הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון סקווט טכניקה צילום מקדימה+מאחורה

yosi231

משתמש פעיל
710
2
נק' מוניטין:
159
710
2
הולמספלייס
הנה הראשון(זה כבר היה משקל כבד הסט של ה3 חזרות בלינארית):

בעקרון פה אני כבר יורד מתחת למקביל, אבל יש לי "באטוינק" אני רוצה לדעת אם זה בסדר...
ופה לא כל כך רואים את זה אז עשיתי עוד סרטון אחרי שהורדתי משקל מאחורה שתראו את הבאטוינק:

אז האם זה בסדר ככה ולהמשיך לעלות משקלים? אם זה משנה המשקל בראשון זה 80 ובשני זה 60... אבל זה אותו באטוינק בראשון הוא לא גדול יותר, עד עכשיו הייתי בחיטוב כי לא עשיתי SS נכון ועוד איזה שבועיים אני עובר חזרה לSS ואעשה הכל נכון.
נ.ב אם הסרטון עדיין הפוך אצלכם אז תנסו להעביר איכות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הנה הראשון(זה כבר היה משקל כבד הסט של ה3 חזרות בלינארית):

בעקרון פה אני כבר יורד מתחת למקביל, אבל יש לי "באטוינק" אני רוצה לדעת אם זה בסדר...
ופה לא כל כך רואים את זה אז עשיתי עוד סרטון אחרי שהורדתי משקל מאחורה שתראו את הבאטוינק:

אז האם זה בסדר ככה ולהמשיך לעלות משקלים? אם זה משנה המשקל בראשון זה 80 ובשני זה 60... אבל זה אותו באטוינק בראשון הוא לא גדול יותר, עד עכשיו הייתי בחיטוב כי לא עשיתי SS נכון ועוד איזה שבועיים אני עובר חזרה לSS ואעשה הכל נכון.
נ.ב אם הסרטון עדיין הפוך אצלכם אז תנסו להעביר איכות.

טכניקה פצצה אבל לפי דעתי תחזיק יותר מצומצם הידיים שלך ממש רחבות

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אם יש לך מראה מקדימה אל תביט בה. תביט לרצפה מטר וקצת קדימה כדי שהצוואר שלך ישאר ישר עם הגב.

• פותח/ת השרשור
טוב תודה כן אני יודע לגבי המראה זה ממש מעצבן המראה זה מבלבל מאוד... אז מה אתם אומרים הבאט וינק לא נורא?

זה סה"כ די טוב. אישית אני חושב שהברכיים יכולות להגיע עוד קצת קדימה. אבל זה סימן טוב שאתה פותח ברכיים ומתיישב אחורה.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה חח אני שמח שהסקווט הוא טוב תגידו ואם הבאט ווינק יותר רציני מזה אז זה יכול לגרום לפריצת דיסק למשל? +כל שאר הדברים טובים כמו המוט תמיד באמצע כף הרגל,חזה מורם וכו'...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית