הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה

• פותח/ת השרשור o_444
  • פורסם בתאריך

o_444

משתמש מתחיל
17
0
נק' מוניטין:
0
17
0
מה אתם מציעים לעשות?

שלום אני חדש בפורום, אני בן 15 והגובה שלי 1.70 17% שומן בערך.. אני הייתי ילד עם נטייה להשמנה אבל הצלחתי לרדת די הרבה במשקל שלי. אני מתאמן משהו כמו שנה וחצי - שנתיים בהתחלה התאמנתי בחדר כושר ועכשיו אני מתאמן בבית. אני ניסיתי לקיץ הזה להוריד כמה שיותר שומן שאני יכול ונשאר לי טיפה בבטן, עכשיו אני מנסה עדיין להוריד כמה שאני יכול אבל הגעתי לשלב היותר קשה ואני מתחיל להתייאש כי אני לא יודע אם להמשיך בחיטוב כי זה בעיה אצלי כי אני חולה סוכרת וכל הקטע זה להוריד כמה שיותר מהפחמימות ולאכול יותר חלבון משהו כמו PSMF או משהו דומה... ואמרו לי שאני אפילו יכול לעבור למסה אבל הקטע שאם אני יתחיל עכשיו במסה אני פשוט יהפוך לחבית תוך שבועיים ובקיץ לא בא לי לעשות את זה. מה אתם מציעים לעשות? אולי מישהו יציע לי תפריט שיעזור לי להוריד כמה שיותר אחוזי שומן ועדיין לא להסתבך עם הסוכרת?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני נמצא במעקב מתמיד כל כמה חודשים לא צריך להגזים ולהגיד סוכרת זה לא צחוק אני לא אחד שמזניח את זה או משהו כזה... אני רק שאלתי אם מישהו יכול לעזור לי אפילו רק בעניין של להוריד כמה שיותר אחוזי שומן בלי שום קשר לסוכרת או לעבור למסה..? אני פשוט לא יודע אם חיטוב ולאיזה משקל להגיע או לעבור למסה ואז לחיטוב?

אני לא יודע ולאלמדתי איך עובדים עם סוכרת
במידה ואתה עושה מעקב אני מניח וגם בכל בוקר אתה מודד רמת סוכר
http://www.kilogram.co.il/70/%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%A9%D7%9C%D7%9D-%D7%9C%D7%94%D7%95%D7%A8%D7%93%D7%AA-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%9F-%D7%95%D7%97%D7%99%D7%98%D7%95%D7%91-%D7%94%D7%92%D7%95%D7%A3/
המדריך הזה יעזור לך לבנות תפריט לחיטוב(!)
שוב.אני לא יודע מה מומלץ אצלך במצב אבל זה לאנשים שלא חולי סוכרת הדרך להוריד בא.ש(אחת מהן)

אבל בכללי במצב שלך ה"קצת שומן שנשאר בבטן" זאת תופעה מוכרת
כנס למאסה.אל תבזבז את הזמן על זה.סביר להניח שאין לך מספיק שריר כדי שלא תשים לב ל"קצת שומן" הזה

• פותח/ת השרשור
כן קראתי את זה אני נראה לי ייכנס למסה אבל לא עכשיו בקיץ.. אני יעשה את זה לקראת החורף

ראשית, אני מציע לך להזהר עם כל עצה שאתה מיישם.

דווקא יש מצב שתוכל גם להכניס פחמימות אם תקפיד לעשות את זה מייד אחרי האימון.

• פותח/ת השרשור
אני נזהר עם כל מה שאומרים זה לא שאני לא מטפל בגוף שלי ולא יודע איך הוא מתנהג.. ומה זאת אומרת אתה יכול להכניס פחמימות אם תקפיד לעשות את זה מיד אחרי האימון? לאכול כל היום ללא פחמימות ורק אחרי האימון לאכול פחמימות?

אתה יודע שאתה לא יכול לעלות להעלות במשקל באמצעות פחמימות בגלל מצבך. אחרי האימון יש רגישות טובה יותר לאינסולין, אז אולי תוכל לדחוף פחממות ללא חשש.

• פותח/ת השרשור
אני יכול לנסות... כאילו לאכול כל היום בלי פחמימות ואחרי האימון בערך שעה אחרי אני יאכל משהו כמו 3-4 מנות פחמימה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית