עצומה - לכלול ג'יו ג'יטסו ברזילאי באולימפיידת 2016 בריו (תחתמו בבקשה)

• פותח/ת השרשור Yeti
  • פורסם בתאריך
אין לזה סיכוי, אבל חתמתי.
זה לא ענף אולימפי כי אין באמת תחרות מאף מדינה חוץ מברזיל וארה"ב. ואולי, אולי יפן. הענף קיים בכל העולם, אבל הוא לא ממש בינלאומי מבחינת הרמה והוא מאוד "משפחתי" (ברזיל וארה"ב).

• פותח/ת השרשור
כשהכניסו את הג'ודו לאולימפיידה היו 74 מתחרים מ27 מדינות, והיפנים שלטו ברוב קטגוריות המשקל כמו שאתה יכול לתאר. אני די בטוח שאפילו היום בBJJ המספרים הם יותר גדולים (כולל מספר מדינות), גם אם זה ברור שמדינות מסוימות ישלטו.

• פותח/ת השרשור
כל חתימה עוזרת. אם כל מי שיקרא את האשכול יחתום אז יהיו הרבה חתימות.

כשהכניסו את הג'ודו לאולימפיידה היו 74 מתחרים מ27 מדינות, והיפנים שלטו ברוב קטגוריות המשקל כמו שאתה יכול לתאר. אני די בטוח שאפילו היום בBJJ המספרים הם יותר גדולים (כולל מספר מדינות), גם אם זה ברור שמדינות מסוימות ישלטו.
אני דיי בטוח שהג'ודו מתנגד לזה. בג'ודו אפילו שינו חוקים בגלל ההיאבקות, הגיעו אליהם מתאבקים ופשוט הטילו אנשים בסינגל ודאבל לג. אני לא בטוח שהם בעד פיתוח ענף שהמתחרים שלו יכולים לעשות להם קרקס על הקרקע. זה כבר התחיל ואם אני לא טועה הם שינו כמה חוקים גם בקרקע בגלל זה, אבל הגיוני שהם לא רוצים לחזק את זה.

בכל אופן אני חושב שBJJ צריך להיות אולימפי, אבל הבעיות הן פוליטיות בעיקר.

אני דיי בטוח שהג'ודו מתנגד לזה. בג'ודו אפילו שינו חוקים בגלל ההיאבקות, הגיעו אליהם מתאבקים ופשוט הטילו אנשים בסינגל ודאבל לג. אני לא בטוח שהם בעד פיתוח ענף שהמתחרים שלו יכולים לעשות להם קרקס על הקרקע. זה כבר התחיל ואם אני לא טועה הם שינו כמה חוקים גם בקרקע בגלל זה, אבל הגיוני שהם לא רוצים לחזק את זה.

בכל אופן אני חושב שBJJ צריך להיות אולימפי, אבל הבעיות הן פוליטיות בעיקר.
אם מתאבק מנצח ג'ודוקות רק בדאבל לג מגיע להם להפסיד..

ספורט אולי הכי יפה בעולם וברמות מסויימות מאוד חכם ואנאליטי.חותם + 2

נערך לאחרונה:
חייב לשאול, איך הגעת למסקנה שג'ודוקא ברמה אולימפית (ותן דגש על החוקים) יכול לעצור דאבל או סינגל של מתאבק ברמה אולימפית?
כמו שהוא עצר דאבל לג של ג'ודוקא ברמה אולימפית עד לפני שהרסו את הג'ודו (לא מזמן).

ראיתי אותך יחד עם אשתך בIWC12. הכי אהבתי את ה"גיליוטינה" של שמעון גוש 🤡

אני חולה על הענף,חוץ מהבט הטכני ,החברות בין הלוחמים זה משהו נדיר בזמננו ובמיוחד בתחום שני מייצג. לא מפספסים שום ארוע גדול כקטן,מכירים את כולם וכולם מכירים אותנו.מה אתה אומר על שייפ של עידו? שמת לב?

• פותח/ת השרשור
כן הוא נראה מצוין, טוב יותר מאי פעם. ואני מסכים איתך לגמרי, הכבוד ההדדי שרואים בין הלוחמים הוא משהו שלא יצא לי לראות בשום ענף אחר.

• פותח/ת השרשור
רציתי, אבל נראה היה שהיית עסוק בשיחה עם מישהו ולא הרגשתי בנוח להידחף. בפעם הבאה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית