הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שנה לא נגע בג׳אנק פוד

• פותח/ת השרשור avatar
  • פורסם בתאריך
אני לא מבין מה מפריע לך מה הוא אוכל ואיך הוא נראה.

כל הכבוד לו בסך הכל עזבו את זה שהוא שחצן ברמות וחושב שהוא שילוב של ברט פיט ותום קרוז. העיקר הוא מקדם את הספורט ומייצג הורך חיים בריא מה צריך יותר מי זה מדינה שלנו?
ובאמת למה צריך להיכנס לו לצלחת? שאוכל נעלי ריצה מצידי

מה זה קשור? אתם מדברים כאילו מה הוא אמר.. ברור שבן אדם שמן שעשה מהפך והוריד 20 קילו יתלהב מהקוביות שלו ויגיד שהוא לא אוכל ג'נק פוד מהפחד לחזור לשם זה הכול..

למה לשרוף את הקלוריות של האימון האחרון?
תאכל תפוח"

מגוחך טיפה..

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד לו בסך הכל עזבו את זה שהוא שחצן ברמות וחושב שהוא שילוב של ברט פיט ותום קרוז. העיקר הוא מקדם את הספורט ומייצג הורך חיים בריא מה צריך יותר מי זה מדינה שלנו?
ובאמת למה צריך להיכנס לו לצלחת? שאוכל נעלי ריצה מצידי
אם ליצן יוצר קשר עם מאקו ומבקש שיכינו עליו כתבה ומספר על הרגלי האכילה שלו אסור להביע על זה דעה?

אתה יכול לרוץ 60 ק"מ?
אין לי מטרה לרוץ 60 ק״מ
אני לא מבין מה מפריע לך מה הוא אוכל ואיך הוא נראה.
באופן כללי ילדי קוביות שמתאמנים בשביל להשיג בנות בים זה מפריע לי , לא אוהב את זה.
שלחת לו אסמסים בגמר?
כל הכבוד לו
כל הכבוד על השינוי
אבל לא על ההתנהלות הכללית וההבנה שלו בכל מה שקשור לתזונה 🤡

לפותח הפוסט לא כולם מבינים גדולים בתזונה וכמו שאמרו מעלי העיקר שהוא מקדם את הספורט ואורך חיים בריא שזה בתכלס המטרה

שלחת לו אסמסים בגמר?
כל הכבוד על השינוי
אבל לא על ההתנהלות הכללית וההבנה שלו בכל מה שקשור לתזונה
התשובות שלך לא לעניין....
ההתנהלות שלו טובה לו ( עובדה שהוא ירד והשיג את מה שהוא רצה ).

חחח אז שיתאמן בשביל ק1ביות וימשיך לבזבז תזמן שלו מה איכפת לך? חחחח סתכל עליו ומקסימום תצחק זה לא אמור לקומם אותך כלכך..

אנשים כאלה (שלא נוגעים בג'אנק פוד) נופלים הכי מהר.

ברור שהרבה ידע בתחום אין לבנאדם אבל מה הבעיה להתאמן בשביל קוביות זה עוד לא הבנתי...
כמו שלך אין מטרה לרוץ 60 קילומטר, לו אין מטרה להרים כבד\להיות גדול\what ever
זה שיש לו מטרות אחרות לא הופך אותו לנחות ממך
אפשר להבין את ההתלהבות של הבנאדם שהיה רב החיים שלו שמן ועכשיו הוא רזה

אנשים כאלה (שלא נוגעים בג'אנק פוד) נופלים הכי מהר.

לא בהחרך. אני יגיד לך שלפני שהגעתי לפורום הזה גם אני לא נגעתי בגאנק ובממתקים(חוץ מי פירות וסוכר רגיל בבקרים) משהו כמו שנתיים ולא היה חסר לי בכלל. פשוט שללתי את אפשרות הזאת בראש שלי לאכול משהו מתוק או שווארמה וכאלה. אחרי שהבנתי שאין שום בעיה לאכול תדברים האלא פשוט צריך לשים לב למאזן קלורי פה התחילה הבעיה, בעיה שמותר אבל עד גבול מסוים ואתה תמיד אבל תמיד רוצה עוד ובסוף יוצא לא מסופק. עכשיו במסה הבאה אני חושב שוב לוותר על המאכלים מסוג זה כי זה פשוט לא תורם לכלום וגם להנות מהם אני לא יכול כמו שצריך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית