הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ בניית תפריט

• פותח/ת השרשור ofekoo
  • פורסם בתאריך

ofekoo

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
זקוק לעזרה לבניית תפריט ( כמה קלוריות מומלץ )
לתקופת חיטוב על מנת להיות במאזן קלורי שלילי

גובה 173 משקל 76 אחוז שומן 17
גיל 18.7

גירעיון קלורי מקסימלי בקלוריות ללא איבוד מסה רזה - 891 קל במקסימום לאחר חישוב עפי המדריך באתר

תחזוקה של הגוף במאזן נטרלי ( הגוף צורך ) 2100

מה מספר הקלוריות המומלץ לאכול ביום למטרת חיטוב ולהישאר במאזן קלורי שלילי כמובן יש להוסיף התחשבות באימוני סיבולת 5 ואימנים בחדר כושר 3 ( הכוללים משקולות)
כמובן בלי לחרוג מגירעון של 891 קל אך להישאר בגירעון האופטימלי ?

מספר הקלוריות הוא כמובן "בערך" עקב משתנים שונים סוג כמות ומספר האימונים ביום ...

בנוסף מקווה שזהו המקום האם במכון הכושר בתרגילים מומלץ לעבוד על חזרות של בין 10-15 או 5-8 מה עדיף ?

תודה רבה

תהייה במאזן קלורי של 500 בתור התחלה אולי אפילו 400 אתה יכול ולאט לאט תעלה את הגירעון
מבחינת הטווח חזרות לדעתי אין לך מה לחפש מעל 10 בשרירים גדולים [חזה , גב, רגליים ] אלא אתה צריך טווחים יותר קטנים בסביבות ה5 ולשרירים הקטנים אם בא לך אתה יכול טווחי חזרות של בין 10-15

תהייה במאזן קלורי של 500 בתור התחלה אולי אפילו 400 אתה יכול ולאט לאט תעלה את הגירעון
מבחינת הטווח חזרות לדעתי אין לך מה לחפש מעל 10 בשרירים גדולים [חזה , גב, רגליים ] אלא אתה צריך טווחים יותר קטנים בסביבות ה5 ולשרירים הקטנים אם בא לך אתה יכול טווחי חזרות של בין 10-15
למה 10-15?

אני יגיד לך ת'אמת עד עכשיו לא הייתי עושה ככה אבל בחיטוב האחרון שלי שהוא עד עכשיו אני עושה בבייספס ובטרייספס לפני המלצתו של המאמן שלי 15 חזרות לבייספס וטרייספס 9 חזרות בערך וזה עובד עליי יופי בחיטוב ... אז נתתי דעה אישית

אני יגיד לך ת'אמת עד עכשיו לא הייתי עושה ככה אבל בחיטוב האחרון שלי שהוא עד עכשיו אני עושה בבייספס ובטרייספס לפני המלצתו של המאמן שלי 15 חזרות לבייספס וטרייספס 9 חזרות בערך וזה עובד עליי יופי בחיטוב ... אז נתתי דעה אישית
לא בקטע של קטילה...אבל מה זה בשבילך עבד יופי?

• פותח/ת השרשור
אני מעוניין לעשות כ 3 אימונים בחדר כושר ( משקולות ) האם מומלץ תוכנית AB או FWB ?
תודה לכל התגובות ועל העזרה .

הם חיזקו לי את היידים בצורה יפה וההיקף שלי כמעט ולא ירד ... ירדתי בכל החיטוב הזה עד עכשיו בבנ'ץ רק 2.5 קילו וכנ"ל גם בפרס
אתה יודע שזה לא אומר בהכרח שזה "עשה" טוב לשריר...אתה פשוט בפאמפ אחרי האימון וככה אתה זוכר את היד שלך
או
שהיו את אותם תוצאות גם אם 5 חזרות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית