טיסה לאיה נאפה

• פותח/ת השרשור ADAMG
  • פורסם בתאריך
אוי משה הזכרת לי את הסטאריקסט.. דווקא מקום טוב..

הפארק מים שווה רצח, אבל תקנו בספסרות כרטיס בחוץ.

היום הנציגים מוכרים כניסה לפארק מים בחבילה שלהם באחריות. לגביי הספסרות אין לי מושג מה הולך שם עם זה , אבל שוב. למה להסתמך על זה? בכל מקרה תעשו מה שבא לכם אני רק נתתי את הטיפים שלי.

איפה נמצא פחות או יותר הפארק מים? הכוונה ליד איזה מקום מוכר?
אני חושב שאתה מדמיין את נאפה בתור איזה שטח מינימום מת"א עד חיפה. כל המרכז של איה נאפה הוא בגודל של אלנבי מתחילתו עד סופו וגם זה בספק.
יש רק פארק מים אחד שם, אין איך להתבלבל שם. כל נהג מונית יודע איפה זה ומה זה, כולל כל המעדונים והבארים (שלשם לא צריך ממש לנסוע, הכל בסקוור). המקום היחיד שאולי תצטרך אליו מונית זה הניסי ביץ.

נ.ב תתכונן לשלם 3-4 יורו לבקבוק קולה.

אני חושב שאתה מדמיין את נאפה בתור איזה שטח מינימום מת"א עד חיפה. כל המרכז של איה נאפה הוא בגודל של אלנבי מתחילתו עד סופו וגם זה בספק.
יש רק פארק מים אחד שם, אין איך להתבלבל שם. כל נהג מונית יודע איפה זה ומה זה, כולל כל המעדונים והבארים (שלשם לא צריך ממש לנסוע, הכל בסקוור). המקום היחיד שאולי תצטרך אליו מונית זה הניסי ביץ.

נ.ב תתכונן לשלם 3-4 יורו לבקבוק קולה.
הוא אמר שצריך מונית, אז מה אני אמור להבין מזה?
ונ.ב אני לא אוהב קולה

הסקוואר של נאפה קטן רצח..

לפארק מים צריך מונית כי זה קצת חור
אני לא זוכר איפה זה , הייתי שם לפני 5 שנים

ד"א- לכל החבר'ה שכבר היו בנאפה- מישהו ממכם היה בצוק המדהים שמחוץ לעיר? אני לא מדבר על הצוק של הניסי ביצ', זכור לי שהיינו בצוק נוסף- אולי פי 3 מהצוק של הניסי ביצ'. אולי 10-15 דקות נסיעה. המקום הכי מדהים שהייתי בו בחיים, מים צלולים ועמוקים ונוף ככ מדהים שאפשר פשוט להעביר שם יום שלם בכיף. (לחברה שטסים עוד מעט- תשאלו אנשים על הצוק הענק שמחוץ לעיר או את נהגי המוניות)

ד"א- לכל החבר'ה שכבר היו בנאפה- מישהו ממכם היה בצוק המדהים שמחוץ לעיר? אני לא מדבר על הצוק של הניסי ביצ', זכור לי שהיינו בצוק נוסף- אולי פי 3 מהצוק של הניסי ביצ'. אולי 10-15 דקות נסיעה. המקום הכי מדהים שהייתי בו בחיים, מים צלולים ועמוקים ונוף ככ מדהים שאפשר פשוט להעביר שם יום שלם בכיף. (לחברה שטסים עוד מעט- תשאלו אנשים על הצוק הענק שמחוץ לעיר או את נהגי המוניות)

אתה מדבר על זה ?
"אם בא לכם טיול טרקטרונים קחו את הטרקטורונים, תצאו מהעיר לכביש הראשי שמעל העיר(לכיוון הרחוק מהחוף), וסעו ימינה... אם תתרחקו מספיק תגיעו לאחד הצוקים היפים שתראו בחיים, ובטח שתסעו עליו, מצד שני, בוא נגיד שהבן אדם שהשכיר לכם את הטרקטרונים לא ישמח לגלות שזה מה שעשיתם, ועל חלק נרחב מהכביש גם אסור לכם לנסוע פחות מ60/70, ככה שרק טרקטורון חזק יוכל להתאים לכם לנסיעות כאלה.
"

הבנתי מחברים שזה באמת אחד הדברים היפים שיש! השאלה רק איך להגיע לשם ואני ממש רוצה כי אני נוסע לנאפה בחודש הבא שוב 😃
לגבי הפארק מים מישהו זוכר בערך איפה זה ? אני הולך להיות עם טרקטורון ולא עם מוניות ..
וצ1ר אתה טועה בגדול לגבי הקטע של הישראלים , כל עוד אתה לא ערס מסריח שמחפש בלאגנים יכניסו בשקט לכל מקום

מהנסיון שלי באיה נאפה, לא להתקרב בכלל לדילים שמציעים לכם.
הסדר יום המושלם לאיה נאפה.
קמים מתי שקמים, שותים בירה שקונים באירו (ליאו או קאו), הולכים לברגרקינג ומשם לnessy beach , חוזרים למלון שהשמש מתחילה לשקוע, ישנים קצת ומתחילים לשתות את מה שקניתם בדיוטי פרי (הכי משתלם), הולכים לסקוואר ומתחילים לדבר עם כל מיני יחצנים של ברים, סוגרים על כמה שאטים וכרטיסים לאפטר ב15 אירו.
הולכים למסיבה שתקנו לה כרטיסים בספסרות בחוץ ( סטארסקי הייתי פעמיים והיה מצויין). בסביבות 4 מתחילים ללכת לכיוון האקווה או הריבר ראגיי (אלה האפטרים) ומשם חוגגים עד אור הבוקר.

שימו לב שאת הזמן בים אפשר להחליף בפארק מים (הוא אדיר) או במסיבה על ספינה (של הפיראטים, לא הqueen napa או איך שלא קוראים לה).

תהנו, זו חוויה - מומלץ יותר דווקא אחרי צבא.
*

מהנסיון שלי באיה נאפה, לא להתקרב בכלל לדילים שמציעים לכם.
הסדר יום המושלם לאיה נאפה.
קמים מתי שקמים, שותים בירה שקונים באירו (ליאו או קאו), הולכים לברגרקינג ומשם לnessy beach , חוזרים למלון שהשמש מתחילה לשקוע, ישנים קצת ומתחילים לשתות את מה שקניתם בדיוטי פרי (הכי משתלם), הולכים לסקוואר ומתחילים לדבר עם כל מיני יחצנים של ברים, סוגרים על כמה שאטים וכרטיסים לאפטר ב15 אירו.
הולכים למסיבה שתקנו לה כרטיסים בספסרות בחוץ ( סטארסקי הייתי פעמיים והיה מצויין). בסביבות 4 מתחילים ללכת לכיוון האקווה או הריבר ראגיי (אלה האפטרים) ומשם חוגגים עד אור הבוקר.

שימו לב שאת הזמן בים אפשר להחליף בפארק מים (הוא אדיר) או במסיבה על ספינה (של הפיראטים, לא הqueen napa או איך שלא קוראים לה).

תהנו, זו חוויה - מומלץ יותר דווקא אחרי צבא.
*

יש גם את האפטר הזה שאומרים לך ללכת בעקבות הפנס הגדול, אני לא זוכר איך קוראים למקום ואם הוא קיים עדיין..
וממש לא לאחרי צבא, די מעפן שם ביחס למה שאתה יכול "להשיג" במקומות אחרים בעולם.
תאילנד, רק תאילנד

מבחינת אחרי צבא התכוונתי למציאת דיל בדקה ה90, לנסוע לשלושה ארבעה ימים ולחזור, כמובן שמגיע בנוסף לתאילנד/ דרום אמריקה או כל מקום אחר.

יש גם את האפטר הזה שאומרים לך ללכת בעקבות הפנס הגדול, אני לא זוכר איך קוראים למקום ואם הוא קיים עדיין..
וממש לא לאחרי צבא, די מעפן שם ביחס למה שאתה יכול "להשיג" במקומות אחרים בעולם.
תאילנד, רק תאילנד

אתה מדבר על הריבר רגאיי, יש אותו עדיין

אני מציע באמת שלא תקנה את הדיל מהנציגים שם ותגיד לנו איך היה ואיך הסתדרת. זה יהיה מעניין.

סתם שתדעו למי שנוסע לבורגס-
בא אלינו נציג של השטיח המעופף, וקנינו ממנו את החבילה, ב-100לבה (250שקל-220שקל שכחתי כבר)
היה שם כרטיסים לכמה מסיבות סבב ברים ואיזה מסיבות בריכה בצהריים,
את האמת? לא היה שווה.
בבורגס הכל משתרע על הסאני ביץ' שהוא גדול אבל אפשר להספיק להסתובב בו בשעתיים ככה אם לא פחות אני כבר לא זוכר.
והמועדונים והכל שם זול, ממש גרושים להכנס למסיבות, הכל אחד ליד השני, ולפי דעתי לא צריך את החבילות שמציעים שם, כי זה קנס.
גם החבילה שהם מציעים אתם תמיד תראו שם מלא ישראלים כי הם מוכרים את זה לכל הנערים....
בגדול למי שנוסע לבורגס ממליץ בחום ללכת למסיבות ברכה, וגם ללכת לפארק מים, אין דברים כאלה..
ובמבה, בורגס ממש אבל ממש לא כמו אילת, עם קזינו או בלי קזינו.
לגבי הכניסה למועדונים זה ממש לא נכון (בנאפה לא יודע מה הולך) בבורגס מכניסים חופשי בלי שטויות ואין סלקציה ותורים כמו בארץ.
סתם טיפ ככה, אל תשחקו אותה גברים לכל החאשבים, תתעסקו עם הבן אדם הלא נכון (ויש שם המון כאלה) או שיהרגו אותכם במכות או שיקנסו אותכם.
מסכים אתך לגבי הדיל..תחשבו שאת הדיל הם מוכרים לישראלים ככה שזה שווה לביצים
עזוב אותך מבחינת סלקציה

אתה נהנה יותר כי זאת חוויה של חול אבל תסתכל על זה תאחלס.מה כבר מציעים לך שם?מסיבות מפוצצות ישראלים?חוץ מזה שמחפשים אותך כל שניה כי אתה ישראלי..בין אם זה במלון ובין אם זה במסיבות

ואם כבר מועדון
עזבו אתכם אמורה,רבולושן,לזור...רק לוייקינג

שמעו רגע מצאנו דיל תגידו לי אם זה בסדר:
540$ ל5 ימים 4 לילות במלון דירות שנקרא: Fiesta Apartment או שיש אפשרות גם ל Central Plaza
מה אתם אומרים שווה? איך המיקום של המלון?
זה בלי ארוחות אנחנו כבר נסתדר שם

נערך לאחרונה:
אני חושב שרק פעם אחת שרדתי לאפטר, זה כמעט בלתי אפשרי אם אתה לא על סמים.
באיה נאפה יוצאים לבארים באזור ה 9-10 בערב ואז נפתחות המסיבות (ונסגרים הפאבים) ב 12-1 בלילה ואז יש לך אפטרים ב 4-5 בבוקר עד איזה 7-9 בבוקר, שזה בעצם המשך של המסיבות אבל קצת שונה, יותר לייט ורגוע כי כולם כבר בקושי עומדים על הרגליים.

שמעו רגע מצאנו דיל תגידו לי אם זה בסדר:
540$ ל5 ימים 4 לילות במלון דירות שנקרא: Fiesta Apartment או שיש אפשרות גם ל Central Plaza
מה אתם אומרים שווה? איך המיקום של המלון?
זה בלי ארוחות אנחנו כבר נסתדר שם
לא ממליץ לסוע לארבעה ימים
כל מי שנסע לארבעה ימים אמר שהוא היה מת לעוד
ומי שנסע ל7 לילות אמר שהוא מיצה ..ולדעתי עדיף לחזור שמיצית ולא שבא לך ואתה חושב על מה יכל להיות אם היית נשאר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית