עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא יודע איך אפשר להגיד על הטעם הרבה שזה "האבקה הכי טעימה שהלשון שלי נגעה בה"חד וחלק אופטימום שוקולד לבן !! לא יודע כמה אנשים טעמו פה אבל אני בטוח שכל מי שטעם מרוצה עד השמיים מהטעם! באמת שזו האבקה הכי טעימה שהלשון שלי נגעה בה.
ומה זה קשור עכשיו בין היבואנים לבין המוצרים שזו השאלה העיקרית כאן באשכול? אתה מגיב על היבואן או על המוצר? היבואנים מימנו לך חצי מהחיים אם אני זוכר נכון, אז אני לא רואה ממש מקום לביקורת שכזו... אבל זכותך.
אז אתה אומר שהחלבון שלהם חרא, כי הם שרפו אותך ושיקרו לך או אותך? אני עדיין לא מבין איך זה קשור לחלבון עצמו. תהיה אובייקטיבי בתשובות שלך לאנשים ששואלים איך החלבון עצמו ולא איך היבואן של החלבון. אלו דברים לא קשורים ואנשים לוקחים אותך פה ברצינות לפי הניסיון וההישגים שלך.משה,אני אניתי בכנות,כמו שאני תמיד עונה.אני מכיר חברי האלא קצת יות מ 5 שנים ומכיר אותם טוב. מה שהם אמרו וכתבוכל ההסתוריה על מוצרים מקבילים של יבואנים אחרים- צריך לשרוף אותם חיים,כי זה כמויות מסחריות של שקרים.ואני בניגוד מהם לפחות ציינתי עובדות- אנטיפטיה אישית,בדיקות מעבדה כושלות וטעם שלא אהבתי.ומבלי להציה אלטרנטיבה משלי.אז תעשה לי טובה,אל תרשום אותי באותה שורה איתם,אני לא כמוהם
לא יודע מה אצלך אחי זה מה שאני הרגשתילא יודע איך אפשר להגיד על הטעם הרבה שזה "האבקה הכי טעימה שהלשון שלי נגעה בה"
פשוט גועל נפש של טעם רק חיכיתי שיגמר, אני ממש לא נהנתי מהשוקולד לבן