הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גיינר וקפאין

yakov17

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
-2
11
0
יש לי כמה שאלות:

1.גיינר- מה אתם אומרים על הגיינר סופר מאס גיינר? מי שהשתמש בו בבקשה שיגיב
2.קפאין- האם מומלץ להישתמש בתוסף קפאין בתקופת מסה?
הקפאין מגביר ניצול של שומן בתור אנרגיה, האם אפשר בעזרת התוסף הנ"ל לעלות במסת השריר ולרדת באחוזי השומן בו-זמנית.?
;asg3a;susss

• פותח/ת השרשור
תחכה בסבלנות יענו ! רוב המשתמשים לא מקבלים תשובה תוך שעתיים פשוט תחכה ואם אחרי הרבה זמן לא עונים תקפיץ לאשכול לא צריך לשחק אותה ראש קטן.
אני לא משחק אותה ראש קטן פשוט אני חדש פה וכבר עד עכשיו עבר חצי ואף אחד לא ענה עדיין על השאלה (גם על השאלה באשכול הקודם)..
🆘🤫

אי אפשר להעלות במסת שריר וגם לרדת בשומן בו זמנית כי משקובע תתהליכים האלו זה קלוריות
אם אתה מכניס יותר מאשר מוציא + מתאמן = עלייה במסת שריר, אתה עולה במשקל
אם אתה מכניס פחות ממשאתה מוציא = איבוד שומן, ירידה במשקל

כפי שכנרא הבנתה כבר אי אפשר לעשות שני דברים בו זמנית. חשוב להבין גם שגוף לא מגיב לתהליכים האלא ולשינויים בתזונה באופן מידי לכן מומלץ להיכנס לתקופות של מסה וחיטוב (העלאה וירידה במשקל)

לכן שום קפאין לא יעזור לך לרדת בשומן בזמן שאתה עולה במסת שריר (כלומר מכניס יותר קלוריות מאשר מוציאָ) משכן קפאין יכול לשמש כתוסף מעורר ונותן פוקוס לפני אימון במידע ואתה צריך את זה (נגיד מגיע לאימון ישר אחרי עבודה או מתאמן מאוחר וכד...)

• פותח/ת השרשור
אי אפשר להעלות במסת שריר וגם לרדת בשומן בו זמנית כי משקובע תתהליכים האלו זה קלוריות
אם אתה מכניס יותר מאשר מוציא + מתאמן = עלייה במסת שריר, אתה עולה במשקל
אם אתה מכניס פחות ממשאתה מוציא = איבוד שומן, ירידה במשקל

כפי שכנרא הבנתה כבר אי אפשר לעשות שני דברים בו זמנית. חשוב להבין גם שגוף לא מגיב לתהליכים האלא ולשינויים בתזונה באופן מידי לכן מומלץ להיכנס לתקופות של מסה וחיטוב (העלאה וירידה במשקל)

לכן שום קפאין לא יעזור לך לרדת בשומן בזמן שאתה עולה במסת שריר (כלומר מכניס יותר קלוריות מאשר מוציאָ) משכן קפאין יכול לשמש כתוסף מעורר ונותן פוקוס לפני אימון במידע ואתה צריך את זה (נגיד מגיע לאימון ישר אחרי עבודה או מתאמן מאוחר וכד...)
טוב תודה גבר עזרת לי מאוד😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית