הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אם כבר פרסמתם...

• פותח/ת השרשור yoska
  • פורסם בתאריך

yoska

משתמש מתחיל
160
8
נק' מוניטין:
-28
160
8
בבטן של הימני... אז נכון יש את השרירים בצד.. זה חלק מהאלכסונים?
ויש אפשרות לעבוד על בטן בלי לעבוד על הדבר הזה? למה אני לא עובד על בטן הרבה פעם בשבוע בערך ואני רואה שגם השריר הזה גודל... ובוא נגיד שאני לא מעוניין להיראות ככה...

תודה

599116_10151826191615057_996482244_n.jpg

לא ניראה לי שזה חלק מהאלכסוניים.
אבל אני לא מבין אין אף אחד שם לא אמר שזה גועל נפש... זה גועל נפש מה זה הדבר הזה... לכולם יש תצורה הזאת (למראת לשמאלי דווקה כמעט אין בכלל) אבל מה שיש לימני זה מטורף. והבאסה שזה פשוט גנטיקה...

יש לי חבר שנראה כמו השמאלי זה באמת מגעיל כמו שכבר אמרו זה עניין של גנטיקה וצריך להיות על אחוז שומן ממש נמוך כדי להראות ככה ולפי מה שזה נראה גם המבנה מותניים שלו רחב זה לא שומן ("צדדים")

השריר הזה הוא שריר המותן כסל.
אם תתן עבודה על הבטן עם הרבה הרמות רגליים תעלה קצת במסה, או שאם תעשה כפיפות בטן ותשתמש ברגליים כדי לעזור גם תעלה.
אבל השריר הזה הוא בעיקר גנטיקה וא.ש .

• פותח/ת השרשור
השריר הזה הוא שריר המותן כסל.
אם תתן עבודה על הבטן עם הרבה הרמות רגליים תעלה קצת במסה, או שאם תעשה כפיפות בטן ותשתמש ברגליים כדי לעזור גם תעלה.
אבל השריר הזה הוא בעיקר גנטיקה וא.ש .

שאלתי איך לא לעלות במסה שם... כי כבר יש לי את פחות או יותר מפותח ואני לא מעוניין בזה...
זאת אומרת שהרמות רגליים לא לעשות? מה כן לעשות כדי לא לעבוד על המותן?

שאלתי איך לא לעלות במסה שם... כי כבר יש לי את פחות או יותר מפותח ואני לא מעוניין בזה...
זאת אומרת שהרמות רגליים לא לעשות? מה כן לעשות כדי לא לעבוד על המותן?

הבטן שלך מחולקת כך:
1.rectus abd-הישר בטני..כל הרמות הרגליים כפיפות הבטן הקלאסיות ומכשירים יעודיים לעבודה על הבטן עובדים עבודה ישירה על השריר הזה והאלכסונים משתתפים ועוזרים בתרגיל לשריר הראשי.
2.internal external oblique-2 שתי שכבות של ה"אלכסונים" שמשתתפים בכל פעולות הרוטציה וכפיפות צידיות.
3.trans abd- שריר המשמש כחגורת בטן גב ועובד כמייצב כמעט בכל תרגיל ותנועה.

אלו השרירים הבטניים שיעבדו לך בכל תרגיל בטן אפשרי (יש תרגילים שמכניסים לך את שריר הiliopsoas לעבודה).
לכן לא משנה איזה תרגיל תעשה ואיזה לא..צורת השריר היא גנטיקה בלבד..אז המלצה שלי תמשיך לעבוד בגיוון על הבטן ותגיד תודה לאבא ואמא על הגנטיקה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית