http://www.gopetition.com/petitions/allow-brazilian-jiu-jitsu-in-the-2016-olympics.html
אני מאוד אודה לכל מי שיחתום.
אני מאוד אודה לכל מי שיחתום.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני דיי בטוח שהג'ודו מתנגד לזה. בג'ודו אפילו שינו חוקים בגלל ההיאבקות, הגיעו אליהם מתאבקים ופשוט הטילו אנשים בסינגל ודאבל לג. אני לא בטוח שהם בעד פיתוח ענף שהמתחרים שלו יכולים לעשות להם קרקס על הקרקע. זה כבר התחיל ואם אני לא טועה הם שינו כמה חוקים גם בקרקע בגלל זה, אבל הגיוני שהם לא רוצים לחזק את זה.כשהכניסו את הג'ודו לאולימפיידה היו 74 מתחרים מ27 מדינות, והיפנים שלטו ברוב קטגוריות המשקל כמו שאתה יכול לתאר. אני די בטוח שאפילו היום בBJJ המספרים הם יותר גדולים (כולל מספר מדינות), גם אם זה ברור שמדינות מסוימות ישלטו.
אם מתאבק מנצח ג'ודוקות רק בדאבל לג מגיע להם להפסיד..אני דיי בטוח שהג'ודו מתנגד לזה. בג'ודו אפילו שינו חוקים בגלל ההיאבקות, הגיעו אליהם מתאבקים ופשוט הטילו אנשים בסינגל ודאבל לג. אני לא בטוח שהם בעד פיתוח ענף שהמתחרים שלו יכולים לעשות להם קרקס על הקרקע. זה כבר התחיל ואם אני לא טועה הם שינו כמה חוקים גם בקרקע בגלל זה, אבל הגיוני שהם לא רוצים לחזק את זה.
בכל אופן אני חושב שBJJ צריך להיות אולימפי, אבל הבעיות הן פוליטיות בעיקר.
חייב לשאול, איך הגעת למסקנה שג'ודוקא ברמה אולימפית (ותן דגש על החוקים) יכול לעצור דאבל או סינגל של מתאבק ברמה אולימפית?אם מתאבק מנצח ג'ודוקות רק בדאבל לג מגיע להם להפסיד..
ספורט אולי הכי יפה בעולם וברמות מסויימות מאוד חכם ואנאליטי.חותם + 2
כמו שהוא עצר דאבל לג של ג'ודוקא ברמה אולימפית עד לפני שהרסו את הג'ודו (לא מזמן).חייב לשאול, איך הגעת למסקנה שג'ודוקא ברמה אולימפית (ותן דגש על החוקים) יכול לעצור דאבל או סינגל של מתאבק ברמה אולימפית?
ראיתי אותך יחד עם אשתך בIWC12. הכי אהבתי את ה"גיליוטינה" של שמעון גוש 🤡
למה לא באת להגיד שלום?כן הוא נראה מצוין, טוב יותר מאי פעם. ואני מסכים איתך לגמרי, הכבוד ההדדי שרואים בין הלוחמים הוא משהו שלא יצא לי לראות בשום ענף אחר.