הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך קצת עזרה בקשר לחיטוב

• פותח/ת השרשור rampo
  • פורסם בתאריך

rampo

משתמש מתחיל
197
0
נק' מוניטין:
0
197
0
התחלתי להתאמן בחדר כושר לפני כמה חודשים
חודשיים ראשונים עבדתי על סתם תוכנית והייתי משקל 75 ק"ג בערך וגובה 1.75 וא"ש 26 אני מעריך
עשיתי תוכנית ביניים למשך 3 חודש וירדתי לסביבות 70 קילו וא"ש סביבות סביבות 18
ועברתי לחיטוב שאני כבר חודש וחצי עובד וירדתי ל 14.8 אחוז שומן ו65 ק"ג

השאלה שלי איך אני ממשיך?
אני מוריד הרבה משקל גוף ואני נראה כבר רזה מאוד אבל האחוז שומן שלי עדיין די גבוה
איך להמשיך ומה לשנות?
אני גם לא עושה כמעט אירובי אז איך אני מוריד כל כך הרבה משקל?

לפי מה שאני מבין אתה לא עושה אימוני אירובי ואתה יורד ככה במשקל יש לי הרגשה שאתה בתת תזונה והירידה הזאת במשקל היא בעצם נוזלים ושריר , אשמח אם תעלה תוכנית תזונה שלפיה אתה פועל (אם קיימת בכלל) ככה נוכל לראות מה הבעיה

• פותח/ת השרשור
אחרי שראיתי שאני מוריד כבר הרבה משקל הפסקתי לעשות כמעט אירובי הייתי עושה סביבות 3 - 4 ריצות של 3.5 ק"מ בשבוע
לגבי תפריט אין לי משהו קבוע כי אני בצבא ודי קשה לשמור כמו שצריך
ארוחת בוקר אני אוכל לחם קל קוטג וחביתה בצהריים אני אוכל מה שיש בבסיס ובערב אני אוכל בבית ארוחה בשרית
לפני שבוע נמדדתי ודווקא עליתי באחוזי שריר וירדתי עוד בשומן
אבל אני נראה רזה מדי ..

אחרי שראיתי שאני מוריד כבר הרבה משקל הפסקתי לעשות כמעט אירובי הייתי עושה סביבות 3 - 4 ריצות של 3.5 ק"מ בשבוע
לגבי תפריט אין לי משהו קבוע כי אני בצבא ודי קשה לשמור כמו שצריך
ארוחת בוקר אני אוכל לחם קל קוטג וחביתה בצהריים אני אוכל מה שיש בבסיס ובערב אני אוכל בבית ארוחה בשרית
לפני שבוע נמדדתי ודווקא עליתי באחוזי שריר וירדתי עוד בשומן
אבל אני נראה רזה מדי ..

לפי דעתי אתה חייב לעבוד לפי תפריט תזונה מסודר וגם אני בצבא ואני מצליח לעמוד בתפריט שלי ב 100% הצלחה זה לא תירוץ
ממליץ לך להסתכל פה http://www.kilogram.co.il/614/תפריטי-תזונה-לגברים-למטרת-חיטוב-והורד/ תראה את התפריטים שם תראה איך הם בנויים תנסה לבנות לך משהו מסודר תעלה לפה
ונראה איך ממשיכים

• פותח/ת השרשור
אני מודד בחדר כושר ..
אם אני עכשיו עובר למאסה (אני כבר ממש רזה וכולם אומרים לי שאני רזה) זה יכול לפגוע במשהו או שלא תהיה בעיה?

אני מודד בחדר כושר ..
אם אני עכשיו עובר למאסה (אני כבר ממש רזה וכולם אומרים לי שאני רזה) זה יכול לפגוע במשהו או שלא תהיה בעיה?
זאת הבעיה רוב המכשירים בחדרי הכושר הם ממש לא אמיתיים והסטיות שלהם באחוז שומן לפעמים אפילו אסטרונומיות מניסיון ..
איך קוראים למכשיר (מה הדגם)אצלכם בחדר כושר?
בכל מקרה תעלה תמונה שלך במצב רפוי ומכווץ לפורום תמונות חברי האתר והאנשים פה יעריכו לך אותה במצב די מדוייק ( יותר מדוייק מהמכשיר בחדר כושר בטוח)

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע איך קוראים למכשיר .. זה כמו משקל שעומדים עליו ומחזיקים בסוג של מוט כזה.
לפני שבוע בערך שאלתי את המאמן והוא אמר שאני נראה 15 א"ש בערך ושבוע אחרי מדדתי במכשיר והייתי 14.8 אז נראה לי זה כן תקין .. לא?
לגבי תמונה אני אשתדל להעלות.
יכול להיות שבאמת התזונה שלי לא נכונה וגורמת לירידה במשקל?
נהייתי ממש רזה ולא רואים גם ממש גוף שרירי כמו בעבר יותר כשהתחלתי להתאמן

• פותח/ת השרשור
איך אני יודע איך להרכיב לעצמי תפריט?
אני גובה 1.75 , שוקל 65 , א"ש (לפי מה שמדדתי) 14.8 , BMR 1497 (גם לפי אותו מכשיר שמדדתי)
ארוחת בוקר אני יכול להביא מהבית (אם זה דברים פשוטים כמו לחם , גבינה , ביצה וכו'.)
ארוחת ביניים בין צהריים לבוקר (בסביבות שעה 10) גם אין לי בעיה להביא
ארוחת צהריים אני אוכל בבסיס משתדל למשהו בשרי לרוב זה שניצל / קציצות .. אין ממש מה לעשות.
ארוחה בין צהריים לאימון אני לא יודע .. (כרגע אני לא אוכל כלום)
אחרי אימון אני בבית אז גם אין לי בעיה לאכול מה שצריך.

איך אני בונה לעצמי תפריט כמו שצריך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית