עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איפה נמצא פחות או יותר הפארק מים? הכוונה ליד איזה מקום מוכר?אוי משה הזכרת לי את הסטאריקסט.. דווקא מקום טוב..
הפארק מים שווה רצח, אבל תקנו בספסרות כרטיס בחוץ.
אני חושב שאתה מדמיין את נאפה בתור איזה שטח מינימום מת"א עד חיפה. כל המרכז של איה נאפה הוא בגודל של אלנבי מתחילתו עד סופו וגם זה בספק.איפה נמצא פחות או יותר הפארק מים? הכוונה ליד איזה מקום מוכר?
הוא אמר שצריך מונית, אז מה אני אמור להבין מזה?אני חושב שאתה מדמיין את נאפה בתור איזה שטח מינימום מת"א עד חיפה. כל המרכז של איה נאפה הוא בגודל של אלנבי מתחילתו עד סופו וגם זה בספק.
יש רק פארק מים אחד שם, אין איך להתבלבל שם. כל נהג מונית יודע איפה זה ומה זה, כולל כל המעדונים והבארים (שלשם לא צריך ממש לנסוע, הכל בסקוור). המקום היחיד שאולי תצטרך אליו מונית זה הניסי ביץ.
נ.ב תתכונן לשלם 3-4 יורו לבקבוק קולה.
ד"א- לכל החבר'ה שכבר היו בנאפה- מישהו ממכם היה בצוק המדהים שמחוץ לעיר? אני לא מדבר על הצוק של הניסי ביצ', זכור לי שהיינו בצוק נוסף- אולי פי 3 מהצוק של הניסי ביצ'. אולי 10-15 דקות נסיעה. המקום הכי מדהים שהייתי בו בחיים, מים צלולים ועמוקים ונוף ככ מדהים שאפשר פשוט להעביר שם יום שלם בכיף. (לחברה שטסים עוד מעט- תשאלו אנשים על הצוק הענק שמחוץ לעיר או את נהגי המוניות)
מהנסיון שלי באיה נאפה, לא להתקרב בכלל לדילים שמציעים לכם.
הסדר יום המושלם לאיה נאפה.
קמים מתי שקמים, שותים בירה שקונים באירו (ליאו או קאו), הולכים לברגרקינג ומשם לnessy beach , חוזרים למלון שהשמש מתחילה לשקוע, ישנים קצת ומתחילים לשתות את מה שקניתם בדיוטי פרי (הכי משתלם), הולכים לסקוואר ומתחילים לדבר עם כל מיני יחצנים של ברים, סוגרים על כמה שאטים וכרטיסים לאפטר ב15 אירו.
הולכים למסיבה שתקנו לה כרטיסים בספסרות בחוץ ( סטארסקי הייתי פעמיים והיה מצויין). בסביבות 4 מתחילים ללכת לכיוון האקווה או הריבר ראגיי (אלה האפטרים) ומשם חוגגים עד אור הבוקר.
שימו לב שאת הזמן בים אפשר להחליף בפארק מים (הוא אדיר) או במסיבה על ספינה (של הפיראטים, לא הqueen napa או איך שלא קוראים לה).
תהנו, זו חוויה - מומלץ יותר דווקא אחרי צבא.
*
יש גם את האפטר הזה שאומרים לך ללכת בעקבות הפנס הגדול, אני לא זוכר איך קוראים למקום ואם הוא קיים עדיין..
וממש לא לאחרי צבא, די מעפן שם ביחס למה שאתה יכול "להשיג" במקומות אחרים בעולם.
תאילנד, רק תאילנד
מסכים אתך לגבי הדיל..תחשבו שאת הדיל הם מוכרים לישראלים ככה שזה שווה לביציםסתם שתדעו למי שנוסע לבורגס-
בא אלינו נציג של השטיח המעופף, וקנינו ממנו את החבילה, ב-100לבה (250שקל-220שקל שכחתי כבר)
היה שם כרטיסים לכמה מסיבות סבב ברים ואיזה מסיבות בריכה בצהריים,
את האמת? לא היה שווה.
בבורגס הכל משתרע על הסאני ביץ' שהוא גדול אבל אפשר להספיק להסתובב בו בשעתיים ככה אם לא פחות אני כבר לא זוכר.
והמועדונים והכל שם זול, ממש גרושים להכנס למסיבות, הכל אחד ליד השני, ולפי דעתי לא צריך את החבילות שמציעים שם, כי זה קנס.
גם החבילה שהם מציעים אתם תמיד תראו שם מלא ישראלים כי הם מוכרים את זה לכל הנערים....
בגדול למי שנוסע לבורגס ממליץ בחום ללכת למסיבות ברכה, וגם ללכת לפארק מים, אין דברים כאלה..
ובמבה, בורגס ממש אבל ממש לא כמו אילת, עם קזינו או בלי קזינו.
לגבי הכניסה למועדונים זה ממש לא נכון (בנאפה לא יודע מה הולך) בבורגס מכניסים חופשי בלי שטויות ואין סלקציה ותורים כמו בארץ.
סתם טיפ ככה, אל תשחקו אותה גברים לכל החאשבים, תתעסקו עם הבן אדם הלא נכון (ויש שם המון כאלה) או שיהרגו אותכם במכות או שיקנסו אותכם.
מה יש ב"אפטרים" האלה בדיוק?
אני מציע באמת שלא תקנה את הדיל מהנציגים שם ותגיד לנו איך היה ואיך הסתדרת. זה יהיה מעניין.
לא ממליץ לסוע לארבעה ימיםשמעו רגע מצאנו דיל תגידו לי אם זה בסדר:
540$ ל5 ימים 4 לילות במלון דירות שנקרא: Fiesta Apartment או שיש אפשרות גם ל Central Plaza
מה אתם אומרים שווה? איך המיקום של המלון?
זה בלי ארוחות אנחנו כבר נסתדר שם