הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה אז גם אני 3 חודשים בחיטוב

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אני אומר תמשיך בחיטוב תשיג את המטרות שלך,
ככה אתה גם תתחיל מאסה מאחוז שומן טוב ולעתיד זה רק ישתלם לך
תודה רבה אחי בדיוק הראש שלי
לפי השינוי שלך אני יכול להגיד שלא חסרה לך משמעת עצמית וגם לא רצון, לכן אני חושב שלא משנה מה תעשה, יש לך שילוב מנצח ביד ובגלל זה אתה רק צריך לבחור את הדרך הנכונה ולא לעשות טעות בהחלטה על המטרה.
אני מעריך אותך כ-15 אחוז לערך.. אני חושב שתתן עוד 3-4 שבועות חיטוב על מנת למצות את החיטוב באמת וגם להגיע ל"נקודת התחלה" טובה לפני המאסה...
אל תנסה למשוך את החיטוב יותר מזה כי באמת לא ישאר ממך כלום ויותר מזה, אפשר לראות שהגוף איבד את הצורה שלו במקצת...
אני מניח שיש לך נטייה להשמנה, לדעתי כדאי שתתחיל במאסה מבוקרת, תלביש קצת בשר עלייך ומשם תראה איך העניינים זורמים..
שיהיה לך בהצלחה וכל הכבוד כרגע אתה בדרך הנכונה !
אני חושב כבר בכיוון ה14 ואני אתן עכשיו פוש אחרון רציני להוריד עוד 3~ קילו איכותיים.. בדיוק מה שאמרת - לא בשביל החיטוב כי זה על הזין שלי, זה בשביל להגיע לנקודת פתיחה טובה בשביל המסה... אני חושב שגם אם אני אמשוך את החיטוב יותר מדי ואני אאבד שריר - זה לא משהו חסר תיקון שאני לא אוכל להחזיר תוך חודש וחצי של מסה טובה.. בכל זאת זיכרון שריר ובמיוחד בגיל ההתבגרות זה דבר נורא חיוני.

אחלה שינוי.יש עוד תמונות?
וצלם תמונות באותה פוזה של ה"לפני" לצורך השוואה מדויקת יותר
יש לי תמונות באותה פוזה אני מצלם כל יום העניין הוא שזה במצלמה ואני בד"כ מעלה מהפלאפון אז הנה 2 תמונות מאתמול רפויות וזה לא על הבוקר אז יש נוזלים וכל מיני משתנים כאלה ואחרים ... צירפתי אותן למטה

אני מרגיש שאתה די תקוע
אתה עולה במסה מחטב ונשאר בלי הרבה שריר
ככה כבר המון זמן
אתה משקיע יותר בחיטוב שלך מאשר במסה איכותית
אפשר לדעת את זה לפי האשכול הקודם שלך שאחרי שבוע של חיטוב ראו כבר שהבטן שלך מתכווצת
מסה זה לא רק נוזלים חביבי
אני לא אגיד שאתה טועה, כי אתה לא.
זה פשוט שלא עבדתי כנראה כמו שצריך, המראה עצמו השתנה וגדלתי אבל לא מספיק בשביל 5-6 חודשי מסה,
לקחתי על עצמי את הביקורת מזה שהמשקלי עבודה שלי עלו יופי, וגם המשקל גוף שלי עלה , אז הסקתי מכך שאני עובד נכון, אבל עליתי הרבה בשומן..
בנוגע לשריר עליתי אבל מדובר במספרים נמוכים, אני כרגע 7 קילו יותר ממה שהייתי בחיטוב הקודם ועל אותה רמת חיטוב.
אני באמת צריך מסה הבאה להשקיע טוב, ולקחתי על עצמי כמה דברים כמו שינה טובה יותר, שיניתי תוכנית אימונים, להקפיד על חלבון גבוה מX2 וכו'.. הזמן יעשה את שלו ובוא נגיד ככה מהשנה האחרונה רק צברתי ניסיון ולקחים.
אחלה שינוי. כמה זמן עשית מסה?
5-6 חודשים

קבצים מצורפים

• 20120610_170857.jpg
    20120610_170857.jpg
    KB 157.5 · צפיות: 256
  • 20120610_183154.jpg
    20120610_183154.jpg
    KB 148.7 · צפיות: 200
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית