הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ריקון גלוקוגן .. איך? כמה? ולמה?

דני שובבני

משתמש משקיע
5,583
318
נק' מוניטין:
10,325
5,583
318
טוב אז קצת רקע ..
אני כבר חודשיים וחצי ~ בחיטוב עכשיו אני חושב זה השבוע ה3 של החודש ה3 אוקיי עד עכשיו הייתי על 140~ פחמימה ליום ירדתי עד כה 10 קילו
ואני מאמין שאני 12-13 אחוז שומן כרגע . התכנית אימונים של הייתה לפי מה שהמאמן שלי [MOO] בנה לי שהיא הלינארית עם קצת יותר נפח לפלג גוף עליון .
עכשיו רן המליץ לי על להוריד פחמימות לשם הורדת נוזלים+המליץ לי על אימוני ריקון גלוקוגן .
אוקי עכשיו את ההורדת פחמימות אני יורד לסביבות ה75, 10 לפה או 10 לפה לא . אבל עכשיו לא הבנתי איך אני משלב את האימוני ריקון גלוקגן כחלק מהתכנית הלינארית שעבדתי איתה כל החיטוב עד עכשיו במשך 3 פעמים בשבוע . אני לא עושה UD2 כי בשבועיים האלה אני לא יעשה העמסה בכלל אלא רק בסוף החיטוב איזה ארוחת שחיתות לא יותר . ולכן אני לא מבין מה אני עושה עם האימוני ריקון האלה איך אני משלב אותם? איך אני משלב את האירובי איתם? וגם את האימוני כוח ?
אם הRM5 שלי לסקוואט הוא 130~ כמה הRM15 ואיך אני מחשב זאת ?
תודה רבה לכל העונים זה די דחוף [מוניטין מובטחחח ] 🙌

למה שפשוט לא תשאל את רן ?
מה שאני יכול להגיד:
אפשרות ראשונה זה פשוט לעשות אימונים של UD2, גם אם אתה לא עושה את הדיאטה עצמה... יש שם שתי אימוני ריקון, אימון 5-8 חזרות לפני העמסה ואימון 3-5 חזרות אחרי העמסה (בערך משהו כזה). אז תעשה ככה בלי קשר להעמסות.
אפשרות שנייה זה שתמשיך כרגיל את הליניארית ופשוט תוסיף 1-2 אימוני ריקון, בימי המנוחה, לא ניראה לי שזה יפגע בהתאוששות...

איך למצוא RM15 ? פשוט להקדיש אימון אחד למציעת RM15 בכל התרגילים...
אבל לפי דעתי ביזבוז, זה לא חייב להיות 15 חזרות... זה יכול להיות גם 20... הקטע זה הרבה חזרות ומנוחות קצרות... "לשרוף" תשריר.
בסקוואט תנסה אולי 100 קילו ל 15-20 חזרות

לא ניראה לי... זה שורף יותר קלוריות מאשר אימון כוח... אבל אם אתה בשלבים שהאירובי הוא חלק מהעיניין אז זה לא תחליף.

אז אתה אומר שלא לשלב בכלל אימוני ריקון ? שמעתי שזה מאוד טוב במצב של דל פחמימה ..
איך בידיוק הבנת את זה ?..
שאלת אם זה תחליף לאירובי, עניתי שלא.
אז תעשה גם אימוני כוח, גם אימוני ריקון וגם אירובי 😵

• פותח/ת השרשור
איך בידיוק הבנת את זה ?..
שאלת אם זה תחליף לאירובי, עניתי שלא.
אז תעשה גם אימוני כוח, גם אימוני ריקון וגם אירובי 😵
חחח בדיוק מזה חששתי אז רגע זה יוצא 5 סקוואט בשבוע !!! ועוד אירובי של שעה נגיד ?

הבנתי שיש לך את האימוני אינטרוולים - ספרינטים בשילוב של דל פחמימה שיביאו לריקון גליקוגן
מהמאמר בפורטל ... http://www.kilogram.co.il/2138/ספרינטים-לא-רק-לאצנים-חלק-ב/

ולגבי האימונים האנאירוביים יש שם המלצה להוריד נפח עבודה לפלג גוף תחתון

דרך אגב הנה טבלה טובה אם אתה רוצה לדעת מה ה-RM15 שלך http://www.exrx.net/Calculators/OneRepMax.html

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית