עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה רבה אחי בדיוק הראש שליאני אומר תמשיך בחיטוב תשיג את המטרות שלך,
ככה אתה גם תתחיל מאסה מאחוז שומן טוב ולעתיד זה רק ישתלם לך
אני חושב כבר בכיוון ה14 ואני אתן עכשיו פוש אחרון רציני להוריד עוד 3~ קילו איכותיים.. בדיוק מה שאמרת - לא בשביל החיטוב כי זה על הזין שלי, זה בשביל להגיע לנקודת פתיחה טובה בשביל המסה... אני חושב שגם אם אני אמשוך את החיטוב יותר מדי ואני אאבד שריר - זה לא משהו חסר תיקון שאני לא אוכל להחזיר תוך חודש וחצי של מסה טובה.. בכל זאת זיכרון שריר ובמיוחד בגיל ההתבגרות זה דבר נורא חיוני.לפי השינוי שלך אני יכול להגיד שלא חסרה לך משמעת עצמית וגם לא רצון, לכן אני חושב שלא משנה מה תעשה, יש לך שילוב מנצח ביד ובגלל זה אתה רק צריך לבחור את הדרך הנכונה ולא לעשות טעות בהחלטה על המטרה.
אני מעריך אותך כ-15 אחוז לערך.. אני חושב שתתן עוד 3-4 שבועות חיטוב על מנת למצות את החיטוב באמת וגם להגיע ל"נקודת התחלה" טובה לפני המאסה...
אל תנסה למשוך את החיטוב יותר מזה כי באמת לא ישאר ממך כלום ויותר מזה, אפשר לראות שהגוף איבד את הצורה שלו במקצת...
אני מניח שיש לך נטייה להשמנה, לדעתי כדאי שתתחיל במאסה מבוקרת, תלביש קצת בשר עלייך ומשם תראה איך העניינים זורמים..
שיהיה לך בהצלחה וכל הכבוד כרגע אתה בדרך הנכונה !
יש לי תמונות באותה פוזה אני מצלם כל יום העניין הוא שזה במצלמה ואני בד"כ מעלה מהפלאפון אז הנה 2 תמונות מאתמול רפויות וזה לא על הבוקר אז יש נוזלים וכל מיני משתנים כאלה ואחרים ... צירפתי אותן למטהאחלה שינוי.יש עוד תמונות?
וצלם תמונות באותה פוזה של ה"לפני" לצורך השוואה מדויקת יותר
אני לא אגיד שאתה טועה, כי אתה לא.אני מרגיש שאתה די תקוע
אתה עולה במסה מחטב ונשאר בלי הרבה שריר
ככה כבר המון זמן
אתה משקיע יותר בחיטוב שלך מאשר במסה איכותית
אפשר לדעת את זה לפי האשכול הקודם שלך שאחרי שבוע של חיטוב ראו כבר שהבטן שלך מתכווצת
מסה זה לא רק נוזלים חביבי
5-6 חודשיםאחלה שינוי. כמה זמן עשית מסה?
עבודה מעולה גיבור!
יפה גבר שינוי טוב