הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאב בלתי נסבל בסקוואט (בשכמות)

KeserYeser

משתמש מתחיל
158
0
נק' מוניטין:
10
158
0
יש לי בעיה קטנה עם הסקוואט.
שאני שם את המוט אני מרגיש שכואב לי איפה שהוא בשכמות/טרפז/כתפיים. למה זה קורה?
שאלתי איזה מישהו במכון שאני מכיר והוא אמר לי לשים מגבת. זה אמור לעזור או שאני לא שם את המוט במקום הנכון?
חשוב לציין שזה כואב רק בזמן התרגיל, אחרי שאני מסיים את הסט אני לא מרגיש שזה כואב לי.
כאילו, אני לא זוכר איפה בדיוק זה כאב, אבל אני זוכר שממש כאב לי באיזה שריר בגב או בכתף (נראה לי כתף אחורית)

ועוד משהו קטן:
היום שעשיתי סקוואט, אז הייתה לי בעיה קטנה. אין בכלוב גובה שמתאים לי, אז יוצא שהמוט קצת גבוה לי כשאני צריך להוציא אותו מהכלוב.
ואם אני שם אותו טיפה יותר למטה אז הוא נמוך מדי. (מדובר על הגובה בסטאנד - כלוב)

נערך לאחרונה:
לי הייתה אותה בעייה אני הייתי כל הזמן מחמם את האיזור המאמן שם לי משחה לכאבי שרירים ואחרי שבוע וחצי שבועיים זה עבר לי. ובזמן הזה הייתי עושה סקוואטים עם משקלים נמוכים בשבילי.

יש לי בעיה קטנה עם הסקוואט.
שאני שם את המוט אני מרגיש שכואב לי איפה שהוא בשכמות/טרפז/כתפיים. למה זה קורה?
שאלתי איזה מישהו במכון שאני מכיר והוא אמר לי לשים מגבת. זה אמור לעזור או שאני לא שם את המוט במקום הנכון?
חשוב לציין שזה כואב רק בזמן התרגיל, אחרי שאני מסיים את הסט אני לא מרגיש שזה כואב לי.
כאילו, אני לא זוכר איפה בדיוק זה כאב, אבל אני זוכר שממש כאב לי באיזה שריר בגב או בכתף (נראה לי כתף אחורית)

ועוד משהו קטן:
היום שעשיתי סקוואט, אז הייתה לי בעיה קטנה. אין בכלוב גובה שמתאים לי, אז יוצא שהמוט קצת גבוה לי כשאני צריך להוציא אותו מהכלוב.
ואם אני שם אותו טיפה יותר למטה אז הוא נמוך מדי.

אם יש לך כאבים מהמוט זה מצביע על כך שיש לך בעיות במנח המוט, בפוזיציה וכ'ו. תעלה סרטון. אף פעם לא שמים דברים על המוט, לא מגבת ולא פוסי פאד. המוט תמיד במגע ישיר עם הגב.

עדיף לבחור באפשרות הנמוכה יותר, זה לא נורא ומתרגלים.

לי גם כאב בהתחלה, זה משתפר עם הזמן אבל זה לא אמור להיות בלתי נסבל, המיקום של המוט לא טוב (בHB יותר כואב ותמיד כואב).
מה שכן, עדיין יש לי פס אדום אחרי כל אימון עם סקוואטים 😃

תגידו גם לכם יש לפעמים קטמים כחולים כאלה (של שטפי דם נדמה לי) קטנים באזור שבין הדלתא לטרפז? בדיוק איפה שיושב המוט בLB ?

יש לי כמעט אותו דבר כואב לי באותו מקוםו
זה כואב כשאני מזיז את השריר או שם עלין מוט
עם כל יום זה מתחזק
מה לעשות?

בעיקרון זה כי אתה לא ממקם את המוט טוב.
אני משתמש ללא מגבת ללא כלום רק החולצה מפרידה ביני לבין המוט וזה לא כואב לי בשום מקום ובשום שלב.
תנסה למקם את המוט במקום אחר.

• פותח/ת השרשור
בעיקרון זה כי אתה לא ממקם את המוט טוב.
אני משתמש ללא מגבת ללא כלום רק החולצה מפרידה ביני לבין המוט וזה לא כואב לי בשום מקום ובשום שלב.
תנסה למקם את המוט במקום אחר.
כן... סביר להניח שזה המיקום.
אני אנסה את מה שאמרת.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית