הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מאזן שלילי ועדיין לא יורד במשקל

avrahm90

משתמש משקיע
2,082
573
נק' מוניטין:
8,998
2,082
573
שלום

יש לי חבר שמבצע דיאטה כחודשיים. כרגע הוא נמצא על אותו משקל כ 3 שבועות, אע"פ שהוא במאזן קלורי שלילי גדול (מאוד).
האימונים שהוא מבצע הם אימונים אנאירוביים, 3 פעמים בשבוע כאשר לפני האימון הוא מבצע אירובי של 20 דקות.

בהתחלה הייתה ירידה יפה שנפסקה לאחר חודש- חודש ושבוע, בה הוא עומד על אותו משקל.

מאיפה נובעת ה"תקיעה" במשקל, הרי הוא על מאזן שלילי? ובנוסף מבצע אימונים?
האם כדאי לשנות את התזונה כך שהגירעון יהיה יותר מדוד (כרגע הוא על גירעון של לפחות 1000 קלוריות)?
האם זה הזמן להוסיף אירובי?

תודה רבה!😃

להוסיף אירובי יהיה רעיון גרוע מאוד. שייצא לנייטרלי ויחזור עם גירעון קל יותר. אני מהמר שהוא גם לא עושה העמסות בכלל.

• פותח/ת השרשור
הבנתי!!!
תודה רבה!

תודה על המאמר, לא שמתי לב שהוא נמצא בפורטל.
תודה לכולכם.

אגב, צדקת לטיסמוס הוא לא עשה העמסות חח

אם כבר העמסות , כתוב בפורטל שיש להוסיף 500-1000 קלוריות שמקורם בפחממה.
האם הכוונה ש500-1000 יהיו מעל הניטראלי או מעל התפריט של החיטוב? *

שמע , אני לא יודע מאמרים מה מאמרים , אני יכול לדבר על עצמי מנסיון אישי שאני עובר כרגע, אני גם על גרעון שלילי חזק כבר 3 חודש וירדתי קרוב ל 20 קילו בלי העמסות בלי ניטרלי בלי בילבולי שכל , ואני ממשיך לרדת.

אני מבצע 4 אימוני כוח בשבוע שאחרהם 30 דקות ארובי קבוע + יומים שמוקדשים רק לאירובי שכוללים ריצה + אליפטיקל למשך של שעה ועשרים.

בשורה התחתונה עלי זה עובד וחזק.

לגבי חבר שלך יש מצב שהוא לא ממש במאזן שלילי כמו שהוא טוען , אולי הוא אוכל דברים ולא מספר לך או שהחישוב שלו דפוק באיזה שהיא צורה.
ברגע שאתה במאזן שלילי אתה תרזה חביבי זה עובדה ביולוגית ולא צריך שום מאמרים שיחזקו את זה או יסטרו את זה.

שיהיה שבת שלום.

נערך לאחרונה:
שמע , אני לא יודע מאמרים מה מאמרים , אני יכול לדבר על עצמי מנסיון אישי שאני עובר כרגע, אני גם על גרעון שלילי חזק כבר 3 חודש וירדתי קרוב ל 20 קילו בלי העמסות בלי ניטרלי בלי בילבולי שכל , ואני ממשיך לרדת.

אני מבצע 4 אימוני כוח בשבוע שאחרהם 30 דקות ארובי קבוע + יומים שמוקדשים רק לאירובי שכוללים ריצה + אליפטיקל למשך של שעה ועשרים.

לגבי חבר שלך יש מצב שהוא לא ממש במאזן שלילי כמו שהוא טוען , אולי הוא אוכל דברים ולא מספר לך או שהחישוב שלו דפוק באיזה שהיא צורה.
ברגע שאתה במאזן שלילי אתה תרזה חביבי זה עובדה ביולוגית ולא צריך שום מאמרים שיחזקו את זה או יסטרו את זה.

שיהיה שבת שלום.
איזה מזל שיש אנשים כמוך שיודעים למה הדוגמה שלהם יוצאת מהכלל, שאפשר וצריך ללמוד מהניסיון האישי שלהם
זהו, ניצחת את המדע.

שיהיה שבת שלום.
מסכים לגבי מה שאמרת באמצע.. יש מצב שהחבר לא באמת במאזן שלילי והוא סובל בהפרעת ה "אני לא אוכל כלום אחי ולא יורד..אגב..זה מאותה משפחה של "אתה לא מבין כמה אני אוכל אחי ואנלא עולה במשקל לא יודע נראה לי אני לא יכול להשמין איזה באסה"

איך תאוריית ה"גרעון הגדול מדי" מסתדרת למר מקדונלד עם PSMF?
1. לא עושים אירובי בתוכנית, רק חולי נפש.
2. זה מיועד לאנשים עם % שומן גבוה יחסית (15%+). אנשים מתחת ל 15% אמורים לעבור ל UD2. אפשר לעשות PSMF ב 15% ומטה, אבל תצטרך לצאת לנטראלי לשבועיים לאחר כל שבועיים של דיאטה, משהו שהוא קצת ליצני.
3. יש קטגוריות של העמסות. אנשים שנמצאים באזור ה 15% עושים העמסות (או נטראלי) תכפות יותר וההפך.
4. לייל ממליץ לעשות את זה לזמן מאוד מוקצב (2-12 שבועות) ואז לעשות נטראלי לשבועיים ולהמשיך. מי שיכול להשיג את המירב מהדיאטה הזו הם אנשים שנמצאים באזור ה 22-23% שומן ומעלה. הגירעון שלהם דאז יכול להיות גדול מאוד והם יאבדו משקל רב בזמן קצר יחסית.

בכל מקרה, לדעתי PSMF ו UD2 אלו דיאטות גרועות ומותאמות לחולי נפש.

שיהיה שבת שלום.

ככל שאתה יותר שמן כך יותר קל לך להוריד בהחלה,תצפה להתקע בקרוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית