הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעת על אימון תודה לעונים

Aviad.s

משתמש מתחיל
53
0
נק' מוניטין:
0
53
0
אז ככה. אני צריך "אישור" של המבינים פה לתכנית שעשיתי.

בגדול מדובר ב:
יום ראשון - חזה ויד קידמית
שני - יד אחורית וגב
שלישי - כתפיים רגליים ובטן
רביעי - כמו ראשון
חמישי - כמו שני
שישי - בטן

פעמיים בשבוע אני עושה HIIT

אם צריל לפרט מה בכל אימון בכיף...
מה דעתכם??
תודה.

• פותח/ת השרשור
אולי לא הסברתי נכון, כל תרגיל מהתכנית אני עושה 4 סטים של 8-12 חזרות..
הנושא של כמה משקל מתאים לי להרים אף פעם לא היה ברור לי, אם תוכל לעזור בלזהות איזה משקל מתאים לי זה יהיה טוב.
כרגע אני מרים משקל מסוים, אם לקראת הסוף (סט 4) קשה לי אז אני נשאר על המשקל הזה עד שזה קל ומעלה קצת.
כמה אחוז שומן נראה לך שאני? האמת אני ממש רוצה להגיע לקוביות..אני רחוק מזה?
תודה!

אולי לא הסברתי נכון, כל תרגיל מהתכנית אני עושה 4 סטים של 8-12 חזרות..
הנושא של כמה משקל מתאים לי להרים אף פעם לא היה ברור לי, אם תוכל לעזור בלזהות איזה משקל מתאים לי זה יהיה טוב.
כרגע אני מרים משקל מסוים, אם לקראת הסוף (סט 4) קשה לי אז אני נשאר על המשקל הזה עד שזה קל ומעלה קצת.
כמה אחוז שומן נראה לך שאני? האמת אני ממש רוצה להגיע לקוביות..אני רחוק מזה?
תודה!

לדעתי אתה לא רחוק מי קוביות. ואני בהחלט יכול להבין את הרצון שלך להגיע אליהם. אני גם עשיתי חיטוב לאחרונה רק כדי להגיע לקוביות. עכשי כשאני מסתכל אחורה אני מבין שזה היה בזבוז זמן וכסף מוחלט. ועדיף את אותה אנרגיה הייתי משקיע במסה. מצד שני זה טוב לקחת הפסקה מי מסה כי עכשיו יש לי חשק לפרק את המשקולות ולהוסיף משקל...אולי כדאי לך לחשוב על חיטוב של 4-6 שבועות לא יותר אם הרצון שלך לקוביות גובר על הרצון שלך לגדול.

לגבי משקלים - במידע והאימון שלך בנוי נכון אתה צריך להעלות משקל כל אימון...כן כן כל אימון. לפחות במצב שבו אתה נמצא עכשיו - מתאמן מתחיל.
כמובן שלכולם יש ימים רעים ולפעמים לא מצליחים להעלות משקל. אבל השאיפה היא לנסות להעלות משקל כל אימון כל עוד זה לא פוגע בטכניקה(טכניקה זה נקודה חשובה בכל הנושא הזה וכדאי להתעקב אליה בזמן של החיטוב). אם אתה לא מצליח להעלות משקל כל אימון בהיותך במצב של מתאמן מתחיל סימן שהאימון שלך בנוי לא נכון.
*הכוונה היא לא לתקופת חיטוב ששם עדיף לא לנסות להתקדם במשקלים אלא לנסות לפחות לא לרדת...
הכוונה הייתה לתקופת מסה

אתה מתחיל מ0, ומבצע סטים כשכל סט אתה מעלה משקל. בשלב מסויים התנועה כבר לא תהיה מהירה, זה משקל העבודה הראשוני שלך. תבצע את הסטים שלך במשקל זה, ולך הביתה. כעבור יומיים אתה חוזר מלא מרץ ומוסיף משקל בהתאם לתרגיל (גוף תחתון בקפיצות יותר גדולות מעליון). עדיף תמיד להוסיף פחות מאשר להוסיף יותר ולהכשל.
אם סיימת את כל הסטים, אתה מעלה. אם נכשלת בחזרה האחרונה של הסט האחרון, אתה מעלה. אם נכשלת בחזרות האחרונות של כמה סטים, אתה נשאר באותו משקל. אם פספסת כמה חזרות בסט כלשהו, ריסט.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה למדתי מלא מהעץ הזה!!

אז הוחלט להישאר בחיטוב לאיזה חודש וחצי חודשיים בתכנית FBW
בגירעון של 500 קלוריות.
למרות שתכלס נראה לי שהגעתי לנקודה שקשה להתקדם ממנה אני צריך טיפים לרדת מהאחוז שומן שיש לי כרגע...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית