הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סרטונים מהאימון היום

מצב
השרשור נעול

Alon123

משתמש קבוע
1,301
131
נק' מוניטין:
2,337
1,301
131
אני בניסיון לא מוצלח ל65 C&J

אפשר לראות שעליתי בדחיקה על קצות האצבעות ובגלל זה לא הצלחתי

נדב עם 60 הנפה:

רק לפני חודש קמה הקבוצה ואפשר לראות שצריך עוד הרבה עבודה על הטכניקה, כל מי שמעוניין להצטרף נקבל אותו בשמחה 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יפה כל הכבוד על המאמץ 😃 יש עוד לעבוד על הטכניקה והדרך עוד ארוכה מקווה לראות אותכם באחת התחרויות הקרובות נותנים בראש

בעיקרון בגלל שאתה פוואר סנאץ' אז תנצל את זה על עבודת מהירות תשאיר את המוט יותר קרוב לגוף כי כשאתה מגיע למשיכה השנייה אתה כבר מתחיל להתרחק זה יעשה לך בעיות כשתלמד סנאץ' מלא. כי אז אתה תקפוץ קדימה כדי לתפוס את המוט ואו שהמוט יעוף אחורה או שאתה תרוץ קדימה בניסיון לתפוס את המוט. אז חושב שהדרך הכי טובה לעבוד על זה זה פשוט לעשות סנאץ' פולס והמהירות תגיע ככל שתניף יותר פעמים 😉

תודה רבה,זה פחות או יותר מה שחשבתי.. אני אקח לתשומת לבי 😃
אגב כן למדנו סנאץ' מלא אני פשוט לא מצליח לרדת לאוברהד סקוואט מלא עם יותר מ40 קילו..

אני סקסי בגרביים הצהובות שלי 😃

יאללה חיפאים כל הכבוד! שיהיה בהצלחה!

התנועה צריכה להיות פי 100 יותר אקספלוסיבית אתם נראים כאילו אתם באים לזה בכיף תנו בתנועה כאילו אתם פצצה שמתפוצצת ברגע את כל הכוח והמהירות מה שקובע כאן זה מהירות

איפה אתם מתאמנים?

בחיפה בדניה למי שמכיר..
התנועה צריכה להיות פי 100 יותר אקספלוסיבית אתם נראים כאילו אתם באים לזה בכיף תנו בתנועה כאילו אתם פצצה שמתפוצצת ברגע את כל הכוח והמהירות מה שקובע כאן זה מהירות
כן אחי עובדים על זה אתה יודע.. בשביל זה אנחנו מתאמנים....

הנה סרטון שלי בסנאצ':

הריצה המטורפת זה שילוב של סט אחרון וירידה
אימון סנאצ' הבא כבר אני יעשה 40+.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יפה מאוד! לצערי לא יכולתי להגיע היום, אני אשתדל להשלים את החומר עד ליום שלישי 😃

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית