ייעוץ סטיביה

• פותח/ת השרשור roei
  • פורסם בתאריך

roei

משתמש משקיע
2,542
3
נק' מוניטין:
2,879
2,542
3
מי שמשתמש כאן בסטיביה..
מאיפה אתם קונים?
מה המחיר?
האם המתיקות היא מתוקה כמו הסוכרזית בנוזל?

תודה.

אני צרכן "כבד" של הסטיביה, אני קונה בד"כ מ EBAY, אני תמיד קונה בין 1 ק"ג ל 2 ק"ג סטיביה כל פעם, זה מספיק לי לשנתיים, אני ואחי משתמשים בזה בעיקר.

לסטיביה כן יש קצת טעם לוואי, לא כמו סוכרזית, המחירים משתנים כל פעם, תריץ חיפוש ב EBAY על סטיביה, אם אתה קונה, רק מעל 85%, שלי זה 90%.

מדוע יש אחוזי חומר? כי סטיביה בפועל זה עלים, ישנו תהליך הפקה של החומר לאבקה לבנה, באבקה הזו יש ריכוז מסוים של סטיביה, השאר זה חומרים שעוזרים בתהליך של ההפקה.
ככל שאחוז הסטיביוסידס (החומר הפעיל - שנותן את הטעם המתוק) גבוה יותר, ככה אתה מקבל אבקה איכותית יותר ונקיה.

אני זוכר שפעם אחרונה קניתי מספק שנקרא PUREBULK, יש לו גם אתר PUREBULK.COM, תבדוק אם הוא עדיין שולח לארץ, המחירים שלו סבירים.

מבחינת השוואה של מתיקות סטיביה, כפית סוכר זו בארך 1/8 כפית סטיביה, כפית גדושה של סטיביה שווה ערך לכוס וחצי של סוכר, ככה שאם אתה קונה 500 גרם סטיביה, זה יכול להספיק לך לשנה+.
בהצלחה.

אומרים שאם תשתה ממתיק סטיביה התכווצו לך האשכים !

ובמינון מוגזם לאורך זמן - אוזן שלישית

יתרונות:

טבעי, מופק מצמח.
אינו בעל "תופעות" או "רעילות" שיש כביכול לאספרטים/אספלואם K/סכרין/ציקלמת/סוכרלוז.
אין שום הגבלה על הכמות צריכה שלו.

חסרונות:
יחסית יקר מול ממתיקים אחרים.
טעם לוואי חזק בכמות גדולה מאוד.

לסטיביה בנוזל אין שום טעם לוואי או תוספים והוא מאוד מתוק, טיפה או שתיים ממתיקות כוס תה למשל

יתרונות:

טבעי, מופק מצמח.
אינו בעל "תופעות" או "רעילות" שיש כביכול לאספרטים/אספלואם K/סכרין/ציקלמת/סוכרלוז.
אין שום הגבלה על הכמות צריכה שלו.

חסרונות:
יחסית יקר מול ממתיקים אחרים.
טעם לוואי חזק בכמות גדולה מאוד.
אין אפשרות להשיג אותו בארץ? (רק הזמנה מחו"ל)
תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית