הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה אחוז שומן

• פותח/ת השרשור Cham
  • פורסם בתאריך

Cham

משתמש מתחיל
43
0
נק' מוניטין:
0
43
0
צריך הערכת אחוז שומן
משקל : 60
גובה : 1.72 אני חושב או קצת יותר

הנה התמונה וכן אני חושב שיש לי ג'ינו ומה אתם אומרים קודם חיטוב ואז SS או כבר להתחיל עכשיו?
ולגבי מסת שריר בתמונה זה נראה שאין אבל יש לי במקומות מסויימים אני חושב אם תצטרכו אני יעלה תמונה

תודה לעוזרים.

מסה אבל לאט לאט ואל תגזים עם הקלוריות.
אתה אמנם לא שוקל הרבה אבל אתה על א.ש לא נמוך בכלל...

• פותח/ת השרשור
תודה על העזרה ואתם ממליצים לעשות מסה עד 70 קילו?

15 אחוז פחות או יותר, יש לך שומן במותניים תעבוד עליהם...

למה אתה מתכוון כשאתה אומר:"תעבוד עליהם" ;maeq?

תודה על העזרה ואתם ממליצים לעשות מסה עד 70 קילו?

כן 70 קילו נשמע הגיוני. אבל משקל גוף לא אמורה להיות האינדיקציה בגלל שאתה עולה גם נוזלים בתקופת מסה. אחוז שומן, עלייה בכוח,בהיקפים, ושמירה על מראה כללי אסטתי אמורים להדאיג אותך יותר.

לעבוד עליהם הכוונה לנסות כמה שיותר להוריד את השומן במותניים, לעשות ריצות, אם הוא במכון כושר יש מכשירים שיכולים לעזור... לא בעיה.

לעבוד עליהם הכוונה לנסות כמה שיותר להוריד את השומן במותניים, לעשות ריצות, אם הוא במכון כושר יש מכשירים שיכולים לעזור... לא בעיה.

עדיף לו להתחיל מסה. שומן במותניים זה יותר שומן עיקש כי אין לו הרבה שומן בבטן. כלומר הוא אוכל להוריד אותו רק בא"ש נמוכים ולא כדאי לו להגיע לאחוזים האלא עם מסת שריר שיש לו עכשיו כי הוא פשוט יראה לא בריא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית