רציתי לשתף מסקנות מהסייקל האחרון שלי , מסטרון וסוס , עשיתי אירובי כמו מטורף , תזונה נכונה לגמרי ,
התחטבתי נחמד ולא יותר מזה אני חושב שבצורה טבעית הייתי מתחטב כמעט באותו מידה ,
מסטרון חומר יקר וצריך להזריק ממנו מינימום 600 מ"ג כדי להרגיש תוצאות כמו שצריך ,מסקנה שלי עדיף לא להשתמש בו .

לסיכום :
אני חושב שוינסטרול חומר מעולה לחיטוב ואולי הייתי צריך להוסיף קצת אפדרין.

סייקל הבא אעשה אותו אחרת .

אלו הם המסקנות האישיות שלי מהסייקל הנוכחי ורציתי לשתף
אחלה יום ....

תודה על השיתוף..
אם אפשר לקבל עוד קצת פריטים באיזה מצב התחלת את הסקייל קצת יותר על התזונה
ועם יש תמונות אז עוד יותר טוב
מוניטין בכול מקרה על השיתוף

• פותח/ת השרשור
התחלתי את הסייקל 16 אחוז שומן בערך קצת פחות ,לא בדקתי אבל ירדתי בהיקפים יחסית הרבה , תזונה כמעט דלת פחמימה מאזן קלורי שלילי והמון המון אירובי ,שוב אני חוזר ואומר שבלי סייקל אני חושב שהייתי יורד באותה מידה .
המלצה שלי היא לא לגעת בחומר הזה מספיק ויני עם קצת טסט ...

מסטרון זה חומר שרואים את התוצעות שלו באחוזי שומן נמוכים, ב16 אחוז בטח שלא תראה יותר מדי בגלל שכבת השומן.
באופן כללי הוא לא חומר חזק, שילובים טובים:
טסט פרופ, טרן אצטט, מסטרון
טסט פרופ, בולדנון,טרן אצטט, מסטרון

אני חושב שהפרמטרים שלך שגויים. אתה צריך לשפוט כמה שריר נשאר לך לא האם התחטבת יותר או פחות מסטרון או כל סטרואיד אחד לא יגרום לך לשרוף יותר שומן אלה יעזור לך לשמר יותר שריר.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שהפרמטרים שלך שגויים. אתה צריך לשפוט כמה שריר נשאר לך לא האם התחטבת יותר או פחות מסטרון או כל סטרואיד אחד לא יגרום לך לשרוף יותר שומן אלה יעזור לך לשמר יותר שריר.
אני חושב שטסט לבד גם היה עושה את העבודה ומשמר את מסת השריר , הבעיה עם החומר הזה שצריך להזריק אותו בכמויות גבוהות מאוד כדי להרגיש משהו ,אולי אתה צודק , בכל מקרה אני בדעה שאין צורך לקחת אותו אלא באחוזי שומן נמוכים מאוד

600 צריך?
אני עכשיו אל 200 ואף לי התחת תנסה פארמהקום
זה שלא התחטבתה כמו שצריך זה תלוי בהמון דברים זה שהייתה שם ווינסטרול או אפדרין לא היה משנה משהו מיוחד גם
תתרכז יותר בדיאטה נכונה

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית