הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אני רוצה ללמודל להכין את האוכל בעצמי

• פותח/ת השרשור Bats
  • פורסם בתאריך

Bats

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
אהלן. אני בן 18 שמעוניין ללמוד איך להכין את האוכל בעצמו. אמא שלי היא לא ממש מקור טוב לזה.
אני לא ממש יודע מאיפה להתחיל. חשבתי שאולי אפשר לקבל פה כמה רפרנסים להתחלה.
אני מתחיל מ0, אז יש לי 0 מידע על מה כדאי, איזה מאכלים כדאי לי להכין לעצמי ומאיזה כדאי לא.

אם מישהו יכול לעזור אני אעריך את זה.

http://www.youtube.com/user/foodwishes

אחלה מאכלים ביתים, פשוטים וקלים להכנה. יש שם המון מתכונים בסרטונים קצת מתומצתים אך מפורטים. עם לינקים למתכונים שלמים (כמויות מדוייקות וכ'ו). בתיאבון.

אתה יכול להכין היום כל מה שאתה רק רוצה בלי ידע בבישול אלא רק הניסיון יביא לך טעם טוב יותר בכל פעם.

אם אין לך בעיה עם אוכל ואתה יכול לאכול הכל אז תתחיל עם הדברים הבסיסיים

אני יכול להמליץ לך על אתר ממש ממש טוב אחי שיש בו דברים מאוד בריאים גם לשמור על הגזרה וגם להינות מהאוכל

http://www.bello.co.il/Site/Diete/a/reciepts/

http://www.youtube.com/user/foodwishes

אחלה מאכלים ביתים, פשוטים וקלים להכנה. יש שם המון מתכונים בסרטונים קצת מתומצתים אך מפורטים. עם לינקים למתכונים שלמים (כמויות מדוייקות וכ'ו). בתיאבון.
זה גובל בטמטום להסתכל בערוץ שלו כשאני על דל פחמימה........... וואי.

שאלה רצינית. אתה יודע להכין אורז? יודע להכין חזה עוף?
אם אפילו את זה אתה לא יודע, אפילו מסיבה שאתה לא נגעת באש ובסיר בחיים שלך, תתחיל מזה רק לקבל ביטחון.
אחי שאתה רואה שזה שטויות אתה תתחיל להכין דברים בעצמך.

אני רק מבשל את הארוחת צהריים שלי, כל השאר אני אוכל בלי צורך להכין(יוגורט,קוטג',פסטרמה,טוסט עם גבינה צהובה דלת שומן).
אם אתה רוצה להכין אורז אז קח סיר תשים 2-3 כוסות אורז, תשים פי 2 מים(4-6 כוסות מים) תרתיח על אש גדולה עד שזה מבעבע ואז תוריד לאש קטנה ותסגור את הסיר, אחרי כמה דקות(5-10) מתי שכמעט כל המים יתאדו, תכבה את האש ואז תניח מגבת על הסיר ועליה את המכסה לעוד רבע שעה והאורז מוכן.
תוך כדי תערבב כל הזמן כדי שלא ישרף וכדי שהתיבול יתערבב.
לפני רתיחה תוסיף פלפל שחור, אבקת מרק(לא להגזים כי זה עושה את זה מלוח) וכל מיני תבלינים לפי טעם.

ובנוסף לטגן חזה עוף זה ממש שטויות... שם שמן על מחבת טפלון, מנגב עם מפית כדי שלא יהיה הרבה שמן, שם את החזה עוף והופך, אפשר להוסיף בצל וכל מיני תבלינים.

אני רק מבשל את הארוחת צהריים שלי, כל השאר אני אוכל בלי צורך להכין(יוגורט,קוטג',פסטרמה,טוסט עם גבינה צהובה דלת שומן).
אם אתה רוצה להכין אורז אז קח סיר תשים 2-3 כוסות אורז, תשים פי 2 מים(4-6 כוסות מים) תרתיח על אש גדולה עד שזה מבעבע ואז תוריד לאש קטנה ותסגור את הסיר, אחרי כמה דקות(5-10) מתי שכמעט כל המים יתאדו, תכבה את האש ואז תניח מגבת על הסיר ועליה את המכסה לעוד רבע שעה והאורז מוכן.
תוך כדי תערבב כל הזמן כדי שלא ישרף וכדי שהתיבול יתערבב.
לפני רתיחה תוסיף פלפל שחור, אבקת מרק(לא להגזים כי זה עושה את זה מלוח) וכל מיני תבלינים לפי טעם.
ובנוסף לטגן חזה עוף זה ממש שטויות... שם שמן על מחבת טפלון, מנגב עם מפית כדי שלא יהיה הרבה שמן, שם את החזה עוף והופך, אפשר להוסיף בצל וכל מיני תבלינים.

להוסיף שמן על מחבט טפלון ולנגב? למה בכלל להוסיף שמן מההתחלה אם אתה לא רוצה אותו -בהתחלה גם אני חשבתי שחייב שמן ובלי שמן זה עובד מצויין אותו דבר בדיוק וזה לא נדבק למחבט(אלא אם כן המחבט דפוק)

להוסיף שמן על מחבט טפלון ולנגב? למה בכלל להוסיף שמן מההתחלה אם אתה לא רוצה אותו -בהתחלה גם אני חשבתי שחייב שמן ובלי שמן זה עובד מצויין אותו דבר בדיוק וזה לא נדבק למחבט(אלא אם כן המחבט דפוק)
כנראה שהמחבתות שלי דפוקים, כי תמיד הייתי צריך קצת שמן(ממש קצת) ושהייתי עושה 2 נגלות עם קצת שמן אז הנגלה השנייה תמיד הייתה נדבקת.

• פותח/ת השרשור
מה זאת השאלה הזאת ? יש אוכל מסוים לss ?facepalm
לא. פשוט אמא שלי לא יודעת להכין כל כך הרבה דברים. (לא מאכלים של המאה ה21)
אז, שאלתי אם לאנשים פה יש רעיונות לדברים טובים שיהיו בהם כמות חלבונים, פחמימות ושומנים טובה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית