הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם אתם עושים הפסקות מכל התוספי מזון שלכם ?

itaymadddd

משתמש פעיל
993
16
נק' מוניטין:
20
993
16
אני לוקח על בסיס קבוע מולטיויטמין ואומגה ופעמים ביום אבקת חלבון בוקר ואחרי אימון וקזאין חצי סקופ

עכשיו אני חושב להפחית מזה קצת
וגם מהויטמינים זה לא שאני לוקח אותם במקום האוכל זה ביחד משלים לי אם קשה לי להשלים את מה שאני צריך לאכל
בעיקרון אני אוכל גבינות בשרים הכל כל מה שצריך .אבל נראה לי שלא בריא כל הכימי הזה ולעשות קצת הפסקות

מה אתם חושבים על זה?

לגבי האבקות - אין צורך ממשי לעשות הפסקות מכיוון שהאבקות לכשלעצמן אינן מזיקות אלא בסך הכל מזון שמנוצל בצורה טובה יותר , אבל אני יכול להעיד על עצמי שחודש הפסקה בעם בחצי שנה שנה יכול להיות טוב רק מהבחינה של הגזים וקצת טיהור של הגוף ( ממש לא קריטי )
לגבי המולטי - אין צורך לבצע הפסקה , מומלץ לקחת אותם כל יום בקביעות, עוזר לגוף ולמערכת החיסונית לכן מומלץ שלא להפסיק

אין לך מה לדאוג זה לא חומרים כימיים כמו שהרבה אנשים חושבים , תלוי גם איזה חברות אתה משתמש , חשוב להקפיד שהחברה ידועה וטובה

"לא בריא כל הכימי הזה" זאת הטענה הכי חזקה שלך? לא ממש משכנע.

ולשאלתך, בתקופות המסה אני מפחית מהויטמינים והמינרלים מהסיבה היחידה שאני צורך תזונה עשירה גם ככה.

• פותח/ת השרשור
אני שואל את כל זה כי אני עושה מדי פעם בדיקות דם וכתוב לי שיש לי "שומן בכבד"
לא יודע מה ולמה ובגלל מה
הרופא אמר לי אל תעשן אל תשתה דברים ממותקים ואלכהול ובתאחלס לא נוגע בזה

אז חשבתי אולי זה התוספי מזון גורמים לכך
בכל מה קרה אני יחשוב להפסיק קצת מהמינון .חשבתי אולי יש קשר לזה אבל עד שאני לא יעשה הפסקה אני לא ידע תאמת

אני שואל את כל זה כי אני עושה מדי פעם בדיקות דם וכתוב לי שיש לי "שומן בכבד"
לא יודע מה ולמה ובגלל מה
הרופא אמר לי אל תעשן אל תשתה דברים ממותקים ואלכהול ובתאחלס לא נוגע בזה

אז חשבתי אולי זה התוספי מזון גורמים לכך
בכל מה קרה אני יחשוב להפסיק קצת מהמינון .חשבתי אולי יש קשר לזה אבל עד שאני לא יעשה הפסקה אני לא ידע תאמת

הרופא אומר לך לא לשתות ולעשן ואתה מאשים את התוספי תזונה?
מה ההיגיון בדיוק?

• פותח/ת השרשור
זה מה שהוא חשב שאני שותה מעשן אמרתי לו שאני לא זה ולא זה
אז שלח אותי לרופא מומחה ושם נראה כבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית