הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אני לא יודע מה לעשות ab או ss

דנאיל אבוטבול

משתמש מתחיל
51
0
נק' מוניטין:
0
51
0
המטרה שלי זה נפח (שרירים) ולא כוח
ואני מיתאמן כימעט שלוש חודש בחדר כושר אם תוכנית משם
והשבוע עשיתי בנץ פעם ראשונה אם מישקל של 30 קג 3*10
ודדליפט 10 קילו כול צד גם פעם ראשונה שלי היה קל 8*3
ואמרו לי שאם מישקלים כאלה אני לא יגדל אז למה אז למה אני צריך ss אם המטרה שלי זה נפח?
וכולם אומרים שאם אני יעשה ss אני היה אם כרס וזה מה אתם אומרים?
אה ואם אני כימעט שלוש חודש אני ניקרה מתחיל?

SS זו תוכנית שתתאים בשבילך כי היא נותנת לך את הבסיס להתקדם עם משקלים מכובדים ולבחור נפח או כח או מה שתרצה

• פותח/ת השרשור
SS זו תוכנית שתתאים בשבילך כי היא נותנת לך את הבסיס להתקדם עם משקלים מכובדים ולבחור נפח או כח או מה שתרצה

תראה אני רזה מטר 65 מישקל 46 ואני רוצה גם ליגדול גם בידים כי הם רזות ss מביא גדילה בידים ובכול הגוף לא רק ידים יש לי תמונה של הגב והיד תראה
אה ואם אני כימעט שלוש חודש אני ניקרה מתחיל?

גם אם תתאמן כמעט 3 שנים אבל בפועל תוכל לעשות תוכניות עם התקדמות ליניארית ועדיין להתקדם במשקלים מאימון לאימון-אתה מתחיל.
ברור?

תפסיק להקשיב לליצנים בחדר הכושר, ואם לא בא לך להקשיב גם לסוגדים של ריפטו ו-SS עם כרס עד הרצפה, תקשיב למר ישראל(KALINA), אם בא לך כמובן:

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=31865&p=416265&viewfull=1#post416265

זה יותר משכנע?

ודרך אגב, יש לך גוף לא רחוק משל אלה שאכלו את אחת התקופות היותר קשות של עם ישראל איי שם בתחילת שנות ה-40.
רק שלהם באמת לא היה לאכול ולך יש, אני בטוח, אז תתחיל לאכול כאילו כל ארוחה זאת הארוחה האחרונה שלך ותתחיל לעשות SS, עם גנטיקה של מקלון כמו שיש לך לא תגדל לך שום כרס!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
גם אם תתאמן כמעט 3 שנים אבל בפועל תוכל לעשות תוכניות עם התקדמות ליניארית ועדיין להתקדם במשקלים מאימון לאימון-אתה מתחיל.
ברור?

תפסיק להקשיב לליצנים בחדר הכושר, ואם לא בא לך להקשיב גם לסוגדים של ריפטו ו-SS עם כרס עד הרצפה, תקשיב למר ישראל(KALINA), אם בא לך כמובן:

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=31865&p=416265&viewfull=1#post416265

זה יותר משכנע?

ודרך אגב, יש לך גוף לא רחוק משל אלה שאכלו את אחת התקופות היותר קשות של עם ישראל איי שם בתחילת שנות ה-40.
רק שלהם באמת לא היה לאכול ולך יש, אני בטוח, אז תתחיל לאכול כאילו כל ארוחה זאת הארוחה האחרונה שלך ותתחיל לעשות SS, עם גנטיקה של מקלון כמו שיש לך לא תגדל לך שום כרס!

אז אתה אומר לעשות ss כי לא הבנתי ?

• פותח/ת השרשור

רק כדאי להיות בטוח היד של גם תיגדל מזה כולל כול הגוף?
אה והינה תמונה אם אני עושה אותה אם + 500 קלוריות אני יכול לעלות נקי בלי להיות אם כרס?

סבבה תודה לכם ועוד משהוא יכול להיות שהמותנים שלי יותר רחבות מהבטן כי אני רזה?אם אתה צריך תמונה תגיד

זה פשוט מבנה גוף שלך זה לא כי אתה רזה. משכן כשתוסיף מסת שריר בחלק העליון של הגוף כולל כתפיים חזה רחב גבי טרפזים זה כבר לא יראה כמו שזה נירא עכשיו ויהיה לך גוף משולש אל תדאג.

• פותח/ת השרשור
זה פשוט מבנה גוף שלך זה לא כי אתה רזה. משכן כשתוסיף מסת שריר בחלק העליון של הגוף כולל כתפיים חזה רחב גבי טרפזים זה כבר לא יראה כמו שזה נירא עכשיו ויהיה לך גוף משולש אל תדאג.
Ss מוסיף מסה לחלק העליון?
ותראה תמונה של זה זה מבאס אני מיתביש להיות בלי חולצה ביגלל זה וזה גם אומר גנטיקה גרועה לא?

ואם אני מרחיב תגב זה עובר

נערך לאחרונה:
Ss מוסיף מסה לחלק העליון?
ותראה תמונה של זה זה מבאס אני מיתביש להיות בלי חולצה ביגלל זה וזה גם אומר גנטיקה גרועה לא?

ואם אני מרחיב תגב זה עובר
ילד. אתה שוקל 46. תעלה ל80 ותחשוב על לשאול מה יהיה חסר לך אחרי שתוסיף עוד 10 קילו
בלי משקלי עבודה כבדים אתה לא תתקדם כמו שצריך, והדרך הכי מהירה להשיג אותם היא SS. יש מאמר שלם, גדול ומצויין בפורטל שעונה על כל השאלות שלך.
וכמובן שלאורך כל התהליך הזה אתה תצטרך לאכול, למקרה שתכננת להשאר בצום

• פותח/ת השרשור
אל תחשוב על שומן בכלל כשאתה שוקל ונראה כמו דיקט.

תגיד אפשר להתחיל מחר כבר ss או שיום ראשון ועוד משהוא יכול להיות שאני יעלה במישקל וזה יראה רגיל המוטניים שלי?

בכל מקרה אף אחד פה לא ימליץ לך להשאר במצב שבו אתה עכשיו, תעלה במשקל בכל מקרה, יראה רגיל או לא-תראה לבד.

במצב שלך לא משנה איך תתאמן ותאכל טוב אתה תיגדל עזוב שטויות ותתחיל לאכול אתה שוקל כמו הכלב שלי

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
במצב שלך לא משנה איך תתאמן ותאכל טוב אתה תיגדל עזוב שטויות ותתחיל לאכול אתה שוקל כמו הכלב שלי

כן אני במסה כבר עליתי 3 קילו אבל יכול להיות שהמותנים זה ביגלל שאני תת מישקל ושאני יעלה זה היה רגיל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית