ייעוץ התרכזות בקבוצת שרירים

• פותח/ת השרשור avi349
  • פורסם בתאריך

avi349

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
:)שלום לכולם
אני נער בין 17 ואני מתאמן כבר חודש בחדר כושר , בגלל שלא נוח לי לפתוח טונה או לאכול בחדר הכושר יש אחרי האימון קניתי אבקת חלבונים בשביל פיתרון זמין לחלבונים ישר אחרי האימון ואז אני מגיע הביתה ואוכל ארוחה גדולה. אין לי ניסיון בכלל וכל מה שאני יודע זה מלקרוא בפורומים אז אני צריך עצה.
בגלל כל מיני אילוצים אני יכול ללכת לחדר כושר רק שלוש פעמים בשבוע ובגלל זה אני עושה תוכנים אימונים A ולא AB. משך האימון שלי כולל חימום הוא בין שעה ושלושתרוה לשעתיים.
רציתי לשאול אם אני רוצה להתמקד בשריר היד הקידמית שלי האם כדי לי לעבוד אליו בתחילת האימון שעדיין לא התעייפתי בכלל או בסוף האימון שאני שותה שייק חלבון ישר אחרי ואז אולי זה נספג יותר טוב בשריר שעבדו אליו ישר לפני שתיית שייק החלבונים?

ועוד שאלה, כמו שאמרתי אני מתאמן 3 פעמים בשבוע וביום השלישי אני לא מוגבל בזמן, רציתי לשאול האם ביום הזה אני יכול להוסיף עוד סטים לתוכנית הבסיס שלי ולהאריך את האימון בשעה? אני שואל את זה כי קראתי הרבה דעות מנוגדות על העניין הזה , חלק מהאנשים אומרים ששלא להתאמן יותר משעה וחצי שעתיים וחלק מהאנשים אומרים שאם אתה אוכל טוב לפני האימון אין סיבה שלא להתאמן גם שלוש שעות.

תודה רבה מראש מחכה לתשובות:)

1. האימון שלך כנראה ארוך מידי
2. תרשום פה תוכנית האימונים שלך
3. תתחיל לאכול יותר וכך גם היד קדמית שלך תגדל

קודם כל, כבר עכשיו לדעתי האימון שלך הוא ארוך מדי. לפי מה שאתה אומר זאת פעם ראשונה שאתה נוגע בגוף שלך. להיכנס לחדר כושר לשעתיים כבר במהתחלה זה מתכון לפציעות. אתה לא מכיר את הגוף שלך אתה לא יודע מה אתה יכול ומה לא, קיימים שרירים קטנים ועדינים + גידים שאתה חייב לחזק לאט ובהדרגה. תזכור! עדיף לקחת דברים לאט ובפרופורציה ולהתאמן על בטוח מלהפצע אחרי חודשיים אינטנסיביים ולהיות מושבת לאח"כ ל-3.

דבר שני, לפי מה שאני יודע זה לא ממש משנה מתי אתה עושה את התרגיל ליד קידמית ובאופן כללי כל תרגיל. זה באמת לא קריטי במיוחד לא לך. בשביל שהגוף יגדל אתה חייב קודם כל לישון כמו בנאדם לאכול כמו שצריך ולהתאמן. תקרא את המדריך לעליה במסה דבר ראשון:http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=972
מכאן תתחיל...

אין לי כוח להתחיל להסביר ולפרט....
בהכי פשוט שיש לי-תתחיל עם שרירים גדולים ותעבור אח"כ לשרירים הקטנים
[הסדר שאני אוהב זה:חזה,גב,כתפיים,יד קידמית,יד אחורית,רגליים{באמא שלך אל תוותר על רגליים בבקשה בבקשה תאמין לי זה לטובתך} ובסוף בסוף רק אם בא לך בטן]
תתמקד בתרגילים המורכבים [לחיצת חזה,חתירה,לחיצת כתפיים,לחיצת חזה צרה [ליד האחורית] כפיפת מרפקים בעמידה וסקוואט] עליהם תרכיב עוד תרגילים משלימים אבל שים לב!!!בוותק ובסוג האימון שלך אל תעבור את ה6 סטים לשריר גדול[חזה רגליים וגב] ו-3 סטים לשריר קטן [יד קידמית יד אחורית וכתפיים]
אישית אני אוהב בתכניות מסוג A למאסה להתמקד בתרגילים הבסיסיים [אלו שכתבתי למעלה] ולתת להם 4 סטים ורק שני סטים של התרגילים המשלימים
תרגילים משלימים:מתח/פולי רחב,לחיצת חזה עליון,פשיטת ברכיים,כפיפת ברכיים
כל זה מתבצע כשלשרירים הקטנים[פירוט למעלה] אין תרגילים משלימים פשוט תעשה אותם וזהו

כל זה במרץ ובלי רחמים על משקלים ועל קושי ותראה תוצאות שאתה תדהם מהם....באחריות
🤘

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית