הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 2 סוגי ויטמין C מאותה חברה, מה ההבדל?

עניין של נוחות במערכת העיכול בעיקר. והסוגים מפורטים בלינק שנתנו פה.

שאלתי בשבילך בפורום של סולגאר באתר דוקטורס וזאת התשובה שלהם (אני מצטט):
ההבדל בין שתי הפורמולות של הויטמין C הוא שהויטמין C בתוספת פקעות ורדים זה ויטמין C טבעי שהמקור שלו הוא חומצי שמגיע בתוספת פקעות ורדים המשפרים את ספיגתו בגוף.
אסטרולה זו פורמולה של ויטמין C שאינו חומצי, בעלת יכולת ספיגה והטמעה גבוהה. נשארת פעילה זמן רב בגוף ומגיעה לריכוז הגבוה פי ארבעה מוויטמין C רגיל ברקמות ובתאי דם לבנים. היא מכילה קומפלקס של ביופלבונואידים המשפרים את ספיגת הוויטמין בגוף.
והם כותבים שהם ממליצים על ויטמין C שאינו חומצי במיוחד לשימוש אצל אנשים שסובלים מיתר חומציות בקיבה.

מקווה שעזרתי....

על הC של סולגר לא כתוב בשום מקום שמדובר על C טבעי.
מהסיבה הזאת כנראה מוסיפים לו פקעות ורדים (מהצמחים העשירים ביותר בויטמין) כדי לכאורה לשפר את הספיגה.
שתאכלס.....כנראה שמדובר בטקטיקה לא רעה, כי זה הרבה יותר זול (מסה של C סינטטי מעורבב בטיפה C טבעי) ומהדיווחים של אנשים כדוגמת: ביל סטאר, יעיל באותה המידה בכל הקשור להשפעה על אימונים והתאוששות.

אני לוקח את הC1000 שלהם יחד עם פרי הדר, גמבה או מקור עשיר בC טבעי אחר, וסוגר את הסיפור (תמצא לי C טבעי במחיר שפוי ואני מחליף אליו מחר).
מהנסיון המצומצם שלי, אם לוקחים את הC עם הסידן עניין החומציות פחות משמעותי.

כי יש הגבלה לכמות בויטמין C שאפשר לספוג בנטילה אחת. זה עומד על משהו כמו 300 מ"ג. אז לקחת 500 ו1000 בפעם אחת זה אותו דבר. אז או שלוקחים כמה פעמים או שלוקחים SR.

כי יש הגבלה לכמות בויטמין C שאפשר לספוג בנטילה אחת. זה עומד על משהו כמו 300 מ"ג. אז לקחת 500 ו1000 בפעם אחת זה אותו דבר. אז או שלוקחים כמה פעמים או שלוקחים SR.
מצאתי כדורים של 500 מ״ג של sr , אז אתה אומר לקחת למשל כדור אחד בבוקר כדור אחד בצהריים או שבגלל שזה sr אפשר לקחת 2 במכה אחת ?

• פותח/ת השרשור
מה הבעיה שכמות מעל 500 לא נספגת?
אז אתה אומר שאם נגיד אני לוקח 1000 במנה אחת הכל הולך לפח?
אז מה הקטע שמייצרים דבר שממילא לא נספג?

ומה בנוגע לוויסות הגוף? הגוף לא יכול להתרגל לקבל כמות מסויימת
של וויטמין ולהתחיל לספוג יותר?

קבלו תיקון קל - בדקתי היום שוב וה1000C של סופהרב כרגע במחיר אפילו יותר טוב מזה של סולגר (והוא מגיע עם שאר הקישקושים),
ומכיוון שהC עומד להגמר לי, קניתי לניסיון.
חבל שהם מתעקשים לצפות את כל הכדורים שלהם בטיטניום די-אוקסייד, לא שזה כזה נורא, זה פשוט מעצבן ומיותר שמוצר "בריאותי" יכיל ציפויים שנויים במחלוקת מטעמים קוסמטיים נטו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית