הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פחממות ושאר ירקות

ShahafYM

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום,
אני חדש בפורום אבל מתאמן בסביבות 4 שנים(שנה וחצי חדר כושר ומאז שהתגייסתי עצמאי פחות או יותר, מה שאפשר בהתחשב במגבלה של הזמן)
עכשיו ראיתי תפריטים של כמה אנשים שמחשיבים ירקות כפחממה רלוונטית לגמרי... תקנו אותי אם אני טועה אבל אני הייתי בטוח שצריך לשלב פחממות ממקורות שונים והפחממות שהגוף מקבל מהירקות לא מספיקות לו...
לא הזכרתי שאני משתדל לעבוד בסוג של חיטוב(בצבא כשעושים בסיס סגור ניפוח זה חלום רטוב...) הכוונה לאימוני כוח לא אינטנסיבים(בעיקר מה שאני יכול לעשות בכוחות עצמי..) ושומר על תזונה בריאה
ביום יוצא לי לאכול בערך 120 גרם חלבון 130 פחממה ובסביבות 35 גרם שומן
תודה לעוזרים, מייעצים וסתם אנשים נחמדים מראש.

120 גרם חלבון 130 פחממה ו35 שומן זה ממש מאט.אתה בקושיא וכל.

לא הבנתי אבל מה אתה שואל.....

• פותח/ת השרשור
120 גרם חלבון 130 פחממה ו35 שומן זה ממש מאט.אתה בקושיא וכל.

לא הבנתי אבל מה אתה שואל.....
אם אני יכול לאכול רק ירקות בתור פחממה ואם הערכים שלי נכונים או לא ואם לא מה אני צריך להוסיף

• פותח/ת השרשור
אני אוכל המון ירקות אבל אני לא מחליף את זה על פחממה אחרת אני לא מתייחס לזה כמעט... אני מטר 70 ושוקל 70 וקצת ואני לא יודע מה הRMR שלי או איך בודקים אותו...

בתפריט שלך (עם 130 גר' פחמימה), פחמימות מירקות (חוץ מירקות שורש פחמימתיים כמו תפו''א וסלק) לא ישפיעו במיוחד על הסך הכללי, כי יש לך הרבה פחמימות בתפריט באופן כללי.
מי שעושה חיטוב דל פחמימה, צריך להתחשב גם בפחמימות שבאות מירקות, כי כמות הפחמימות קריטית בתפריט שלהם וגם התוספת מירקות צריכה לבוא בחשבון.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הבנתי... אז אם אני רוצה להוריד אחוז שומן נניח אני צריך להוריד פחממות על חשבון הפחממות שאני מקבל מירקות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית