הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקרית שהייתה לי במכון

RubricalTwo

משתמש מתחיל
139
0
נק' מוניטין:
-20
139
0
אני כבר כמה שבועות בSS התקדמות יפה עשיתי היום סקאווטים הכל הלך טוב הגעתי לסט ראשון של עבודה אחרי חימום טוב המשקל לא היה לי כבד ברמות הייתה לי הרגשה אני יכול לעשות את כל השלוש סטים בלי בעיה התחלתי ובחזרה השלישית בטעות התכופפתי עם הגב יותר מידי והמוט התגלגל לי עד לצוואר ואז ניסיתי להפיל אותו ע"י כך שהתכופפתי על הגב עוד עד שהוא נפל. משהו כזה

בקיצור המאמן שלי היה עצבני הוא לא אוהב SS הוא אומר לי כל הזמן שזן תוכנית מסוכנת ואני הורס את הגוף והיום הוא שמח כזה אחרי שהוא ראה שאני בסדר כדי להראות שהוא צודק. עכשיו אני לא יודע מה לחשוב כבר מה לעשות??

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אבל אני מפחד אם זה יקרה עוד פעם הוא אמר שבמזל יצאתי בנס הייתי יכול להיות נכה.. זה קצת מפחיד

מהניסיון האישי שלי בHB יש סיכוי לא רע בכלל ליפול, כי יש לך יותר סיכוי להיות רפוי כשאתה למטה.

הייתי במצב שלך, שבמשקלים שהיו לי כבדים יחסית הייתי בחזרה האחרונה יכול ליפול, בגלל שהייתי נכנס לגוד מורנינג.
מה שעזר לי זאת עמידה רחבה. דורשת יותר גמישות, אבל אפשר ככה לייצר יותר כוח, יותר שימוש בהייפ דרייב גם כן.
רק שים לב שהחזה בחוץ.

תלמד להתרכז, אם אתה לא יודע אם אתה יכול לסיים את החזרה אחרונה, אל תעשה.
אם אתה מחליט לעשות תתייחס לזה כאל עניין של חיים ומוות, אין פה מקום למשחקים.

מבחינת המכון (וגם מבחינתך) הרבה יותר בעייתי ומסוכן אם היית פוגע במתאמן אחר.

תוודא שאף אחד לא עובר מאחוריך ותפיל את המוט אחרונית. או שתיקח תמיד ספוטר שיהיה מאוחריך ויעזור לך במקרה של כשל (אני תמיד לוקח ספוטר).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית