ייעוץ פיזור הארוחות במהלך היום

arielakarel

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
אני בתקופת מסה, מנסה להעלות במשקל - בעיקר מסת שריר ולא שומנים.

והשאלה שלי אם אני אוכל בארוחה אחת 350 גרם חזה עוף. זה יוצא בערך 80 גרם חלבון בארוחה אחת . האם זה רע? האם חייבים לפזר במהלך היום? או שזה בסדר?
ברור לי שמומלץ לפזר לכמה שיותר ארוחות, אבל אין לי זמן ואין לי יותר מדי זמן בבית .. מה מומלץ ?

ומה החלון אחרי אימון שבמהלכו צריך לאכול? כי ישר אחרי האימון אני מרגיש מותש ואין לי תיאבון .

זה בסדר. אין חלון אחרי אימון.
נשמע די מוחלט
אבל יש לנו בפורום כבר כמה וכמה מחקרים שהראו שסינטזת החלבון גבוה יותר לאחר האימון
והתוצאות היו בשטח,מי שצרך ארוחה מיד לאחר האימון התאושש יותר מהר

• פותח/ת השרשור
אני בטוח שהם יענו לך על 2 השאלות
תודה על המענה המהיר
הלינק השני באמת קשור למה ששאלתי אבל לא הבנתי איך הראשון קשור.
ובסופו של דבר עושה רושם שגם מי שכתב את המאמר לא באמת יודע מה התשובה, הוא בסך הכל אומר שזה לא בטוח שצריך לחלק את הארוחות .

זה בסדר. אין חלון אחרי אימון.

אם כבר זרקת משפט כזה, אולי תסביר?

ועוד שאלה
עכשיו אני שם לב שבארוחה הזאת של 350 גרם חזה עוף, אכלתי את זה עם 4 פרוסות לחם שזה בערך 50 - 60 גרם פחמימות
האם זה רע? האם בכל ארוחה אני חייב לוודא שאני אוכל לפחות פי 2 פחמימות מחלבונים?

אני בתקופת מסה, מנסה להעלות במשקל - בעיקר מסת שריר ולא שומנים.

והשאלה שלי אם אני אוכל בארוחה אחת 350 גרם חזה עוף. זה יוצא בערך 80 גרם חלבון בארוחה אחת . האם זה רע? האם חייבים לפזר במהלך היום? או שזה בסדר?
ברור לי שמומלץ לפזר לכמה שיותר ארוחות, אבל אין לי זמן ואין לי יותר מדי זמן בבית .. מה מומלץ ? אין שום בעיה בלאכול הכול בארוחה אחת בהבט של עליית מסת שריר
ההיתרון באמת של פיזור הארוחות לכה שיותר חלקים הוא שמערכת העיכול לא צריכה להתאמץ כול כך בשביל לאכול ארוחה,וכמובן הרגשה של שובע לאורך זמן.
יותר קל לאכול כול כמה שעות משהו קטן,מאשר להיות בצום חצי יום לדוגמה

ומה החלון אחרי אימון שבמהלכו צריך לאכול? כי ישר אחרי האימון אני מרגיש מותש ואין לי תיאבון .
לפי כמה מחקרים שפורסמו באתר,המסקנות הראו שצריכת חלבון כמה שיותר מהר בתום האימון גרמה להתאוששות יותר מהירה,אבל כמו שנאמר לפני כן
מה שחשוב זה לכמה כמויות הגעתה בסוף היום

• פותח/ת השרשור
לפי כמה מחקרים שפורסמו באתר,המסקנות הראו שצריכת חלבון כמה שיותר מהר בתום האימון גרמה להתאוששות יותר מהירה,אבל כמו שנאמר לפני כן
מה שחשוב זה לכמה כמויות הגעתה בסוף היום

תודה

כמדומני שקראתי שיש עניין שהארוחה יהיו גם פחממה וגם חלבון.
החלבון הוא ״אבן הבניין״ והפחממה הם כמו ״הפועלים״ שמנתבים את החלבון למקום שלו (לשרירים).
תקנו אותי אם טעיתי..*

החלבון הוא ״אבן הבניין״ והפחממה הם כמו ״הפועלים״ שמנתבים את החלבון למקום שלו (לשרירים).
תקנו אותי אם טעיתי..*

יש סוגים של פחמימות שגורמת לתגוובה אינסולינית די גבוה וברגע שאוכלים סמוך לארוחת הפחמימות הזאת ארוחת חלבונים אז החלבונים נקלטים
בצורה יותר מהירה ואפקטיבית בגוף עקב הסביבה האינסולינית

תקנו אותי אם טעיתי..*
אתה טועה

ודרך אגב לפי התיאורייה הזו בדיאטות דלות פחמימות החלבונים לא הולכים "למקום שלהם"
אני משער שמי שירצה מספיק יוכל למצוא מחקר שמראה על קשר כלשהו בין כמות הפחמימות בארוחה לספיגת החלבון, אבל זה בוודאי לא משהו משמעותי או משהו שצריך להתייחס אליו.
תכניס את כל מה שאתה צריך במשך היום והכל יהיה טוב. מבטיח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית